hıc dusunecek bırsey yok kymco dunyanın en buyuk scoter fabrıkalarından bırıdır hatta bırkac yıl once en buyugu denıyordu.kalıtesı ıse tatısılmaz.
hıc dusunecek bırsey yok kymco dunyanın en buyuk scoter fabrıkalarından bırıdır hatta bırkac yıl once en buyugu denıyordu.kalıtesı ıse tatısılmaz.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
vallahi süper olmuş...bak sevindim senin adına...yani dylan alsan seneye satmaya çalışacaksın...bir tatminsizlik olucak vs...hep böyledir...motorla bir dahaki yazı gördünmü illaki değiştirmek istersin...çabuk sıkılacaktın...ama makinanın hasını aldın...çok sevindim...birde foto koyda bakalım nası alet...çanta manta hediye verdimi eleman...satışla sana 6000e mi maloldu...
uçarsın bu makineyle...vallahi ben o fiyata bulsam temiz kaçırmam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Akıllı insanın hali bambaska oluyor hayırlı olsun
Boyun ve kilona göre bunu almakla iyi bir iş yapmışsın.Ve tabi daha güçlü,hayırlısıyla kullan kazasız sürüşler.
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
Yaaw Biraderim bende oraya yazcam ama işyerindeki DADI programı içerisinde sohbet kelimesi geçtiği için " Kymco'cuların sohbet mekanı" forumunu açamıyor.Ancak evden girdiğimde bakabiliyorum. :(
Evden yazarım ama müsayit olursam tabi.
Saygılar
Zonguldak-Şükrü
Not : Yakıt ile ilgili ne yakıyor (250'lik xciting) bi bilgi bulabilirsen sevinirim çok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)