Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Honda Dylan'mı Kymco Xciting-250'mi yardım kafayı yicem :)

REKLAM ALANI

Honda Dylan ile Kymco Xciting 250 karşılaştırması pek uygun değil. Doğru karşılaştırmalar aslında şu linklerde mevcut :

http://www.kymco.com.tr/html/urunler...250/250cc.html
    http://www.kymco.com.tr/html/urunler...150/125cc.html

Biraz daha kafa karıştırma gibi olabilir ama eğer Dylan düşünüyorsan Kanuni Bobcat'de çok ilginç bir motordur. Özellikle motosiklet şasesi üzerine imal edilmiş çok iyi yol tutan, çok iyi duran fakat çok iyi gitmeyen bir motordur.
    Ama tabii ki bunlar Kymco Xciting 250 dışındaki konular.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Bencede yanlıs bi karşılastırma olmus, 150 cc ve daha küçük bi görüntü, rakibi 250cc ve çok dolgun tam bir maxiscooter segmentleri bile farklı.İlla kaliteli olsun diye hondayı öneren arkadaslar kymco yu pek bi hafife alır oldular..Tavsiyem kesinlikle kymco 250 dir.

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Bence kymco almanda fayda var. Hem daha seri hem artçı rahat binicek.
    5bin km de sorun değil 0 sayılır. Ama tek sorun bi tanesi 0 makina, diğeri 5bin km nasıl kullanılmış bilmiyosun.
    Servislerini, yedek parçalarını, parça fiyatlarını karşılaştır. Mümkünse üzerlerine otur, kullanma fırsatın varsa kullan.
    Kymco' ya iyice baktır, temizse onu al derim.

Öte yandan;
    Dylan kullanıcısıyım ve çok memnunum motordan, şehir içi kullanımı çok pratiktir, hızlanması, kombine fren sistemi iyidir. Ama biri 250cc diğeri 150cc
    Karşılaştırmak yanlış olur çünkü motorların kulvarları farklı.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Arada uzun yolada giderim,arkama sık sık artçı alırım diyorsan maksi scooter yani Kymco derim bende.Rüzgar korumasından tut,sele genişliğine kadar birçok konuda üstün kalır yüksek hız ve uzun mesafeli gezilerde.Dylan sadece şehir içinde avantajlı.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    uzun yol, yüksek hızda kymco diosun.
    kymco sadece şehir içi diosun. orası dylan olacak galiba
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    Valla bende yeni motorcuyum..şu an miniklerden kullanmaya başladım.. biraz işi öööreniyim tek geçeceğim marka ve model kymco xciting.. belki biraz yakıtı fazla gibi olabilir ama kymco markasını araştırdığında verdiği güven honda dan aşağı kalmaz hatta biraz da öne geçer.. 5 bin km eğer iyi kullanılıp bakıldıysa sıfırdır.. tanıdığın bir motor ustasına baktır.. ama her şart altında kymco..çok araştırdım çooook

gropsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym gts 250
    kesinlikle kymco hemde açık ara götürür yaw nede olsa 250 cc lik makine mukayese edilmemesi lazım tamam honda iyi marka ama dylan nerde xcting nerde kesinlikle kymco al derim
    dongul murat

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı Ortopedist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence kıyaslanacak motorlar değil. Ben kymco exciting 500 kullanıyorum. Tek kelimeyle muhteşem. Otoyolda 180 gördüm . 250 de de aynı kasa var. Boyum posuna göre bence Dylan sana çok küçük kalır. 150 lik makina ile 250 lik makinayı karşılaştırmak bence olmaz. sen bence fiyatlarına bakarak karşılaştırmışsın. Bence karşılaştıracaksan Honda Foresight 250 ile karşılaştırmalısın. O zaman da fiyat avantajıyla yine Kymco öne geçer Hayırlı olsun kazasız sürüşler.

Kymco cu ları hep böyle yoldanmı toplayacağız

Kymcocular

Kymco cuların Sohbet Mekanı Başlığında buluşalım.

Arama butonunda Kymcocuların sohbet yazın aratın ,başlık gelsin.

Bilgilerimizi tecrübelerimiizi orda paylaşalımki bilgiler kıymetlensin.

Şenol
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

cevran07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA İNNOVA ANF 125,Honda CBF150. v strom inşalla
    şehir içersinde 100,110 kuruş yakıyomuş die duydum dylon güsel motordur
    <<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Evet Arkadaşlar yorumlarınıza çok teşekkürler... Şu anda Kymco xciting %65 Dylan %35 gönlümde.. Yinede bilmiyorum
    Yorumlara Devammm...

Motosikleti
    sh300
    Dylan 250 cc. performansına sahip bir motor. Şehir içi için çok uygun, pratik, ekonomik. Forumda okuduğum kadarı ile Kymco biraz fazla yakıyor. Onun dışında Kymco 2 kişi açısından çok konforludur elbet. Görünüş bence gayet güzel. Eğer trafik sorunun yoksa Kymco alabilirsin. 2. kişi ile sıkça uzun gezi yapacağım dersen kesin Kymco. Sürekli tek bineceğim ve hep trafikteyim dersen kesin Dylan.

Dyan'ı Piaggio x9 ile karşılaştırdım. Güç açısından aynılar. Fakat 2 kişi x9 ile mükemmel bir konfora sahip.

5000 km. Kymco gibi bir marka için temiz kullanıldıysa sıfır sayılabilir.

ergunz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000RR,600F,ET4
    bence de kıyaslanacak motorlar değil bi kere honda ile kymco kıyaslanacak marka bile değil tabi ki de honda daha iyi ama farklı modeller ve farklı motor seçenekleri cezbedebilir ben yine de derim ki ne taiwan ne italyan saf mı saf japan

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    honda nın markası ve servisi, kymco içinse bişey diyemem (bilmediğimden)
    ama ikisi de mantıklı bence. yerinde ben de olsam kararsız kalırdım heralde.
    Kymco alırsan özellikle şehir dışında daha rahat edersin. Çünkü kymconun rüzgarlığı var, honda da ise yok rüzgarı kucaklıyorsun. Gerçi bu faktör pek dert değil (hondaya da rüzgarlık takılıyo) ama uzun yolda kymco daha rahat olur bence.
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Her yönüyle dylan daha iyi görünüyor..
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    son durum nedir...ne alıyon....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son durum nedir...ne alıyon....
    Abii son durum bugün belli olacak.. Kymco xciting 250 yi satan çocukla bugün görüşülecek.Anlaşılırsa Kymco.. Anlaşılamazsa.. Honda Dylan..
    O motoru satan çocuğun bi arkadaşı varmışş.. O da istiyomuş motoru.. ama kararsızmış alacak olan almazsa ben alcam.. alırsa DYLAN

sAYGILAR..

Ama yorumlara devammmm..

2.el 5000 km'de 5000ytlye motor alacağıma (ki 400 ytlye yakın ruhsat masrafın olacak 5000ytlinin üstüne),gider paşalar gibi 0'km ilk benim bineceğim arkasında honda olan,satacağın zaman 2.elide para eden dylan alırdım...

ps:0'km aldığım 1 senelik 10.000km'deki motorumu (dylan) daha 2 3 hafta oldu sattım ve hiçbir problem çıkarmadı bana..
    sadece yağını değiştiriyodum..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı MavimantalitE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abii son durum bugün belli olacak.. Kymco xciting 250 yi satan çocukla bugün görüşülecek.Anlaşılırsa Kymco.. Anlaşılamazsa.. Honda Dylan..
    O motoru satan çocuğun bi arkadaşı varmışş.. O da istiyomuş motoru.. ama kararsızmış alacak olan almazsa ben alcam.. alırsa DYLAN

sAYGILAR..

Ama yorumlara devammmm..
    dostum bencede KYMCO al...cüssesi ve kalitesi bence Dylana oranla daha iyi...biz marka tutkunuyuz...o kadar parayı hep markaya veririz...bence Kymco hakettiği yerde değil...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    EVET ARKADAŞLAR SON NOKTA KOYULDU kYMCO XCİTİNG-250 ALDIM SONUNDA 2006 MODEL 2500 KM.DE VE DE 5500 YTL.YE ALDIM NASIL.. MOTOR ÇOK TEMİZ BAKILMIŞ ZATEN Bİ DOSTUMUZDAN ALDIM..
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
    SAYGILAR
    ZONGULDAK-EREĞLİ-ŞÜKRÜ

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı MavimantalitE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EVET ARKADAŞLAR SON NOKTA KOYULDU kYMCO XCİTİNG-250 ALDIM SONUNDA 2006 MODEL 2500 KM.DE VE DE 5500 YTL.YE ALDIM NASIL.. MOTOR ÇOK TEMİZ BAKILMIŞ ZATEN Bİ DOSTUMUZDAN ALDIM..
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..
    SAYGILAR
    ZONGULDAK-EREĞLİ-ŞÜKRÜ
    HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
    Güzel motor aldın. Fiyatıda cok uygun gözüküyor.
    3000 de bir yağını değiştir. 5000-10000-15000 diye giden bakımlarını ihmal etmeki hem motorun sağlıklı calışsın hemde garantin devam etsin. Samsunda
    xciting kullanan ayk var. Bir kac arkadaşta. Kymcocuların sohbet mekanı - topiğinde yazışıyoruz.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler