bence yamaha. hondanın parçası çok pahalı sonrasınıda düşünmek gerek..
bence yamaha. hondanın parçası çok pahalı sonrasınıda düşünmek gerek..
by_edi
Performans ?
illaki yamahabi enjeksiyolu motorum olmadi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
alcaksın ybr 250 yi çıkartıcaksın 250 cc yazılarını yerine yazıcan 125 cc milleti ne keklersin ama
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Arkadaşlar CBF 250 hondanın sitesinde yok piyasadan kaldırıldı mı?
Yoksa uyaniyim de balığa mı gidelim
görüntü olarak ybr bence daha hoş ama performans anlamında farklar nelerdir bilemem tabi ben olsam cbf yi alırdım zaten keeway ss ya da cbf 150 düşünüyorum yani 250 liği de abisi oluyor :D
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Eğer fiyatları aynı olsaydı YBR 250'yi tercih ederdim.Sebebi servislerinin daha bol olması ve enjeksiyonlu olmasıdır.Ama malesef YBR 250'nin fiyatı çok uçuk kaçık.İkinci elleride buna dahil.Zaten bu nedenle olsa gerek Edirne'de sadece emniyette var.Hyosung veya ST Kanuni ise tarzı biraz farklı bir motor.Biraz sport tarzı var.Artçınızla uzun bir seyahatten sonra aranız bozulabilir.CBF'in altı vites olması da ayrıca artı bir durum.İki motor yakıt olarak birbirlerinden farklı değil.Eğer yüksek devirli kullanılmassa CBF de 3.6 lt yakar.Ben bir depo ile (16.5 lt) şehir içi ve dışı karışık 400-450 km yol yapıyorum.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)