Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2006 ile 2007 FARKI

REKLAM ALANI

Motosikleti
    NINJA ZX10R
    Arkadaşlar herkese selam.

Daha oncede bahsettiğim gibi ben bu 1-2 gün içinde motorumu alıyorum kısmetse. Alacağım motor HYOSUNG GT 250 R. şimdi şöyle bir sıkıntım var ; bu motorların 2007 çift renkleri var yeni gelenler, kırmızı siyah, turuncu sihay felan. bunları biliyoruz 2006 ları yok 2007 de yapılmış. Ancak ben tek renk Sİyah olanını alıcam. Konuştuğum bazı bayiler 2006 ile 2007 model siyahların arasında hiçbir fark olmadığını söylediler. Artı satış fiyatı biraz daha aşağıya çekilerek 2006 motorun ruhsatına işlemler yapılırken 2007 yazıp satan ların olduğunu duydum. Ben şimdi alıcağım motorun 2006 model mi yoksa 2007 model mi olacağını nasıl anlayacağım. Satın aldığın bayinin iyi niyetine mi teslim olacağım. yoksa bunu anlayabileceğim gözle görünür bir fark varmı. yoksa gerçekten herşeyi birebir aynı mı. tahmin ediyorum ki gözle görülebilecek en azından işi bilen adamların gözle görebileceği bi fark vardır mutlaka diye düşünüyorum. yada düşünmek istiyorum.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımın fikir ve yorumlarına ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.
    [COLOR="Blue"][B][I]The Axioma[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S

Şasi numarasından

Hyosung'ların şasi numarası uluslararası standart olan VIN formatındadır.

Bu standarta gore 10. karakter model yılını ifade eder.

Örnek: Şasi no'su KM4MP51636123456 olan arac 2006 model demektir.
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Bu arada hiçbir satıcı size 2006 modeli 2007 diye satamaz.Ruhsatta yazan yıl modeliniz olacak.Size ancak ve ancak trafiğe çıkış tarihi olarak yazabilirler.Bu arada tamamen şahsi fikrim olarak ben 2 renkli tercih ederdim.Görmediyseniz bir siyahlarını gör derim.Aradaki ufacık fark için 2006 almayın.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)