Arkadaşlar herkese selam.
Daha oncede bahsettiğim gibi ben bu 1-2 gün içinde motorumu alıyorum kısmetse. Alacağım motor HYOSUNG GT 250 R. şimdi şöyle bir sıkıntım var ; bu motorların 2007 çift renkleri var yeni gelenler, kırmızı siyah, turuncu sihay felan. bunları biliyoruz 2006 ları yok 2007 de yapılmış. Ancak ben tek renk Sİyah olanını alıcam. Konuştuğum bazı bayiler 2006 ile 2007 model siyahların arasında hiçbir fark olmadığını söylediler. Artı satış fiyatı biraz daha aşağıya çekilerek 2006 motorun ruhsatına işlemler yapılırken 2007 yazıp satan ların olduğunu duydum. Ben şimdi alıcağım motorun 2006 model mi yoksa 2007 model mi olacağını nasıl anlayacağım. Satın aldığın bayinin iyi niyetine mi teslim olacağım. yoksa bunu anlayabileceğim gözle görünür bir fark varmı. yoksa gerçekten herşeyi birebir aynı mı. tahmin ediyorum ki gözle görülebilecek en azından işi bilen adamların gözle görebileceği bi fark vardır mutlaka diye düşünüyorum. yada düşünmek istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımın fikir ve yorumlarına ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim.