Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arora S150-23

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Merhabalar arkadaşlar. Bugün Arora S150-23 makra motor sordum. Ama benim şimdiye kadar motorlar hakkında hiç bilgim yok dense yeridir. Bu motor hakkında bildiklerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olacağım. Benim için çok önemli.
    Selam ve sevgiler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    dostum önce bi kendini tanıtsaydın.. çift egzos aroralardanmı bahsediyorsun ?
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Kusura bakmayın forumun kuralları hakkında pek bilgim yok.
    İsmim Adem. Eskişehirde üniversite okuyorum. Motorla ilk ilgilenmem. Ciddi manada bir bilgim yok. Özellikler alacağım yerde yoktu bakamadım. Sadece markasını öğrenebildim. Çift eksoz olup olmadığı konusunda da bilgim yok. Bu markalar Türkiye'de tutulan markalar mıdır? Bildiğiniz kadarıyla iyi midir? Eskişehir'de 2 tane servisi varmış. Daha önce bu markayı hiç duymamıştım.

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Burda bahsedilenler Arora mı?

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşım,benim 4 ay önce,senin sorduğun motorum vardı.ARORA Adana'da bizim burada bulunuyor.bende tipine aldanıp almıştım ve sadece 5 ay kullandım.aslımda genel olarak memnundum ama vibrasyon(titreşim)var,km saati 100 km.hızdan sonra(kendi km.sine göre) titreme yapıyor.kısa mesafelerde kullanacaksan çok fazla sorun yok,ama uzun yolda resmen ayakların uyuşuyor.egzozu ise tek.sana birde resmini ekleyeyim.kararını sen ver.selamlar.

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Peki Adanalı kardeş, bu motor 220 yapıyordu sanırım. Maksimum kaça basabiliyor, kaça basabildiniz?

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu motora sahip birisini tanıyodum ! adam bin pişman.. Bana kalsa uzak der derim kardeşim Motor alanın elinde kalıyomuşşş.. satması çok zor ve emin ol sıfır dahi alsan baya masraf ediyosun ! benden sölemesi.. Bildiklerimi söledim...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Resim için teşekkürler.
    Cakalaz önerilerin için teşekkürler.
    Yakıtı hakkında ve alanların kaça aldıkları hakkında da biraz bilgi edinmem lazım.

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Motor titreşim yapıyorsa çok zor, düzelmez :(
    "Motosiklet Özgürlüktür."

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    ANKEBUT-57 arkadaşım.220 km,saatin üzerindeki son rakam.ama üzerine yatarak 130 yaptım.(tekrar söylüyorum kendi göstergesine göre).saatte yazanı boşver 550 yazsa onumu yapacak sence.yakıtı makul sayılır 100 km'de 3 lt.civarında.

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Motorun tipi gerçekten çok hoş. Ona aldanıyorum.
    Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır. (عشقْ)
    Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)

Öncelikle herkese selamlar,ben yeni üye oldum adanada oturuyorum.
    Motorun yeşil rengi bendede var.2006 model motor atik,bir sorun yaratmıyor.
    Yakıt durumuda iyi,herhangi bir sorun yaratmadı,ön dişliyi büyütme olanağı var,20 km kadar fark ediyor, ayrıca püskürtme cihazıda takılıyormuş, yakıttan tasarruf ve anında çalışma için, akü içinde yararlı ömrünü uzatıyor.Dişli 25 ytl,püskürtme cihazı ise 30 ytl civarında tavsiye ederim.Çin malı diiyip geçmeyin, Benim dayım kullanıyor, better marka 2004 model tek bir arıza yok mükemmel çalışıyor, tabi bu durumda motoru nasıl kullandığınada bağlı,Ve gelelim hızına, ben rahat 125 i gördüm,dişliyide taktığımda 145 yapacağına inanıyorum.Gelelim titreme olayına doğru haklısınız titremesi var,yalnız benim tanıdım bir ağbi,yalnızca 4 tane vida sıktı ve eskisi kadar titremesi kalmadı,ve size tavsiye gramajı bütün vidalarını contalı vidalar ile değiştirelim. Yalnız ön dişli büyüyeceğinden eskisi kadar atik olamayabilir,tavsiye ederim, ve ayrıyeten ybr nin 2004 ten sonrası çin bilgilerinize arz olunur...

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Teşekkürler Josef. Fiyatı ne alemde bunun sizin oralarda.

Rica ederim kardeş,yani herkesin kendine göre bir bütçesi var.Bende isterim honda cbr almayı ama çok fark var arasında,haklısınız honda kalite motor çok rahat titremeside az,ama ben o aradaki farkı ödemem,ödemem derken bütçeme göre ödemem. Motorumdan maşallah memnunum,yalnız motorda radyatörde yok,ama şehirler arası istediğin yere gidebilirsin uzun molalar vererek ama çok yorar titreşim ve motorun yapısı bakımıyla vücudun öne doğru meyilleniyor çünkü,tabi motorun periyodik bakımlarının yapılması lazım,buda bütün araçlar için gereklidir zaten,Motorun şu aralar fiyatı 3000-3200 ytl falan, ama temiz 2.el bulabilirsen al,ben satmayı düşünüyordum vazgeçtim,ben kışın aldığım için biraz daha uygun almıştım 2800'e aldım plaka ruhsat aldığım yere aitti.
    Kimse yanlış anlamasın, motor hiçbir şekilde dökülmüyor maşallah,5 aydır kullanıyorum hatta 3 defa kaza yaptım motoru bir kaç defada yere düşürdü arkadaşlarım.Sana tavsiyem yalnızca kendin kullan başkasın verme, yalnızca dikiz aynası kırıldı onuda çıkardım daha sport oldu,güzel bir sistem yapmışlarki kaç defa düşmesine rağmen önemli bir hasarı olmadı saygılar.......

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Çok teşekkürler Josef, makbule geçti.
    Selam ve dua ile.

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    @ankebut-57

Bu motoru 14 ayda 5000 km kullanan biri olarak cebimden ekstra hiç para harcamadığımı söylemek istiyorum.İkinci eline gelince, satmayı düşünmediğim halde motoruma birkaç alıcı çıktığını belirtmek isterim.Gerisi senin düşüncene kalmış.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Allah razı olsun,kolay gelsin hocam sana

Motosikleti
    Honda CBR 125 R (Siyah)
    Çok teşekkür ettim hepinize.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)