haydi arkadaşlar kendi tercihini tartışmasız kavgasız gürültüsüz sadece olumlu ve olumsuz yönleriyle yaz herkes bi fikir edinsin....
tabiki süper kaliteli modellerden bahsetmiyorum
sl 150- mct- tiger-caracal-....falan filan....
haydi arkadaşlar kendi tercihini tartışmasız kavgasız gürültüsüz sadece olumlu ve olumsuz yönleriyle yaz herkes bi fikir edinsin....
tabiki süper kaliteli modellerden bahsetmiyorum
sl 150- mct- tiger-caracal-....falan filan....
chooper benim tarzım degil,şahsen söylüyorum
bana enduro gerekli enduro....
98 Beygir.....
Chooper / Crusier --> Harley Davidson
yamaha dragstar ben bunu seviyorum nesi dersen sesi güzel abi
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
harley varken bu tartısılmazki, he fiyat vs diosan tabi deişir ama para sınırı yoksa tabiki harley..
ben jinlun kullanıyorum ve çok da memnunum. diğer çinlilere göre daha kaliteli bir işçiliğe sahip. Çin'den Avrupa'ya ihraç ediliyor. www.jinlun.co.uk CE standartına sahip. Başka CE'li Çinli var mı bilmiyorum.
sitedeki ilk mesajımı atıyorum.
harley der tek geçerim lakin maddiyatım el verdiği ölçüde bir regal peşinde koşmaktayım. Öğrenci bütçesiyle ne kadar olursa o kadar işte. seneye okul bitiyor işte o zaman kısmetse....
Bozuk motorda sağlam çark olmaz.
suan bi gileram var ama yaz sonunda bı yamaha dragastar almayı dusunuyorum sesi mukemmel goruntusu mukemmel ..harika makınalar su chooperler..nasıl hava makınası olarak raceleri gorurler anlamam chooper gıbı havalısı var mı ya
Mondial Mct 250 Kesemize Gore Allaha Sukur Cok Iyi Kerata :p
Chopper tarzım değil ama her zaman sınıflar üstü bir yeri olduğuna inandığım
ve otoritelerce tam olarak bir sınıfa dahil edilemeyen V-MAX benim çok sev
diğim bir modeldiir.Halen maketini arıyorum ama bulamadım.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Harley VROD ve bir Chopper olmamasına rağmen Triumph Rocket III
arkadaşlar şu anda honda rebel cmx 250 kullanıyorum ve çok memnunum.
O ağır hantal yapının ardında ki düşük beygir güçleri ama yüksek torkları nedeni ile hep itici geldi chopper modeller bana.. Pek sevmedim oldum olası ..taki İstanbulda bir GV250 yi 700 km gbi kullanıncaya kadar ..daha önce dragstarıda uzun kmler kullanmış ve uzun yol yapmıştım.. biri 250 diğeri 650 ama inanın arada fark yok gibiydi GV 250 şimdi dragcılar hemen hadi sende demesin binip şöle bi 10-20 km gitsinler bi açsınlar gazı alet nası uzuyo görsünler ve sonra biri 250 diğeri 650 biri 7500 diğeri 17000 ytl civarı kıyaslasınlar ne o güç farkı nede o fiyat farkına değmez..
hala sevmiyom chopperleri ama Gv chopper gibi gelmedi bana güç ve yol tutuş açısından ..
bu arada harley demiş bazıları yamaha roadstarı incelesinler derim ..harley bi tarz olmuş adı var ama intruder bile çok daha iyi Harleyden ..nasıl BMW-Mercedes bi prestij markası ise Amerika dışında harleyler de öle olmuş özellikle ülkemizde .
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Düşük fiyatlar arasında Regal Raptor
Sonraki tercih Hyosung GV250
Cruiserleri tarz olarak sevmesem de kawasakinin modelleri hep hoşuma gitmiştir. Görünüş olarak.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Fiyat + Persormans + motor teknolojisi + duruş....
Tabiki Honda hayatta onda...
Shadow diyorum ben... Kullandıgın için diğil sadece... Yıllardır çizgisini koruyan ve koruyacak olan bir cruiser oldugu için ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)