yamaha dragstar süper abi
yamaha dragstar süper abi
kontrolsüz güç güç değildir
triumph rocket iii ü çok beğeniyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
harley teknik olarak cok iyi degil diye duyuyorum hep, anladigim kadariyla suzuki intruder cok daha üstün (örnek olarak). ancak alet "cult" olmus ve o yüzden tartismasiz chopper'lerin allahi.
Bende Honda CMX250 var ve çok memnunum,2001 model 16000de daha hiçbir arıza yapmadı ama maddi durum müsait olursa shadow tabiki tercihim olacaktır.
ben chopper dışında bir motor düşünemiyorum ama hepinizin fikrinede saygı du
yuyorum .suzuki olsunda farketmez
Keseye göre sıralam arkadaşlar:
1-regal raptor
2-hyosung gv 250-gv 650
3-birgün mutlaka intruder!!
16 BYB 49
v-rod, intruder 1000 ustu versiyonlar
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
kardeşim sorunsuz bineceğim diyorsan gv250 hyosung tek geçilecek motordur bence..bbrr oku 650 dragla karşılaştırmış ve bu beyler uzun zamandır motor kullanan arkadaşlar..ben aldım çokta memnunum iyikide almışım..
arkadaş karşılaştırma isterken alt sınıf içinde istemiş benim anladığım o ama arkadaşlarımız 1000 lik 1500lük (cc)ne varsa yazmışlar
bence alt sınıfın en iyisi (GERÇİ ALT SINIF SAYILMAZ AMA) hysung gv 250
Selamlar arkadaşLar bn tipik bir racing hastasıyım ama ailemin istegi üzerine choppers aldım.Evet istemeyerek aldım ama daha sonra motor zevkinin aslında bu makinalarla çıkacaqının farkına vardım.Şuan bir Yamaha DragStar 650 kullanıcısıyım.Ve de çok memnunum makinemden bende para sıkıntısı olmassa harley derdim kesinlikle tarz bir motor de ona gelene kdr ne tarz motorlarda var.Görüşmek üzre aman lastiklerinize taş deymesin
shadow 'la 4000 km.Sorun :0 , Memnuniyetsizlik : 0 , Ah keşke bşka bir motor alsaydım fikri : 0......
Arkadaş ucuz motorları sormuş herkes uçmuş.Kendim raptor kullanıcısıyım ve motorumdan memnunum.Raptor ve Hyosung derim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
yamaha dragstar.hepsi budur
chooper hayat tarzim motor gibi motor
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
''şopar'' olarak bir ayrım gözetmem şahsen.
Bir tur pinebilirim hepsisine
Şoparını bi tur verebilecek arkadaşlar bana ulaşsınlar
Poturdak
keeway sl 150 kullanıyorum uzerinde bi kaç değişiklik yaptım zevkle biniyorum madi ve manevi olarak rahatladığımda istersem biraz daha değiştirim daa iyi bir motoru kaldıracak butçeye erişincede başka bir chopper tabi ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)