ASYA-HAOJİN 110-8 mi DAYUN TOLEDO 110 mu?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bence Asyanınkını alma resmen tıtresım makınası bazı dıyer makınalarda ( bu model ıcın kast edıyorm ) cok daha az tıtresım var Asyada gazı verınce her yerden ses gelıodu.Asyanın bu modelı motor degıl tıtresım makınası He o markanın nasıl bılmem.Asya da yedek parca sıkıntısı cekmezsın o ayrı.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
bunların haojin yazanları vardı onlar iyi diyorlardı ve hep olumlu şeyler duydum ama yenileri asya onlar nasıl bilmiyorum burda pidecide dayun var adamlar motor sürmüyolar resmen parçalıyolar ama motorlar canavar gibi çok gaddar yaz-kış,gece-gündüz çalışıyo motor iş bitince elemanlar geziyo motorla yani hiç durmuyo.
nitrious81 dediğin gibi asyada çok titreşim varsa kötü
şuan dayun 1-0 önde
evet arkadaşlar bu motorlar hakkında bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum
-
15 Haziran 2007, 18:31
toledo iyidir bizim tamirci arkadaş tavsiye ediyo
-
aga bence haojin alırsan ıyı edersın çunku ***Ne makınalar var kullanmayı bılen yok ne makinalar var üstünde adam yok*** ben üç kişi 20 km lık dağa çıktım ıstersenız gelın kapısalım ıstersenız kapısırız
dayun u bende severım ama 125 lığını toledoda sadece gorutu var o kadar bakın ıddaa edıyorum kapısırız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)