6.000ytl --8.000ytl arası cruiser ne alınır?
Reklamlar
-
Herkezin kullandığı motor en iyisi cruiser alıp ne yapıcan endro al gibi lakırdıları bir kenara bırakıp vijdanımızla konuşursak 6.000ytl ilemaximum8.000ytl arasında cruiser ne alabiliriz? siz olsaydınız bu miktardaki paraya ne alırdınız ?
honda shadow 600
suzuki maru-intru 800
yamaha dragstar 650(bu fiayat bulamıyorum)
kawazaki en500 (bu paraya en 500 dendaha iyi bişi almak istiyorum)
honda shadow 750( bu paraya mümkün değil)
kawasaki vn800 (yine para az kalıyor)
yaptığım araştırmada maruder 800 98model 30küsür bin KM de bir motor buldum bu motor edermi bukadar? fiyatı 7.000ytl ?
hondayı tek geçirimden ziyade piyasa (2.el alış-satış satabilmekte çok önemli çünkü)ve bu motorlar konusunda bilgili arkadaşlar beni yönlendirirse çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
250lik düşünürsen hyosung gv250"nin sıfırı 7750 civarı.
güzel motor
-
Betonarme adlı üyeden alıntı
250lik düşünürsen hyosung gv250"nin sıfırı 7750 civarı.
güzel motor
250lik düşünmüyorum en azından 600lük bişi olursa daha keyifli olur benim açımdan...baya bir yol yapmayı düşünüyorum ve eşimle birlikte olucak birde tabii eşyalar falan...
-
hocam o aralıkta bulacagın motor 97-98 model, minimum 15000-20000kmde olur sanırım. ben de bu aralar alacagım için az biraz biliyorum. bi en500 vardı misal, 17500km 98 model, 7800 filan istiyordu. benim ilk motor olacak, ondan 250lik daha cazip. hyosungla başlıcam kısmetse
-
o paraya bence en güzel motor hyosung
-
hysoung a bir türlü ısınamadım hiç düşünmüyorum 600lüğüne bindim müthiş bir performance ı var ama tarz olarak bana hiç uygun değil zaten 2.elleri 10.000ytl okadar para verene kadar shadow alırım 750lik...zaten okadar parada yok maximum cebimde ki para bu... ki ben razıyım zaten 97-98model 30.000km ye kadar bir şeye
-
Bildiğim kadar HyosungGV250 ile de iki kişi uzun yola gidenler var ve süratinden, rahatlığından dem vuruyorlar. ben bile ikinci motor olarak ciddi düşünmedeyim GV250'yi. 28 beygir en güçlü 250'lik cruiser.
Ayrıca Honda Shadow 600'ler var o fiyatlara ben sahibinden.com'da rastlamıştım.
-
sürekli bakıyorum ilanlara zaten... ya bir öğretmen arkadaşım 98model 20.000km de bir dragstar aldı keşke bende böle bir motor bulabilsem hemen alıcam:( shdow600ten tip olarak hoşlanmıyorum pek ama sanırım o tarz birşeyde almak durumunda kalabilirim maruder800 buldum bir tane 6.250ye kadarda indi fiyatı ama ne kadar araştırdıysam çok birşey öğrenemedim motorla ilgili..başlığı açış amacım zaten bu seçimi bilen kişilere bırakmak her tarafıyla ilgili 2.el satışı performance ı kötü yönleri artıları ....
-
eternity adlı üyeden alıntı
sürekli bakıyorum ilanlara zaten... ya bir öğretmen arkadaşım 98model 20.000km de bir dragstar aldı keşke bende böle bir motor bulabilsem hemen alıcam:( shdow600ten tip olarak hoşlanmıyorum pek ama sanırım o tarz birşeyde almak durumunda kalabilirim maruder800 buldum bir tane 6.250ye kadarda indi fiyatı ama ne kadar araştırdıysam çok birşey öğrenemedim motorla ilgili..başlığı açış amacım zaten bu seçimi bilen kişilere bırakmak her tarafıyla ilgili 2.el satışı performance ı kötü yönleri artıları ....
superevariders'da bu bahsettiğin marauder800 kullanıcıları bulunabilir. ayrıca suzukim.net'e de bak.
-
4118181 4114104 4025142 4057398 2652449 3977005 nolu ilanlara sahibinden.com'da bakmanızı öneririm.ilk 4'ü Suzuki LS 650, diğer ikisi Yamaha Virago 535.LS 650'ler modeline göre çok uygun fiyatlı geldi bana.Gerçi iki motoru da listene koymamışsın ama özellikle Virago 535'i öneririm sana.Benim bildiğim en şık cruiser Virago, tabi zevk meselesi.Virago motor performansı olarak da tatminkar, hatta iyidir.LS 650 ise saydığın motorlara göre son sürat olarak düşük bir motor ama güzel bir sesi ve kendine özgü etkileyici bir duruşu var.Ben özellikle 95 öncesi 4 vites LS 650 Savage'lere bayılıyorum.LS iyi hızlanır ama 130'u da geçmez, tek silindirlidir.
Bunları bi araştır derim.
-
vay keewaydan ona bınmekte yakısır sana hadı bakalım sımdıdenm hayırlı olsun. şahsen.dedıgın o paraya guzel 2. el bı eliminatör 600 yakısır derım
-
hımmm bir göz atayım hemen açıkçası viragayo hiç bir zaman ısınamadım gidon depo ne biileyim hiç birzaman sevmedim suzukiye bakalım...
eywallah gece bakıcaz artık ne alabilirsek
-
Naçizane fikrim Kawa"yı elemendir.İkinci el alacaksın yedek parça konusunda sıkıntı yaşayabileceğini düşünüyorum.Honda alınabilir
Satılık Asya125t-Spidi mont
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)