Teknoloji meselesi değil o gaz normu meselesi Avrupa euro3 ekzost gaz normu nedeniyle ithalat yasağı koyduğu için mecburen enjektör takıldı Shadow a.
Teknoloji meselesi değil o gaz normu meselesi Avrupa euro3 ekzost gaz normu nedeniyle ithalat yasağı koyduğu için mecburen enjektör takıldı Shadow a.
abi daha beraber gezemedik ondan böyle düşünüyosun bence ilk yapılacak olan büyük bir organizasyondan sonra buraya bi yorum daha yazman gerekecek bence
arkadaşım bence bu saydığın motorların dışında bıraktığın gv 650 yi bi araştır derim. duruş görünüş performans her açıdan şu anda türkiyenin en iyisi bence.
sonuçta üzerinde 90 derece v motor olan tek cruiser. oda gv 650 yidiğerlerinden ayıran en büyük özellik.
GT650R
http://www.motosiklet.net/forum/mark...-750-f-mi.html
Arkadaş ne alacağına karar verememiş sanırım. Her sene değiştiriyor ya da
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Tabi ki shadow .
Diger markalarin ayni sinif motorlarina gore...
1) Daha ucuz (Honda'nin genel prensibi yedek parcadan kazanmak*)
2) Daha guzel duruyor (Dragstar ve shadow aralarinda en uzun ve alcak duranlari)
3) Daha saglam
4) Yedek parca ve servis agi
Bu arada Harley'e saglam diyen arkadaslarin, yurt disindaki forumlara bir goz atmasini tavsiye ederim. Adamlar ortalama kac milden sonra motoru elden geciriyor?. Harley sahipleri bile japon cruiser'lar daha saglam diyor. Fiyati daha yuksek, olsa olsa daha saglamdir diye atip tutmayalim lutfen
* Kazigi gecirmek yazmak istemedim
Honda bencede
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ben suzukı c 800ü seçmeni tercih ederim ve öneririm.özellik bakımından daha iyi
shadow'u tek geçerim.. süperlaytımdan sonra alacağım tek motordur.. belki daha fazla param olur ve abisi vtx1300'ü alırım.. ama hondanın kalite ve klasik cruiser anlayışından asla şaşmam..
Honda shadow 750 ile Suzuki C800 ün uzunluğu aynı. Shadow daha yere yakın.
Ben her ikisinede aşıktım ama C800 aldım ebatları daha büyük.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Arkadaşlar motor satışlarını ben anlamıyorum Suzuki intruder C800 2009 0 km bir yerde 14.900 ötekinde 25.500 aradaki fark nasıl böyle oluyor ben anlamıyom
buyrun siz bakın linki veriyim
http://www.sahibinden.com/sok_sok_so...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/yeni_suzuk...XQQdisplayitem
bence honda shadow neden mi?
SUZUKI VL 800 INTRUDER C 800 2009 model 25.500 TL
SUZUKI VZ 800 INTRUDER M800 2009 model 22.700 TL
HONDA VT 750C-2009 SHADOW 16.900 TL
HONDA VT 750C-2009 SHADOW SPIRIT 14.700 TL
ilk motor olacaksa ve motorlar hakkında ahım şahım bilgilerin yoksa, kanuni caracal, mondial mct, ramzey 250 . . . çin motoru al yani. mesela ben shadow yada intruder almış olsaydım bu siteye pek girmez ve motorlar hakkında pek bişey biliyor olmazdım. zamanla motorun arızalanması kadar doğal bişey olmadığı için çinlilerde hem önlemlerle hem çözümlerle motorcu oluyorsun. tüm motorcu adaylarına tavsiyem çinliyle başlayın. ha ben motoru biliyorum dersen, ikisinide kullanmadım, sadece gördüm. intruder bence
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Şıklar arasında Honda olduğu için onu seçtim ama Barış'a da hak vermiyor değilim. Yamaha - Honda dan aşağı kalmaz ve gerek parça gerekse Servis ücretleri daha makul! Honda kullananların bizzat ağzından:
Honda a) randevusuz servise almıyor b) fiyatları olmazsa olmaz......bence bu da olmaz.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Tüm Bu Motosikletler Yıllarına Göre çok Değişik şaseler Içeriyor
2001 2003 Arası Düşük Kmli Bir C800 Den Daha Iyi Bir Chopper Görmedim Ben
motoru bilmek ne demek yahu, motor tamircisi mi olacağız, yoksa motosiklet mi kullanacağız.
zamanla motorun arızalanması kadar saçma birşey olamaz, zira toplamda 3 honda motosikletimi yaklaşık 40.000 km kullandım bir kere bile arıza yapmadılar, bakalım sym yapacak mı? zannetmem, doğru dürüst makina alın ve onu doğru dürüst kullanmaya yoğunlaşın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)