Merhaba arkadaşlar;
bugün mailime biri mesaj göndermiş. .sattığım devremülk için motosiklet ile takas olur demiştim.. o da kendi motorunu söylemiş ama açıkcası hiç bilmiyorum motoru.. 2000 modelmiş.. acaba bu motor için siz ne dersiniz? iyisi kötüsü nedir? sonradan satmak istesem elimden kolay çıkarır mıyım? uzun yol yapar mı? yapsa güvenli mi? vs. vs. ne biliyosanız bi yazar mısınız bende öğreneyim şu motoru..
ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim..
motor için arkadaş ilanda şöyle yazmış:
tek kelimeyle hatasız bir motor boya kazası değişeni yok . ayrıca tam bir klasik. hiçbir chopper ile mukayese edilemez ... v4 motorlu klasik bir motor anlayan anlar...üzerinde 1500eu luk akseuar mevcuttur. bakımları 01.03.2007 tarihinde yapılmıstır lastikleri bu yaz değişmiştir. kapalı garaj motorudur.
HONDA VF750C MAGNA
Fazla bilinmeyen bir chopper dır magna buda onu hem özel hemde gercek bir klasik olma yolunda diğer motorlara göre bir adım öne cıkarır.
Magna 94-2003 modellerde tüm özellikler aynıdır, herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. türkiyede 2000 modelden sonra ithal edilmemiştir. yani 2000 model en son modelidir.
Motor hakkında beygir güçleri hakkında değişik şeyler söylensede net 87 rpm ve rpm. 750 cc v4 motor.0-100 yaklaşık 3.3 saniye, maximum hız 238 km/saat.
ağırlık 229 kg. oldukça dengeli ve kullanması çok kolay bir makina ayrıca kalkışlarda 600 lük bir racing ile başa baş gidebilirsiniz..5 vites 1.2 ve3 te gaza ani yüklendiğinizde patinaja girdiğinde kullanımına dikkat etmeniz gerekir.
Magna, güç gösterisi söz konusu olduğunda affetmez.. Piyasada v-max ve v-rod dışında onunla aşık atabilecek cruiser yoktur. 600 cc race ile kafa kafaya kalkabilir. 1150 GS'lerle bile kapışır.
bu da interneten bulduğum motorun resmi.. aslında arkadaşınki kırmızı