Lütfen yardım : JUNLIN 150 mi yoksa keeway superlight mı ?
Reklamlar
-
2 yıllık bayan motor kullanıcısıyım.asya 150 T1 motorumu chopperla değiştirmek istiyorum.ama kararsızım hiç chopper kullanmadığımdam daha doğrusu vitesli motor kullanmadığımdan yardımınıza ihtiyacım var. farklı alternatifler de alabilirim ama benim motorla en uygun takas bunlar gözüküyor.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Reklamlar
-
bence keeway sl hem tipi çokşık hemde malzeme kalitesi açısından vede daha alçak bayanlar için uygun
-
bende keeway kullanıcısıyım ayrıca topiğimiz var orada keeway ile ilgli doyurucu bilgi edinebilirsiniz. jınlun konusunda yeterli bilgimiz olmadığı için tercih noktasında kıyaslama yapamıycam. jınlun konusunda tek söyleyebileceğim suzukinin bazı modellerinin parçaları uyuyo jınluna servis veya parça konusunda bi bilgim yok yani..
-
Superlight 150
Uzunluk 2200 mm
Genişlik 800 mm
Yükseklik 1025 mm
Taban yüksekliği 120 mm
Ağırlık 134 kg
Jinlun 150-5
Boyu 2160 mm
Genişliği 815 mm
Yüksekliği 1090 mm
Yerden Yüksekliği 140 mm
Ağırlığı 130 kg
Gördüğün gibi aşağı yukarı aynı boyutlarda özelliklerde motorlar. Jinlunda servis ve parça fiyatı olarak gayet uygun,Keeway de.Birbirlerine çok üstünlük sağlayabilien motorlar değiller.Bulunduğun bölgedeki servis durumu çok önemli bence.Sonuçta bu tip motorlarda, hele elinde anahtar tutmuyorsa servise bakım haricide uğraman gerekir.Ama birazda üstüne ekleyebilirsen 250 cc öneririm çünkü bu ağırlıkta ve vitesli olduğu için scooterının seriliğini bulamayabilirsin sollama ve kalkışlarda.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
Ben derimki önce bir motosiklet eğitimi veren biriyle bi görüş eğitimini al ondan sonra karar vermen daha doğru olur
-
nurgul hanım merhaba
kusura bakmayın.msn de yazamdım bılgısayar basında degıldım..
bende kesınlıkle keeway derım..cunku ben keewayle 8000 km yol yapıp sattım..saolsun hıc uzmedı benı..sizinle karteopeye cıktık ıkı kısı hatırlarsınız..adapazarı abant yıne 2 kişi,yalovacınarcık yıne 2 kişi..yanı km lerın buyuk cogunlugu uzun yolda gectı..hele cınarcıga 2 saatte gıttım hemde kontak dahıl kapatmadan,keeaway parca olarkta gercekten cok kalıtelı,yakıtıda cok az,göruntusude gayet sık..numarımı bılıyorsunuz sanırım aklınıza takılan ne warsa sorabılırsınız..
ben 150 cc ler içinde size cok rahat bır sekılde keeawayı önerıyorum..
hayırlısı olsun..görusmek uzere
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
jinlun bence kalite olarak bir gomlek daha ustun. Avrupa standartlarinda uretilen Cinlilerden biri de Jinlun. ingiltere'ye onemli bir miktarda ihracat yapiyor.
-
bu konu tartısma yaratır bence burda.kaiser kusura bakma ama sen sanırım bakım harıcınde ugruyabılırsın ama keeway ı nerden bılıyrosun arkadaşım? ben bu konuyla ılgılı yorum yapmıcam!
-
Bence her ikiside beş para etmez.
-
ayrıca bızımkı macar jınlun çin degerlendırmek lazım ha ha
10---ur host yavaşşş gel dostum dıkkat düşersin!
-
yorumlar içim teşekkürler benim de gönlümde keeway ağır basıyor ama takas düşündüğüm için kısmete ne çıkar bilemiyorum.ya acaba asya motoruma hainlik mi ediyorum
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
isterseniz siz motorunuzu degistirmeyin
-
arkadaşım ikisinide önermıyorum ama keway 250 olabılır
-
Keeway'in kullanımı çok rahat. bana göre tipi de daha güzel. Ama bayan için biraz ağır bu aletler (Vitesli deneyiminiz olmadığı için). Binip denemeden karar vermeyin derim.
-
saatcıyakup söle blıp bılmeden konusma desem nasıl olur sen kullandınmı keeway ve jınlunkı önermıyorum dıyrosun dıkkatını cekerım altında kanunı var lütfen bölede konusmıyalım beyler
her zaman en saglıklı motorda arabada vıteslıdır kımse tersını söylıyemez
-
eski bir jinlun kullanıcısı olarak size keeway i şiddet le tavsiye ediyorum.
ama biraz para birikitirip cbf 150 cc alırsanız tadından yenmez...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)