Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

cross tercihi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    şimdi yok
    arkadaşlar ben cross motora geçiş yapmak istiyorum scooterdan sıkıldım artık benım istediğim çok pahalı olmayan uzun yolu sorunsuz giden ve dağ da bayırda banamısın demeyen bir cross almak istiyorum tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye ve bilgilendirme bekliyorum hayde bakim
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben cross motora geçiş yapmak istiyorum scooterdan sıkıldım artık benım istediğim çok pahalı olmayan uzun yolu sorunsuz giden ve dağ da bayırda banamısın demeyen bir cross almak istiyorum tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye ve bilgilendirme bekliyorum hayde bakim
    sana tavsıye edeceğim bişey var.çok ekonomık yağ yakmaz su kaynatmaz benzın bitmez dört nala koşar canı isterse üstünden atar .dağ ,,bağ,, bahçe ,,tarla,,tapan gezdırır durur.. şaka şaka kızma sakın arkadasım crosslardan pek anlamam kusuruma bakma
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Bathu sana yardım etmiyormu.

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bathu sana yardım etmiyormu.
    özgür adama söylüyorum anlamıyorki kafasının dikine gidiyor skyteam al diyorum cadde tekerlekleri olandan yada benm motordan alacaksın yok.diğerlerini sakın alma diyorum yaramaz adam motor beyenmiyor ellemiyorum artık bakalım ne alacak

atilla arkadaşım bakınız tekrar söylüyorum
    1-Skyteam st 200 sm
    2-ramzey yada pioneer 200 gy pioneer al özellik daha fazla hi hi bak benm motorum diye demiyorum ati
    3-Asya As 200 gy-2
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Yamaha DT 125 E,benim vazgecilmezim.Bence bi arastir )
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Skyteam i tek geçerim, ayrıca niye konu dışına açtın onu anlamadım.Motosiklet konu dışı mı oluyor?
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Skyteam i tek geçerim, ayrıca niye konu dışına açtın onu anlamadım.Motosiklet konu dışı mı oluyor?
    ya dostum ben acemiyim daha ne bilim açtık işte

Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özgür adama söylüyorum anlamıyorki kafasının dikine gidiyor skyteam al diyorum cadde tekerlekleri olandan yada benm motordan alacaksın yok.diğerlerini sakın alma diyorum yaramaz adam motor beyenmiyor ellemiyorum artık bakalım ne alacak

atilla arkadaşım bakınız tekrar söylüyorum
    1-Skyteam st 200 sm
    2-ramzey yada pioneer 200 gy pioneer al özellik daha fazla hi hi bak benm motorum diye demiyorum ati
    3-Asya As 200 gy-2
    tamam kanka tamam sky team cadde anlaştıkmı puhahaaaaaa
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    SkyTeam'in selesi çok uzun oturmaya elverişli değil çok dar, bana sorarsan bendeki gibi titreşimsiz, bi motor al yoksa titreşimden perişan olursun.
    "Motosiklet Özgürlüktür."

Motosikleti
    şimdi yok
    tamam dostum baktım ama çok para ya benım o kadar param yok kı

kilo veririm işte fena mı

batu kendine yardım etsın önce puhahhahaaaa

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    tamam dostum baktım ama çok para ya benım o kadar param yok kı

kilo veririm işte fena mı

batu kendine yardım etsın önce puhahhahaaaa
    efendim biri bişemi dedi çiçek abbas motorunu git sat önce
    samsunda minibüscüler beni değil seni sıkıştırdı
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    efendim biri bişemi dedi çiçek abbas motorunu git sat önce
    samsunda minibüscüler beni değil seni sıkıştırdı
    konuşma la seni garaj motorcusu senı cross motor aldın daha bi tane tümsekten atladığını görmedim hadi onuda geç durduğun yerde motordan düşüşünü hatırlatmak isterim by şöför puhahahhahahaaaaaa

Motosikleti
    2001 HONDA CR250R
    Bence almısken cin malı almanı tavsiye etmem. Ama illa alıcaksan içlerinde en iyi olanı kanuninin yeni 250 si var onu çok iyi diyorlar ben kullanmadım ama arkası 46dişmiş...

Eger biraz daha sabredip para denkleştirirsen KTMnin herhangi bi modeli Honda CRF250 husqvarna WR125 gibi bir motor tavsiye ederim tabi boyunun 175ten uzun olması lazım bunlar için...
    Motocross 4ever

ben siz de daha çok race'çi ( o ne demekse ) tipi görmüştüm atilla bey

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı roadrunner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben siz de daha çok race'çi ( o ne demekse ) tipi görmüştüm atilla bey
    dostum evet herkez öle sölüyo ama açıkçası bende racing motor alacak kadar para yok kı ama ileride belkı olabilir ama şimdi hedefim 3500 ytl yi geçmeyecek bı cross alıp onda pişmek

Alıntı kingOfTheExtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence almısken cin malı almanı tavsiye etmem. Ama illa alıcaksan içlerinde en iyi olanı kanuninin yeni 250 si var onu çok iyi diyorlar ben kullanmadım ama arkası 46dişmiş...

Eger biraz daha sabredip para denkleştirirsen KTMnin herhangi bi modeli Honda CRF250 husqvarna WR125 gibi bir motor tavsiye ederim tabi boyunun 175ten uzun olması lazım bunlar için...
    evet arkadasım haklısın gönül isterki ktm almak ama o kadar param yok işin açığı 3500 ytl param var ve sıfır almak istiyorum kafamda sky team 200 ün cadde modeli var ama hala karar veremedim

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    sen en iisi bi hyosung rx125 düşün derim ben...
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

Motosikleti
    2001 HONDA CR250R
    Hyosung RX125 bencede güzel ön süspansiyonları gelişmiş bi motordur...
    Motocross 4ever

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Kymco Stryker ı tek geçerim taş gibi motor bende vardı.Çin mallaerı gibi değil ikinci elinin fiyatı sıfır bir çinli ile aynı ama sağlamlıkta bu klasmanda tek geçerim.sahibinde.com da ikinci el ilanları var hatta ben galeriye verdiğim için benim kullandığım stryker'ın ilanıda var çok memnundum ama terz değişikliği yaptım yoksa çok u süre kullanmaya niyetim vardı.Şu ana kadarda kullanım açısınıdan hem sürücünün hemde artçının en rahat ettiği motordu benim kullandıklarım arasında.Dağ tepe gezdim,buzlanma haricinde her hava koşulunda da kullandım.Bence bir bak derim.Şu andaki aklım olsa racing kullanıp işkence çekip benzin parasıyla uğraşıcağıma valla enduro mis gibiydi ya ama neyse...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Enduroda diyebiliriz kendisine ama bence Falcon bi düşün derim
    Çok yakıyor ama haberin ola
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enduroda diyebiliriz kendisine ama bence Falcon bi düşün derim
    Çok yakıyor ama haberin ola
    TA da çok yakıyor.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Çevremdeki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla şöyle diyeyim:
    1. Ramzey
    2. Zongshen/Zealsun

Benim çevremdeki Skyteam'ler dandik çıktı ama zaten Çin işi şans işinidir, bir başkasının da Ramzey dandik çıkmış olabilir. Sen bilirsin
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)