250cc Gezinti Motoru (Cruiser) Karşılaştırması
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
Grand eagle tasarım olarak çok hoş bir motor
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
nasıl bir yazı olmuş bu yaw...
hiç bir ek bilgi vermeyen vasat bir yazı malesef...
her motora bir resim+2 satır yazı yaz olsun bitsine gelmiş iş...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
1.Venox, 2.VL250, 3.GV250, ve diğerleri.....
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Katılıyorum dark.Diğerlerinin hiç farkı yok,kimse regal farklı,bisan süper demesin...
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
Luxor adlı üyeden alıntı
nasıl bir yazı olmuş bu yaw...
hiç bir ek bilgi vermeyen vasat bir yazı malesef...
her motora bir resim+2 satır yazı yaz olsun bitsine gelmiş iş...
Ama bir yazı olmuş... Emeğe saygı lütfen. Yazının içeriği bence de kıt olmuş ama bu sınıfta motosiklet düşünenlere seçenekleri sıralamış en azından. Yazının devamını kullanıcılarından beklemek en mantıklısı bence
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Admin
Tüm modellerin teknik özellikleri
-
tabiki gv 250 hyosung görüntü olarak içlerindeki en iri ve kalıplı makina performas ise gayet iyi
-
-
Keeway 250cc sınıfında Land Cruiser modeli lafta var görüntüde yok. 2006 fuar sonrası gelecekti. yıl oldu 2007 iki tane fuarlarda gösterdikleri var. devamı yok.
-
st_erdogan adlı üyeden alıntı
Ama bir yazı olmuş... Emeğe saygı lütfen. Yazının içeriği bence de kıt olmuş ama bu sınıfta motosiklet düşünenlere seçenekleri sıralamış en azından. Yazının devamını kullanıcılarından beklemek en mantıklısı bence
eğer motoaktüel gibi kitlelere ulaşan bir yayın organında yazı yazıyorsan emek harcaman gerekir zaten.ben bu yazıda hiç emek görmediğim için bunu yazdım.her en ufak birşey yapanı emeğe saygı hikayesiyle alkışlayamam.kimse kusura bakmasın...
verilen emeği zaten alkışsız da bırakmam...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Grand Eagle'ı en arkaya atmışlar ama bildiğim kadarıyla tutulan ve sevilen bir model. tamam popüler olmayabilir ama gayet saglam ve güzel bir makine
-
Luxor adlı üyeden alıntı
eğer motoaktüel gibi kitlelere ulaşan bir yayın organında yazı yazıyorsan emek harcaman gerekir zaten.ben bu yazıda hiç emek görmediğim için bunu yazdım.her en ufak birşey yapanı emeğe saygı hikayesiyle alkışlayamam.kimse kusura bakmasın...
verilen emeği zaten alkışsız da bırakmam...
İyi de Savaşçığım, adam tüm teknik bilgileri içeren kocaman tablo yapmış !
Her modele de 2-3 satır bilgi vermiş. Daha fazlasını yazsa, bu sefer subjektif bilgi veriyorsun diye tefe koyacaklar.
Gabe adlı üyeden alıntı
Grand Eagle'ı en arkaya atmışlar ama bildiğim kadarıyla tutulan ve sevilen bir model.
Hadi buyur buradan yak Yahu Gabe, ne alakası var ? En arkaya atarak, en kötüsü Grand Eagle mı demiş ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
tabiki gv 250 hyosung görüntü olarak içlerindeki en iri ve kalıplı makina performas ise gayet iyi
Evet mustafa abi, hyo sınıfının en iyisi. Hem güç hem görsellik açısından ;)
-
Ledo, o kadar ciddi soylememiştim o lafı yahu sakin ol abicim
bi sürü birbirinin aynı model var neticede, cok farklı gorunmuyorlar zaten.
;) (emoticonlar gorunmuyor mu ?)
-
bunların içinde önce suzuki yi bir kenara ayırın,
diğer bir kenara da hyosung gv250 ile kymco venox u ayırın, sonra o grubun içinde venox u da bir kenara ayırın.
-
venox tasarım olarak cezbediyor.ama gv250 de 28hp hepsinimi alsam ne .bu arada teşekkürler çok güzel olmuş
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
bence
vl250
gv250
venox250
diğerleri hep aynı fabrikanın malı
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
gv 250 performans çok doyurucu ben tek geçiyorum fuarda aksesuarlısı çok güzeldi birde tek renk olsa çok iyi olur bence
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
bencede içlerinde en iyisi hyosung görüntüsü ve motor gücü olarak ve biraz daha kaliteli gibi duruyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)