en iyisi venox ve en guselı
venox cok daha kalıyelı duruyor buna emın ol ben gördum motoru cok tatlı yapmıslar görsen kesın japon sanarsın.hys gördum oda gusel ayrı konu
en iyisi venox ve en guselı
venox cok daha kalıyelı duruyor buna emın ol ben gördum motoru cok tatlı yapmıslar görsen kesın japon sanarsın.hys gördum oda gusel ayrı konu
hyo benim tercihim . Gayet güzel ve kalıplı bir makina . Ancak alacak durumum yok.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hocam eline sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş fakat burdaki bazı makinalar diğerinin 2-3 katı fiyatta.bence o kaliteli olanları ayrı bir sınıfda toplamak gerekiyor diye düşünüyorum.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ben oy hakkımı venox dan yana kullanıyorum fuarda baktım tam bana göre. sahibine yakışmaz bana yakıştığı kadar benim grand eagle ımı hiç bir şeye değişmem diyerek motorumunda gönlünü alayım... darılmasın(üstünden falan atar neme lazım ;)
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
tam bende bu sınıfta hangi motorlar var,tek tek bulayımda karşılaştırayım diyordum.demek ki birilerinin işine yarıyormuş.
modellerin hepsinin özetli ve fotoğraflı olarak bir sayfada olması güzel olmuş.
bence eleştirmeye gerek yok. çünkü aynı sınıftaki motorlar forumda dağınık bir biçimde duruyorlar.
arkadaşımız zaman zaman teknik dataları ekleyip konuyu güncellerse çok daha verimli olacaktır. zaten deneyimsiz bir kullanıcının da, motorun silindir yarı çapı ve subap derinliği gibi konuları pek anladığını sanmıyorum.
su soğutmalı mı değilmi, fiyatı kaça, nasıl görünüyor, çantası varmıdır yokmudur, kaç lira yakıyor gibi konular deneyimsiz kullanıcılar için çok daha iyi karşılaştırma seçenekleri.
arkadaş da bunu kısa açıklamalar ile izah etmiş görünüyor.
teşekkür ederim ben kendi adıma.
sevgiler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)