Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

250cc Gezinti Motoru (Cruiser) Karşılaştırması

REKLAM ALANI
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    en iyisi venox ve en guselı

venox cok daha kalıyelı duruyor buna emın ol ben gördum motoru cok tatlı yapmıslar görsen kesın japon sanarsın.hys gördum oda gusel ayrı konu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ulubilge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hyo benim tercihim . Gayet güzel ve kalıplı bir makina . Ancak alacak durumum yok.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl bir yazı olmuş bu yaw...
    hiç bir ek bilgi vermeyen vasat bir yazı malesef...
    her motora bir resim+2 satır yazı yaz olsun bitsine gelmiş iş...
    daha iyisini senden bekliyoruz luxor kardeş. ateşleme sistemi ve buji değerlerine dek bri katalog hazırlarsan rehber olarak indirip çıktısını alıcam söz.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    hocam eline sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş fakat burdaki bazı makinalar diğerinin 2-3 katı fiyatta.bence o kaliteli olanları ayrı bir sınıfda toplamak gerekiyor diye düşünüyorum.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunların içinde önce suzuki yi bir kenara ayırın,
    diğer bir kenara da hyosung gv250 ile kymco venox u ayırın, sonra o grubun içinde venox u da bir kenara ayırın.
    mustafa bu nedemek şimdi kardeşim sen benim motosikletime hakaretmi ediyorsun yoksa hani alırken sınıfında bir numaraydı huyasung diyince senin için akan sular duruluyor tabi

whiteeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    ben oy hakkımı venox dan yana kullanıyorum fuarda baktım tam bana göre. sahibine yakışmaz bana yakıştığı kadar benim grand eagle ımı hiç bir şeye değişmem diyerek motorumunda gönlünü alayım... darılmasın(üstünden falan atar neme lazım ;)
    Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı whiteeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben oy hakkımı venox dan yana kullanıyorum fuarda baktım tam bana göre. sahibine yakışmaz bana yakıştığı kadar benim grand eagle ımı hiç bir şeye değişmem diyerek motorumunda gönlünü alayım... darılmasın(üstünden falan atar neme lazım ;)
    herkesin motosikleti kendince özeldir genel kıyaslama yapmaz isek değilmi gönül isterki tüm güzelliklere sahip olak ama istemekle sahip olmak arasında biraz sabretmek gerektiğini düşünüyorum ilk motosikletim mz 251 idi hala gördüğümde içim kıpır kıpır ediyor

Motosikleti
    ramzey qm200gy
    tam bende bu sınıfta hangi motorlar var,tek tek bulayımda karşılaştırayım diyordum.demek ki birilerinin işine yarıyormuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    modellerin hepsinin özetli ve fotoğraflı olarak bir sayfada olması güzel olmuş.
    bence eleştirmeye gerek yok. çünkü aynı sınıftaki motorlar forumda dağınık bir biçimde duruyorlar.

arkadaşımız zaman zaman teknik dataları ekleyip konuyu güncellerse çok daha verimli olacaktır. zaten deneyimsiz bir kullanıcının da, motorun silindir yarı çapı ve subap derinliği gibi konuları pek anladığını sanmıyorum.
    su soğutmalı mı değilmi, fiyatı kaça, nasıl görünüyor, çantası varmıdır yokmudur, kaç lira yakıyor gibi konular deneyimsiz kullanıcılar için çok daha iyi karşılaştırma seçenekleri.
    arkadaş da bunu kısa açıklamalar ile izah etmiş görünüyor.

teşekkür ederim ben kendi adıma.
    sevgiler.

cbr_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    çok güzel paylaşım saol

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)