Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

yamaha ybr125mi kanuni seyhan 150c mi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA cgl 125
    motor alcam ve kararveremedim arkadaşlar sizce hangisini alayım karar veremiyorum sizce bide lütfen kullanan ların kararını alabilirmiyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ybr
    kardeşim söylenecek çok şey var ama ben net söylüyorum kesinlikle ybr....

iskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 250
    hocam ikisini de kullandım . şu anda arkadaşımın ybr si kapının önünde hatta.. akşam 18.00 da seyhan 150c gelecek
    sana şu kadarını söyliim cocuk temiz kullanmasına ragmen seyhan dökülüyo ayrıca hepsi yüksk devirde manyak bişekilde titriyor..

ybr kesinlikle titreme yok. manyak bi motor. ikinci eli de mükemmel

ben kesinlikle ybr derim

ve yine ayrıca ybr daha az yakıyo

yamaha ybr1 lt 40-45km
    seyhan 150c 1lt ile 30-38km

ayrıca ybr [COLOR="Red"]yamaha hocam

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Tabiki tartışmasız ybr, üstelik tasarımı daha iyi
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    YAMAHA R6
    sadece ybr...only ybr..liendlich ybr
    BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    İkisini de kullanmadım ama tabiki YBR!
    Cevap çok basit
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ybr mi sattım pişman oldum şimdi bir kanuni seyhan 150 c sahibiyim hayatımın hatasını yaptım diyebilirim motor kendi kendine dökülüyor artık gerisini siz getirin.
    kango multix yamaha 125

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    ybr topikine bak gerekli cevap orda tartışmasız ybr
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı kemerlim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor alcam ve kararveremedim arkadaşlar sizce hangisini alayım karar veremiyorum sizce bide lütfen kullanan ların kararını alabilirmiyim
    Böyle bir soru sorduğuna göre sanırım motosiklet ile yeni tanışıyorsun, tartışmasız YBR al derim.Yoksa yazık olur parana.Bilmem anlatabildimmi???
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Kanuni seyhan nasıldır bilmiyorum ama şu geçekki ybr çok sağlam bir motor.Şu anda 9000 km deyim motor kısmında hiç bir arıza çıkmadı.

Yedek parçaları bol ve çok ucuz.Örnek verecek olursak, sinyal takımı çifti 10 ytl,arka çamurluk 25 ytl civarı

kanunıde guzel

tabı ybr tartısmam ama
    kanunı ybrden sonra en ıyı motor
    yılmaz elektırık sen motor ne bılmıon
    dokuluomus
    geccen onu sen 150 wuruor
    150cc motor dıslı degıstırsem demekkı
    160ı bulcam
    arkadaşlar
    seyhan 150 de az yakıor
    1 lt benzın 40km yakıorr.
    ybr 1lt ıle 44 km 4 km var arada
    bıde 1500cc yamaha 125
    neyse motor kullanın
    syhanda guzel
    ama ybrden sonra en saglam seyhan 150c
    dır.tourınglerde. yamaha da cın malı vede pahalı

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu motor bende var seyhn 150 c 12 yasından itibaren motor kullanıyorum 1 103,2 peugeot panter,1 jawa 350,4 mz değişik cc lerde,2 rx 115,1 titan honda,1 yamaha ybr 125 ve son olarakta kanuni 150 c aldım ve bin pişman oldum motoru sadece turk markası diye aldım sonradan çin malı olduğunu duyduğumda iş işten geçmişti motorum hala standart hiç değişiklik yapmadım 100 zor yapıyor tabi 100 de iken titreşim sizi baya masaj yaptırıyor ayrıca karma yakıt 30-35 arası yakıyor ama ybr 40-45 gidiyordu speedfight48
    demişki yamaha çin malı ve pahalı karşılaştır ne kadara mal oluyor ayrıca kanuni uzay malımı en adi çin malı o.şimdi ''kemerlim''kardeşim illa ben kanuni alıcam diyorsan hayırlı olsun .
    kango multix yamaha 125

ıyı

abıcım olurmu ya bende motor kullanıom yıllardır tamam tıtremeye subab ayarı cektır gecıor..
    ben kullnıom
    motor 150 vuruor abıcım sansızzsın belkıde sen
    ya
    yamahaya lafım yok dıom sana ama kanunı 150c yabana atılmıcak motor ne 100u ya sende
    mz kullandıysan sen
    bu motoru cozerdın
    neyse sansın yok belkıde
    olemı
    ben yamahaya o kadar para veremem
    arbamı alıoz sende

speed fıght amma sallamıssın ya bırak subap ayarını ıstedıgın seyı yaptır butun cınlıler zıngır zıngır tıtrer bı gusel uyusursun. ayrıca ybr den sonra kanunı gelır demıssın ama yuh dıyesım gelıyor sana kanunıde alınacak tek motor bobcattır nıye oldugunu bılmıyosan sen sadece fıyatına bak yeter ki oda scooter sınıfında oldugu ıcın alınacak motoru yok gıbı bısey. ybr, cbf 150, kymco ck 125 sıralama bu sekılde dır ve kanunı bu ısımdekı motorların ıcıne asla gıremez. mılletı kandırmayın sonra gıdıp dandık motorları alıyolar super super dıyosunuz adam dıyokı abı kolum uyustu tıtremekten dıyo yapmayın etmeyın. malınız neyse onun kalıtesını yansıtın. kotu malı ıyı demeyın. kanunıye tek kurus harcanmaz sokaga at daha ıyı.

arkadaşım herkesin bir bildiği varki ybr diyor. sen ybr al.

YBR ile sabredebilirsen, zamanında benim yaptığım gibi yaklaşık 2 gün içerisinde Alanya-Antalya-Isparta-Afyon-Kütahya-Eskişehir-Ankara-Konya-Manavgat-Alanya arası toplam 1540 Km yol yaparsın ve yolda kalmazsın.
    Tek sorunun Konya Ovası'nda sıcağın başına geçecek derecede seni etkilemesi ve gözlerinin altının güneş yanığı ve sıcaktan sürekli inen arka lastik havası olur.Ben de olduğu gibi akşam olsa da yol soğusa der durursun.
    YBR ile bu yolculuğu yaparken vay anasını 125'lik makineye bak tık demeden hala gidiyor diye de şaşar durursun.
    Ayrıca şehir içinde de ışıklarda YBR'ler boyuna gazlayıp seni ekerken benim 150'lik Seyhan'ım niye gitmiyor diye söver durursun.
    Seyhan'ı tercih edersen masaj ihtiyacını ücretsiz kendisine yaptırabilirsin.
    YBR'yi tercih edersen yakıt ekonomisinin,rahatın ve şehir içinde pratikliğin,zamanın varsa şehir dışında bile kullanmanın zevkine varırsın.
    En önemlisi,Seyhan'da titreşim ve diğer sorunlarla boğuşurken,YBR'yi tercih edersen daha üst sınıf makineler için çok iyi bir tecrübe edinirsin ve pişersin.

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    ikisinide kullandım ve şu an ybr sahibiyim ve şunu söyleyebilirim tek kelimeyle mükemmel bir motor 9000 km dayandım lakin daha tık demedi, bakım harici servise hiç gitmedim herhangi bir problem dolayısı ile, ayrıca yakıtta gerçekten çok iyi, işlevselliğide cabası, her yola rahatlıla gelir gitmem demez ama seyhanda gerçekten tireşim olayı çok fazla ve yakıt belki abartı değil ama ybr den fazla, tercih senin, bu kadar söylenen şeylerden sonra, doğru kararı verirsin artık herkese sevgiler...

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    y b r yirmibeş karakter+1 karakter

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    abiii ben daha ne diyeyim ki...

bak bişey demiyorum anladın sen onu

yyaaa

bırı bobcat dıor kanunı kardesım bak scooteree zaten almam ben ne dıom kanunı 150 c
    150 vuruor
    ybrden az fazla yakıor oda cc 150lık
    akıllıo l subab ayarlattır tıtremez tabı ybr gıbı olmaz
    tırer az
    akılı olun ya
    ybr kac para kanunı kac para gıt araba al
    hacı murat o zamn ybr parasına
    sankı su sogutmalı motor gıbı konusuolar
    kanunın grangını bulursun ama ybr cook para akıllı konusun bazı sahıslar
    seyhanda tıpte var
    hem
    cıft eksos ses baska
    genede sen bılın kardeısm
    ben bıse demıom motordan anlamıan busuru adam war zaten

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)