YAMAHA ABİ YAMAHAAAAA
arkadaş anlatmış motordan anlıanlar belıı
ıste ben bıse demıom kanunımı surerım
gosterısımıde sesımıde ızler mıllet
yamahaymışş
tabı kalıte ama cok para beeee
Ya Ben R6 Kullaniorum Ama Yamaha Işte Tabiki Yamaha
arkadaşlar hepinizin konuşmalarını dinledim ben itü de çalışıyorum
size bir ipucu biz türkiyeye giren tüm marka motorların tip onay belgesini veririz
onay belgesini verirkende tüm testleri anlaşmalı olduğumuz bir fabrikada yaparız
bu fabrikanın ismi kanuni
yani teknik yeterlilik olarak avrupadaki 10 fabrikadan biridir kanuni nin fabrikası
sakın hata yapıpta kanuni alma parana yazık zamanına yazık kendine yazık...
ybr 125 benim favori motorumdur çok güzel bir alet uzun yol kısa yol şehir içi seni götürür hemde az yakarak...Karar senin Seçimin???
yamaha 3.499 ytl kanuni 2.500 falan kanuni hindistan malı türk patentli yamaha japon malı ama ikiside çinde toplanıyor ama kalite farkı var bence YAMAHA YBR 125 siyah derim
Made In Japon Derim Ben Bende çin Mali Vardi 151 Rs Mondial şuanda Ybr 125 Var Ve Ben Bugüne Kadr Boşa Motora Bindim Demişim Yamahaya Binen Bidaha üstünden I,nemez Arkadaş Bence Yamaha Her Yola Uygun Görüntü Süper. Genede Kendin Bilirsin Ama Ankarali Kardeşini Dinle Yamahaaaaaaa
........ybr............
heralde ybr ybr kullanıpta pişman olan warmı acaba
elbette Ybr. kanuni nin yerine Ybrmi, honda titan mı topiği daha gzl olurud diye düşünüyorum.
kanuni 1 numara idi. 2sene önce Çinlilerle rekabete girerlerse böyle olur
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
@cumoni
yorumuna katılmamak elde değil ben çinli scooter da kullandım çinli 125 lik commuter da...ama kanuninin tadı gene başka oluyor.ne bileyim motorda titreşim var ama bana güven veriyordu.sanki bana ben kolay kolay dağılmam abi diyordu.motor dengeliydi virajlarda fln insana güven hissi veriyordu.kullanan arkadaşlarım var çok şükür memnunlar bi sorunda çıkmadı.kanuni tercih etme sebepleri de kanuninin torku daha iyi olması ve maddiyat.ama benim maddiyatım yeterse ybr alırım.daha kibar görünüyor artı şehiriçinde kanuniden daha iyi.ama kırsal kesimde kanuni derim.
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Merhabalar kemerlim Ben 2sine de binmedim bu motorların ama geçende şu yazıyı gördüm ve bi Seyhan 150C nin bunu yapabilecedğinden şüpheliyim.Yaptıysa ne ala!
: http://www.motosiklet.net/forum/gezi...aradenize.html
arkadaslar ben iki makineyi de kullandım 2004 yılında 0 ybr 125 aldım halan daha kullanıyorum banamısın demiyor kesinlikle titremenin T'si yok 125'lik motorların içinde en iyi balasta sahip tam uzun yol motoru ve kanuni seyhana gelince 150 cc olmasına rağmen çok titriyor arıza yaratıyor ybr de ise böyle bi durum söz konusu degil yakıt olarak ybr çok cimri kanuni seyhan ise çift egzoz ve km basına ybrden daha fazla benzin yakıyor son sözüm kesinlikle YBR 125 özellikle 2006-2007-2008 modellerini ısrarla tavsiye ederim
her türlü ybr :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)