Aprilia SR50 - Peugeot Speedfight 2 scooter seçimi. Lütfen yardımcı olun.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Keeway ARN 150 ve Kanuni Deer 152'den sonra doğru yolu buldum. Bunların sıfırını alacağıma bildigim markanın 2. elini alırım dedim. Ama sizlerin yardımıyla.
Aprillia SR50
TEKNİK ÖZELLİKLER
Beygir Gücü ve Devir 4,6 kW( 6,25 HP ) / 7750 RPM
Tork 5,8 Nm / 7500 RPM
Motor Tipi Tek silindirli, iki zamanlı, su soğutmalı
---
Bu motorun 50 cc olmasına rağmen çok mükemmel performansı oldugunu duydum. Tipten çok kazanıyo zaten. Ne dersiniz??
Peugeot Speedfight 2
TEKNİK ÖZELLİKLER
Motor tipi Tek silindirli 2 zamanlı
Motor hacmi 99,94 cc
---
Bu motorun ise 100 cc olmasına rağmen 150 cc'lik çin mallarına duman attıracağını duydum. Sportif ve sexy görünümü cezbediyor herkesi.
Siz bu motorlardan birisini alacak olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
Son sorum ise sıfır ve 2. el piyasası nedir bunların?????
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Reklamlar
-
Aprillia SR50 tercıhımdır.Peugeot Speedfight 2 yamaha bvs olması lazım oda cok ıyı.bıldıgım kadarı ıle.2 sılındırlı.celık motor var.esneme yapmıyor(şişme)
aprilla'dan sasma sen
-
2 zamanlıdan uzak dur özetle diyorum. Zaten pek çok ülkede artık 2 zamanlı makine satılmıyor.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
1999DA aprilia SR 150 aldım.3 yıl kullandım.
2 zamanlı olması nedeni ile ilk kalkış hızları çok iyi.Yakıt tüketimi ise 4 zamanlıya göre tabiki fazla.
Daha sonra 4 zamanlı schooter'lar da kullandım ama hiç keyifli değildi bence.Gaza bastığın anda hissedebileceğin bir güç istiyorsan 2 zamanlı derim.
Benim görüşüm şu:
Nasıl şimdi çin mallarını japonlarla kıyaslama bile yapmıyoruz.Sen de Aprilia ile Peugot'u kıyaslama.
Almadan bir kullan ama.Yada Gilera Runner 180 alabilirsin.Bu SR 150'den de hızlı.Araba gibi hızlı gider.Herkes böyle derdi...
Bakalım ne alacaksın.Takip edeceğim yazını..
-
31-03-2007 eski konu ama niye kimse cevap yazmamış o tarihte anlamadım
-
...bencede 2 zamanlıya bulaşma artık...
-
topic 2007 den kalma.
Adam sormuş.
2008 de cevaplamışız....
-
Tek kelimeyle Aprilia derim kullan bak farkı anlarsın.Motosiklet İtalyan işidir unutma
-
Geç gelen cevaplarınız için teşekkür ederim..
Bu motorların hiç birisini alamadım maalesef.
Ben motor aldım. Onu satmak üzereyim..
Hatta 2. ye geçecegim..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
B.m.O adlı üyeden alıntı
2 zamanlıdan uzak dur özetle diyorum. Zaten pek çok ülkede artık 2 zamanlı makine satılmıyor.
Bence bu sekilde yonlendirmeler yaparken biraz arastirmaci olmasinin bir cok ulkede 2008 model 2 zamanli motosiklet uretimi var , 2 zamanli motosiklet meraklisina'dir cok yakar yag kokar ve siddet ile tavsiyemdir
Saygilar.
-
2 zamanlılar zevk işi oldu artık. Peugeot trekker kullanıyorum. Speedfight ile üzerindeki motor tamamen aynı sadece kasaları farklı olarak üretildi. Ben memnunum. Atik,güçlü,hızlı....Konu eski olmasına rağmen yazayım dedim. Belki başkaları yararlanır.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
hehe bende 2.el aerox alıyom
100cc.....2t....
-
yamaha bws : cok ıyı motor arkadasım bıraz gec cevap verdık kusura bakma baya gec
-
konu hortlatmak istiyomm )
-
bende araştırmadan etmeden gittim speedfight aldım ama benim başımı ağrıtan tek sorun çok yakması
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)