yeni baslayanlar icin bu iki motordan hangisini tavsiye ederseniz (kisaca bir aciklama da olursa sevinirim)
bu motorlarla ilgili ayri ayri konular var ama kiyaslama göremedim.
Aprilia RS125
Hyosung GT250R
Hic biri
yeni baslayanlar icin bu iki motordan hangisini tavsiye ederseniz (kisaca bir aciklama da olursa sevinirim)
bu motorlarla ilgili ayri ayri konular var ama kiyaslama göremedim.
ben derim ki hyosung ..... neden dersen ... eminim ki parçası daha ucuzdur Aprilia'dan ..... ama dayanıklılık dersen ... o zaman tercihim tabii ki Aprilia
Italyanlar motor isinde cok ii, bir seyi ustasindan alacaksin her zaman
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
yeni başlayan için bence uygun değiller. cbr 125 dişinda-ki o da ss değil bence- hiç bir spor motosiklet uygun değil. hyosung dana gibi 600 cc motosikletler kadar hatta honda 600f ten biraz daha büyük gibi geldi gözüme.
rahat kontrol edilebilir sağa sola çarpinca seni masrafa sokmayacak bir motor al bence. yok para muhim değil, ilk başta da eğitim alırım, bilinçli sürücüyüm, yurtdişindan parça beklemek de koymaz pek dersen de rs 125 çoook şekil ve güzel bir motosiklet bence. hyo, tam racing değil ve distribütör firmadan çok şikayet var.
bence hyosung abiicim.aprillada ii motor ama iki zamanlı olduğu için ilerde orun çıkartır hemde benzin tüketimi fazla olur.hyosung derim başka bişi demem.hem neredesye aynı para.4 zamnlı motrların ömürleri daha fazla olur.yinede karar senin
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
rahat kontrol edilebilir sağa sola çarpinca seni masrafa sokmayacak bir motor al bence. yok para muhim değil, ilk başta da eğitim alırım, bilinçli sürücüyüm, yurtdişindan parça beklemek de koymaz pek dersen de rs 125 çoook şekil ve güzel bir motosiklet bence. hyo, tam racing değil ve distribütör firmadan çok şikayet var.[/QUOTE]
bencede aynen katılıyorum..gt250r da distiribitör firmadan benimde gördüğüm şikayet var..ikisi arasında tercih yapmak gerektiği için rs 125 derim
[U][I][B]Derin Olan Kuyu Değil, Kısa Olan İptir[/B][/I][/U]
At varken niye eşşeğe binceksinki tabiki rs 125
valla bende merak ettim bende alıcamda çünki peki neden rs 125 bi açıklarsanız daha güzel olur
Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia Aprilia
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
neden aprilia
bı kere arkadaslar cok zengın 10mılyar verebılıolar
sora 2.elde satmaları gerekmıo
hem benzınde koymuo
ıtalyan motorlarının parcalarıda pahalı
ee ozaman tabiki aprilia..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
cok sagolun ins ilerde alinca daha güzel olur
bence hoyosung gt 250 bi tanıdıkta var o anlatıo 170 km hıza kadar bildigin 600cc lik motor gibi dio yolda kafa kaldırdıhı bile oluyo diyo
ozi2002 arkadaşımız aprıllanın ismini ezberliyor galiba
arkadaş sen bu soruyu neden sordun pek anlamadım ben şimdi..ne alaka ya aprilia ve huy bilmem ne!!!.açık ara önde demiyorum bile...tabii ki aprilia...bu arada 250 lik huyosung 8.900.ytl...asla asla değmez ona bu para..ya o motorsiklet bile değil.çok kötü bir alet..asla alma.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
pardon kısaca açıklamak istiyorum huyosung gun neden çok kötü bir motosiklet olduğunu.(zaten motosiklet kullanıcıları biliyor.ama aramızda tam bilgisi olmayan dostlar da var.kimse ön yargılı konuya girmemesi için.yani çin mallarına biri yazmış diye kötü bakmasınlar....kötüler o ayrı.).ben 2 gün önce bizzat baktım.şirinevlerdeki bayiye...alet görüntüde malzeme kalitesinde zaten 0 kalitede....ama 100 üzerinde 1 veririm.fiyatı 9.000ytl yakın..şu anki fiyatı.(bu arada ilgilenler varsa yamaha 32 den şu an 30.000ytl düşmüş.yamahar1.gelelim huyo ya..bir defa gaz kolunda acayip bir boşluk var..zangır zangır oynuyor.işçilik deseniz çok kötü..klasik çin kalitesi.motosiklet onlarıon işi değil.ilk başlamak için aprila iyidir...ama biraz pahalı.honda125r çok daha ucuz.ben honda yı tavsiye ederim..yıllar geçtikçe cc yükseltirsin..aynı yerden al ki kıyak geçsinler.zaman 600rr sonrası da şöyleeeee süperrrr bir repsol 1000rr çekersin..olur biter...
tabiki aprilla al neden dersen:
-şekil açısından yanından bi hyo geçtiğinde he he sen daha karizmatik olabilirsin ama ben markalı motosiklete biniyom diye kendi içinde hava atarsın
-ani hızlanırsın çabuk aynı hızda devam edersin
-bi kaç bin kilometreden sonra 2 zamanlı olduğu için motor hyo ya oranla daha çabuk ölür sende yeni bi motor alırsın satmayla falan uğraşmassın
-fazladan bi kaç bin daha fazla ödersin.. ceplerin yada varsa banka hesabın daha hafif olur. ayrıca parçaya 3 katı para verirsin daha çok eğlenirsin, motora benzin masrafı kadar yağ masrafı yaparsın.
-parçalarına yetiştirecek paran olmazsa üzülme motor dinlenmiş olur..
evet evet kesinlikle aprilla al ne de olsa hyo alanlar senin kadar şanslı 'şu an' için olamazlar...
evet hyo çok kalitesiz bi motor almayında fiyat düşsün bende hiç borca girmeden aliim motorumu...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
250'lik performansında 125'lik varken neden leş gibi bir motora o kadar bağlayasın ki .. İkisi de başlangıç için iyi motorlar fakat koreliyle italyan karşılaştırılmaz bile yapmayın lütfen.
Hyosungu japonların ürettiği gibi bir motor olarak görme zihniyetinden vazgeçelim bence .. O iyidir bu iyidir olayı bir kenara italyanla koreliyi kıyaslıyoruz
işte size performans kıyaslaması ;
Aprilia : 34 hp- 24.8 kW @ 11250 rpm
Hyosung : 30 hp 22.4 KW @ 10500 rpm
Aprilia tam bir SS . Hyosung ise sport touring tarzı. İtalyanların kullandığı malzemeyle korelilerin kullandığı malzeme kalitesi yeterince açık zaten
Dersiniz ki benzini yakar yedek parça sıkıntılı orada haklısınız. Ama uğraşınca bulunmayacak kadar değil abartmayalım o olayı da
Arkadaş zaten başlangıç motoru olarak istemiş .. Muhtemelen en fazla 10.000 km'de bu arkadaşa motor yetmemeye başlayacak ve aprilia'dan 600F gibi bir motora bence çok rahatlıkla geçebilir yeterli tecrübe ve birikimi elde ettikten sonra..
125cc ~ 250cc arada bariz performans farkı var ayrıca kg farkı da var. Ses yönünden hyosung biraz daha tok ses veriyor fakat bu egzozla halledilebilecek bir olay o kadar problem değil ..
Görüntü görecelidir ama aprilia tercihimdir. Zaten piyasadaki 125'liklerden çok daha kaslı duruyor .
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
ben de derimkii ilk başlıcan için sr 50 den başla sonrada tabikide rs125 diyorum rs 125 den başkası yalan bide sakın hyo alma ni ye alma diye sorarsan çünkü ilk kullanıcan için telikeli olabilr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)