Dayun Space - Keeway Speed - Ramzey XF 125
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bunların arasında en mantıklısı keeway gibi duruyor gerçe ben seni pek yanıltmış olmak istemem ama forumda arama yaparsan ramzey ve keeway hakkında konuları bulabilirsin sanırım.Bi de bu fiyatlarda motor düşünüyorsan kymco ck 125 var onuda önerebilirim tam olarak fiyatını bilmiyorum ama dayanıklı ve sağlam motordur.Sorun çıkarmadan senelerce binebilirsin...
-
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim.Dayun hakkında neredeyse bir bilgiye ulaşmak imkansız yeterli bir bilgi bulamadım.Ama arkadaşın söylediğine göre 135 yaptım diyo iki kişi birlikte dayun ile yaptıgım max hız 120 benim için hızda önemli.Keewey i araştırdım yorumları okudum max hız 100-110 diyo biri 125 lik keewey ise 150 cc lik bir motor.Silindir hacmine göre yaptığı hız bana az geldi tasarımına lafım yok gerçekten güsel ayrıca fren sisteminin disk oluşu beni ona çekiyor.Ama iş herkes kendi kullandığı motoru iyi gösterir.Bende bu modelleri kullananlara soruyorum herkes motorunun artısını ve eksini yazsın bu 3 model içinden bende ona göre karar vereyim.Şimdiden teşekkürler.. :D:D
-
bence üstüne 1000 ytl daha koy cbf 150 honda al,diğerlerini alma demiyorum ama ilk önce o motorların servislerine git ve çözümsüz ne kadar motor var bir gör,yoldan tanımadığında olabilir bi motokurye çevir ona sor en akıllı çözümü onlarda bulacağına eminim
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
-
Tabikide hondanın kalitesi tartışılmaz.Ama bi motorada okadar para vermem araba alırım daha iyi benim görüşüm.Sizin için motor tutku biliyorum.Belki 50 milyarınız olsa verirsiniz motora.Ben daha yeni yeni başlıyorum motor kullanmaya ve bana okadar fiyat yüksek geliyo.O yüzden 2500 ytl ye kadar arıyorum.En azından buludugum ilin her yerine gidecek kadar bişi olsun yeter fazlasında gözüm yok Allah sizlere nasip etsin :D Yorumun için sağol kardeş.
-
speed 150 daha iyi gibi en azından ön arka disk fren bakımı daha kolay.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
vallaha ebn bir senedir araştırıyrum.neredeyse araştırmaktan kafayı yiyecektim.ama sonunda keeway speed 150 de karar kıldım.ben 2.400 e plaka ruhset içinde satın aldım.arn 150 alacaktım ama speed i görünce kararımdan döndüm.inşaallah pişman olmam.bana güç olarak diğerlerinden daha iyi gibi geldi.vibrasyonunun çok iyi olduğunu duymuştum.
bence aralarında en iyisi keeway var.
ama benden daha iyi bilenler de vardır tabi.
ama çok düşünme kafayı yersin.bide benim gibi üniversite öğrencisiysen ve parayı kırk kanaat biriktirdiysen.
-
ben 2 yıl dayun kullanıyorum ii motor 115 yapıyor 200 kg ağırlık ile rampa cıktı motor arıza vermedi ama her zaman cıvatalar dökülüyor bir gün kontak cıktı birgün egsoz cıktı bu sorunlar hepsinde var ben cok hor kullanmamam rağmen tık demedi
-
arkadasım bende can caglıyana katılıyorum kymco ck125 dıyorum ama sen yınede bu 3 den bırı dersen dayun derım ama tavsıye etmem cunku kullandım donuslerde arka lastık ınce oldugu ıcın saga sola atıyor cok kayıyıor bence sen yınede kymco yu al 3 kurus fazla ver omur boyu bın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)