Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KANUNİ windy 125 mi ? MONDİAL 125 kt mi ? MONDİAL 150 kn mi ? ÇELİK runaway 125 mi ?

REKLAM ALANI

arkadaslarr bu 150 kn cok hızlıymıs 150 km hız yapıyomuss gercekten o kadar hızlımı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

motor

eger arkadaşım sen daha moto sıkletını almadıysan sana önerim 93 luyum 3 yıldan beri mondial servisi ve baska motarlara da bakıyoruz kt 125 alma cünkü kasa sı agır gelıyor motordakı pıston lar da 3 girişli onun için motarsana dısardan büyük gelıyor ve sarsma yapıyor bunun sonucun da motorcu dan dısarı cıkamazsın daha fazla ayrın tıya gırmeden 150kn ye gelın ce motoru cok güzel yapmıs lar pıston lar dada tıkanma olmaz 150kn yi tavsiye ederim knuniye gelin ce 20 kere falan kanuni geldi bizim dükkana onlar da hele hic göremiyoruz cünkü kolay kolay bozulmuyor alcak san 1 ınci foto kanunı birde 150kn mondial i tavsiye ederim yinede sen bilirsin kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------

faruk bey kim söylediyse sana biraz sallamışş:D motoru acarsan piston ları ciz dirmeden anca ozmn 135 i görür sün:D

ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    WUXI harvey 125 almış arkadaş. iki yıldır motorsuz duracak değil ya. bu da bu gün hortlayan kaçıncı topaç bilmiyorum.
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY
    abicim ben bütün bu motorları kullandım... ramzey .çelik. kanuni windy. dayun space..... tipine bakıyorsanız %100 dayun un tipi daha keskin ama motor rahat deil ve sürüş keyfi hiç yok virajlarda çok dikkatli olmalısınız .. hız istiyorsanız 150 cc tabi ama içlerinde benim tavsiyem kanuni windy 125 cc olur hem yakıtı hem dayanıklılığı ve sürüş hakimiyeti en ii olanı tipi de fena deil .. sadece kafası biraz bozuyor.. ramzey ve çelik de ii ama çok zırıldıyor çabuk dökülüyor ve sürüş keyfi de hoşuma gitmedi. bence en iisi windy.. 150 cc atarsanız ybr yi bile geçer ve daha ekonomik..

Motosikleti
    125 mf drift düşünüyor ..
    bende windy almayı düşünüyorum.windy derim

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı batuhanzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende windy almayı düşünüyorum.windy derim
    Konu açılalı 3 yıl Olmuş

o zaman windy vardı, Şimdi Windy S var, hatta bende de var
    ben de cevap vermiş olayım, Windy S te titreşim yok! o yuzden tercih ediliyor, herhangi bir kronik arızası, sıkıntısı olmayan bir motor, uzun yolda yormuyor, çok tutumludur max hızı 125, 110 km/h de devamlı gidebilir, 90-95 te şişme yapmadan "saatlerce" gider vs...
    112ciyiz

Motosikleti
    windy_s
    kardeşim yeni kanuni windy s125 aldım 100kmde sen kanuniden şaşma mondial falan boş geç çok çabuk dağılan motorlardsan kanuniden şaşma

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)