mondial 150 zat-asyamotor as 150 t1 ?
Reklamlar
-
dostum herkes bırsey dıyor senın kafan karısmıstır sımdı ben senın kafanı karsıtırmayacagım dınle bakalım asya mondıal sımdı de bısan senator ucude kendı sınıfında rekabetdeler ama satıs dersen zat agır basar servısde aynı yedek parcada asya onu takıp eder bısan sonradan gelır ha sımdı karar senın su bı gercek motoru sen kullanacaksın bakarsan bag olur bakmazsan dag olur derler bende 250 nct aldım ılk motorum ama kız gıbı bakmaya calısıyorum yanı sen yapacaksın ama her zaman vıteslı motor scooterdan ustundur unutma
Reklamlar
-
zat ıyıdır zat kraldır ama bende vıteslıye gecme calısmalarına baslıyorum ılla scooter alcam dıosan ve bunlardan bırını secceksen zat yanı bu ucunden bırını secıceksen cıddı zat dıorum
-
Asya 150 cc T1 hakkındaki yorumlardan anlaşılan
Bu karşılaştırmalardan ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor, herkes kendi kullandığı motoru tavsiye ediyor ve binmediği motor belki iyi olsada yorum yapmaktan çekiniyor. Bence bu güzel.Yani karalama ve kötüleme olmamalı. Bende de 350 cc Jawa Ts var.Bilenler bilir bir zamanların gözde motoru tabiri yerindeyse Hogar'ları. Hala yollarda.Aldım alalı önemli hiç sorun çıkarmadı bana. Ve gerçekten güçlü bir motora sahip. Ancak yinede scooter tarzındaki motorlarla kıyaslanamaz. Yanlız ben kendi fikrimi söylemek istiyorum asya t1' lerin şekli görüntüsü güzel. Kullanımı son derece rahat.Yol çekişi güzel. Sık sık frenlerinden sorun olduğunu duyuyorum. O da sanırım motordan değil yolların durumundandır. Böyle şeyler motora mal edilemez. Netice şu: Herkes kullandığı motoru sever onu med eder. Buda tek yol teknik verilere bakmaktır. Saygılarımla.
-
-
Arkadaşlar Bence Kymco Agility 125 Alin Hem Adamlar 100000 Km Garantisi Veriyo şaka Gibi Ya O Kadar Guvendiklerine Gore Saglam Olmali Motorlar Değilmi?
-
ZAT daha kalıplı ve daha konforlu...150 zat..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
Mondial 150zat Diyorum Kardes Asya Motora bakarak bu Daha iyi Yani Kötünün İyisi Kardes bi de şöle kanına gireyim madem 3500ytl verebileceksen chopper cruiser tipi motorlardan hoşlanıyorsan derim gel Kanuni caracal 200var bitane bak pişman olmazsın yinede sen bılırsın
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
bencede zat çünkü zat daha seri...hem çelik motor alacağına el arabası al daha iyi
____Kazasız Belasız Sürüşler Dileğiyle____
-
yorumcu adlı üyeden alıntı
bencede zat çünkü zat daha seri...hem çelik motor alacağına el arabası al daha iyi
150 ZAT eğer seri ise bende çitayım!!! (dün tokatladım datça yolunda delirdi herif)
yazdığım yorumu kimse okumamış galiba ya.....
-
İyide Ben Bİşeymi Dedim yahu
Barnaq Kadar Çocua Bağırmayın,Foruma Yeni Katıldım Korkuyorum
____Kazasız Belasız Sürüşler Dileğiyle____
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)