Keeway Land Cruiser 250 mı? Kanuni Tiger 250 mi?
Reklamlar
-
20 Aralık 2008, 19:23
Ben Keeway derim.
1. Efsane Motor, muhattabın kuvvetli
2. Tam olarak çin değil, dizayn proje Macar..
3. Görüntü olarak tam cruiser, Tıger gibi enduro cruıser kırması değil
4. V motor ve çift silindir Cruıser tip motor titreşim daha azdır. Tek silindir daha çok enduorlara özgüdür.
5. Forumlarda tıger dan daha çok şikayet var AMA bu keeway cruıser yeni olmasından kaynaklı olabilir.
6. Sele Keeway de daha alçak
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Reklamlar
-
selka kardeş sana katılıyorum hyosung gv250 ile keeway 250 land cruiser arasında baya bir gidip geldim zor karar verdim ama 0 km 250cc lik bir motorsiklete 8000 tl. vermek bana akıl karı gelmedi o yüzden 5000 tl olduğu için keeway ı tercih ettim
-
keeway i deneme şansım oldu arkadasım ancak tiger 250 ye binme şansım olmadı ancak keeway daha klasik duruyor çift silindir v motor kanuni ise düz motor ve tek silindir yanini titreşim olucak dogal olarak bana kalırsa kesinlikle keeway al derim
-
v motor oldukça avantajlı ve farklı geçtiğimiz hafta sonu keeway ı yakından inceleme fırsatım oldu resimlerde göründüğünden çok daha güzel vites pedallar direksiyon kısaca komple çok uyumlu dizaynı var
-
Arkadaşım sitede herkes kendi tecrübe veya görüşlerini anlatmış. Herkese eyvallah. ! Ömrü binek arabalardan tırlara kadar, buna çeşitli motosikletlerde dahil yaşı 50 olmuş ve hala motosikleti bir aşk olarak gören ağabinden tavsiye... İkametim ve ve mekanım B.Çekmece gelme imkanın varsa gel makinayı yerinde incele.. Bunu aklından asla çıkartma ki periyodik bakımı zamanında yapılmayan tank bile olsa randıman vermez. Bende ayrıca 2 yaşına gelmiş iş makinası var. Fabrikadan bakıma gelen servisler makinanın diriliğine inanamayıp fotoğrafını çekiyolar. Sonuçta bu makına taş toprakla boğuşmasına rağmen mükemmel bakımı sayesinde hep gözde. Aynı markanın 21 saat iş yapmışı neredeyse hurda görünüm almış olduğunu söyleyende servis yetkilileri. Atalarımız ne demiş. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olurmuş. Son söz; Kanuni Tiger 250 parasına, yedek, yedek parçasına ve servis ağına göre mükemmel alet.
-
keeway s.l 150cc sahibiyim aslına bakılırsa vibrasyon dışında hiçbir şikayetim yok. beni hiç üzmedi bakımlarını düzenli yaptım yağmurda çamurda yola çıkmadım hor kullanmadım vb. yani düzgün kullandım oda beni üzmedi ne parçası değişti nede yolda tekledi kalmadı bugüne kadar 4motor sahibi oldum yanında başka markalarda kullandım ama ençok bu markadan memnunum oyüzden inşallah çok yakında keeway landcruiser alacağım
-
Kesinlikle keewayı tercih et neden dersen tiger 250den şikayetçi çok var.
-
keeway land cruiser pahalı geldi bana çokistiyodum ama supershadow almaya karar verdim,hem daha yakışıklı gözüküyo virago gibi
[I][B][COLOR="Red"]Tembeller Şikayet Eder,Acizler İsyan Eder,Asiller Yönetir...[/COLOR][/B][/I]
-
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Tiger belki de kanuninin en iyi motoru. Çok kalıplı. Land cruiser çok pahalı çıktı o yüzden pek tutmadı.
Hyosung gv250 lere bir bakmanı tavsiye ederim. En azından bir fikir olur.
doğru söze ne denir mesajını okudum bende tam böyle bir cevap yazacaktım.
-
arkadaşlar iyice düşündüm son zamlarıda gördüm kendi sl ımı modifiye edicem cruiser keyfini böyle sürdürücem artı 2. el tourring tarzı büyük bi makine almaya karar verdim umarım firmalarda satışlarındaki hayal kırıklığına devam ederler
-
Efsane motor tum Keeway motorlarinin fiyatlarini biraz ucurmus galiba
-
şimdiye kadar mutlaka defalarca yazılmıştır ama doğru bilginin tekrarından ziyan gelmez.
land çift silindirdir ayrıca V motordur. her şeyi bir yana bırak sırf bunlar yüzünden keeway
-
imkanın varsa land cruıser çok harika motor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
arkadaşım biri tek silindir digeri v motor çift silindir kanuni kullanan baya var onlarada bir sor land cruiser fazla kullanan yok daha yeni efsane motor getirdi kullanıcı yorumları nasıldır bilemem motor güzel heybetli ve en azından efsane motor varken başın ağrımaz
-
Keeway Land cruiser 250 yi inceledim...ve kişisel zevkim hiç hoşuma gitmedi... boyum 1.80 ve bu motorun üstünde sıpaya binmiş gibi durdum belkide bana öyle geldi ama yani chopper/cruiserların o heybetli havasından çok yoksun bi motor gibi algıladım...
0 km fiyatı 5.500 tl seviyelerinde...bence bu motorun sıfırını almaktansa biraz daha para harcayıp çok daha kaliteli güvenilir ve şık görünüşlü dragstarın ikinci eli tercih edilebilir...
-
kanuni tiger kullandım 2 yıl kadar kesinlikle 250 cc klasmanında tek geçilecek bir motor. parça bol ve ucuz, arıza çıkarma yok ve ben 32000km de motor yaptırdım çok çok memnun olduğum bir makina keeway ise bilmediğim makina yorum yapamam.
-
29 Aralık 2009, 03:12
-
30 Aralık 2009, 01:08
Selka adlı üyeden alıntı
Ben Keeway derim.
1. Efsane Motor, muhattabın kuvvetli
2. Tam olarak çin değil, dizayn proje Macar..
3. Görüntü olarak tam cruiser, Tıger gibi enduro cruıser kırması değil
4. V motor ve çift silindir Cruıser tip motor titreşim daha azdır. Tek silindir daha çok enduorlara özgüdür.
5. Forumlarda tıger dan daha çok şikayet var AMA bu keeway cruıser yeni olmasından kaynaklı olabilir.
6. Sele Keeway de daha alçak
1. Efsane motor keeway'i bırakmış ...
2. Pek çok motorun üretim yeri Çin, bu da Çin işte
3. Zevkler renkler tartışılmazmış Tiger Suzuki gn250 kopyası mı yoksa sadece motoru mu öyle diye sorasım geldi ...
4. Titreşim olarak V motor tartışılmaz ama Tiger da ön dişli değişimi ile epey azalıyormuşmuşmuş...
5. Tiger ların elektrik tesisatları, arka tekerdeki saplamaları için çok yazıldı çizildi ama motorlarına laf söylenemiyor, yeni çıkan Tiger S lerde bu sorunlar giderilmiş diyordu
6. Zevkler renkler meselesi ...
bende tip olarak keeway'i beğeniyorum ama 3. distribütör değişimi oldu, artık bana pe güven vermiyor, halbuki dünyada tanınan bir motor, kullanıcısı da çok, regal raptor gibi olacak bu gidişle
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
Arkadaşlar merhaba skygo 250cc motorum vardı sıfır almıştım defalarca istanbul - eskişehir arası yol yaptım ve hiç sorun çıkartmadı servise hiç götürmedim buji karbüratör yağ değişim vs hepsini kendim yaptım bayada ömrü vardı bir kaç ayda 5000km yaptım BAKARSAN BAĞ BAKMAZSAN DAĞ sözüne tamamiyle katılıyorum.. Bir hata yaptım ve sattım arasıra motoru görüyorum yazık olmuş diyorum vuruk kırık dökülüyor acıdım motora. Tekrar 250cc almayı düşünüyorum fiyat, tip, özellik olarak keeway LC250 hoş görünüyor. 2.el alıcam motoplus da sıfır tahmini fiyatlar ne civarda olur bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)