Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Land Cruiser 250 mı? Kanuni Tiger 250 mi?

REKLAM ALANI

arkadaslr ben tıgerı 2005 den berı kullanıyorum ıdslıyı 15 cıkarın sankı hondanın ustundesınız cok rahat cok dengelı o agır kasaya ragmen motoru kesınlıkle suzıkı gn 250 parcalarının ustunde made ın japan yazıyor buna ne dıyecksınız ozellıklede karburatorunde cok heybetlı bı motor su yorumları yapanlardan kacı bu motora bınmıs acaba kanunının adı duyulmamıs felan arkadasım kanunı esıttır mz mz zın ustune motor varmı o 301 ler en kıral kevayı osurtur uatelık parca bakımından cok avantajlı adamların sıtesıne gırıyosun butun modellerın parca fıyatları tek tek karsında alttada grafık var nasıl takacanı gosterıyo dunyada hangı markanın boyle bı hızmetı var bana 1 tane soyleyın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Bencede tiger al arkadaşlar ısrar ediyor sonra değiştirir land cruiser alırsın
    Neden mi tiğer la kaç km yapmış arkadaşlar merak ediyorum.
    Bende motorumu almadan önce tigera bakmıştım.Kullanan arkadaşların yorumlarını aldım.Tabi ki şu anda kullanan arkadaşlar büyük bir ihtimalle kötü demeyecek.
    Duyduğum kadarı ile vibrasyonu fazla bir makina öyle abartılı bir güç yok uzun yol performansı sıkıntılı.Kesinlikle şekil olarak land cruiser kadar hoş değil.
    Land cruiser kullananı görmedim motoruda görmedim,ama üzerindeki motor V motor vibrasyon sorunu yok Keeway'ı Türkiye'ye artık EFSANE MOTOR getiriyor MOTOMAX değil.EFSANE MOTORU sanırım biliyorsunuz HARLEY Türkiye distürübütörü.
    Belki japon motorlar kadar kaliteli olmayabilir ama kesinlikle kendi emsalleri arasındaki markalardan daha kaliteli.
    V motormu yoksa tek silindirmi?
    Bunu iyi seçmek lazım

ustekı arkadas vıvrasyonu var demıs vıbrasyonun cozumunu yazdım ben tak 15 lık dıslısını bırak vıbrasyonu kıpırdarsa ben burdayım bırde tek sılındır bı motor cıf sılındırden daıma daha az bakımlı daha masrafsızdır v mtor dıyıp duruyon gıt sr bakıyım o v motorun sılındırı kac para cıf sılındır 250 ıle tek sılındır 20 arasında performans olarak ne fark var benmkınde tek sılndır koca bı pıston var senın dedıgınde kucuk ıkı tane var bı rektefeye sokmaya kalksan motoru 2 sılındır alacak 2 pıston alacak 2 takım segman alacan bı hesap et bakayım ne kadar tıgerın pıstonsuz sılındırı 100 lıa 25 lırada pıston 50 de ıscılık desen 200 lıraya motoru sıfırlarsın bıde onu hesapla goruntu bakımından tıger daha heybetlı daha guzel motorunun suzukının zamanında cok tutulan gn 250 motoru oldunuda unutmayın parca ve servıstede kesınlıkle ustun butun parcaları sıtede fıyatlarıyla beraber gosterıyo motordan hıc anlamayan bı adam bıle alttakı grafıklerler parcayı yerıne takar

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    keeway de o dediğiniz sıfırlama olayı kaça mal oluyor?

ben bu landcruser'ı alıyorum galiba pek yakında bayi ile de anlaştım, son kararımı vericem ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    land cruiser kaba goruntulu
    ss yada rs al.
    daha zarif ve kullanışlı.

eeraktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar ns 200
    Alıntı kartepeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ustekı arkadas vıvrasyonu var demıs vıbrasyonun cozumunu yazdım ben tak 15 lık dıslısını bırak vıbrasyonu kıpırdarsa ben burdayım bırde tek sılındır bı motor cıf sılındırden daıma daha az bakımlı daha masrafsızdır v mtor dıyıp duruyon gıt sr bakıyım o v motorun sılındırı kac para cıf sılındır 250 ıle tek sılındır 20 arasında performans olarak ne fark var benmkınde tek sılndır koca bı pıston var senın dedıgınde kucuk ıkı tane var bı rektefeye sokmaya kalksan motoru 2 sılındır alacak 2 pıston alacak 2 takım segman alacan bı hesap et bakayım ne kadar tıgerın pıstonsuz sılındırı 100 lıa 25 lırada pıston 50 de ıscılık desen 200 lıraya motoru sıfırlarsın bıde onu hesapla goruntu bakımından tıger daha heybetlı daha guzel motorunun suzukının zamanında cok tutulan gn 250 motoru oldunuda unutmayın parca ve servıstede kesınlıkle ustun butun parcaları sıtede fıyatlarıyla beraber gosterıyo motordan hıc anlamayan bı adam bıle alttakı grafıklerler parcayı yerıne takar
    bilgilendirme iyide şu türkçeyi katlettin bu nedir ya..
    farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    http://www.motosiklet.net/forum/memb...urk-33750.html

Profili Göster: tumutozturk
    tumutozturk Çevrimdışı (offline)

Son Aktivitesi: 10-04-2007 17:26 PM

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    land cruiser kaba goruntulu
    ss yada rs al.
    daha zarif ve kullanışlı.
    ben o motorun kaba görüntüsüne hayran kaldım

haftasonu motorcusu olucam, araba var zaten, ehliyet olmadığı ve motor sürmeyi bilmediğim için bu yazı istanbul içinde trafiğe kapalı ya da geceleri boş olan ana caddelerde geçireceğim sizce bu motor ne kadar yakar? ss250 nin güçlendirilmiş bir versiyonu motor olarak kullanılmış,

uzun süre satmayacağım düşünülürse yıllar sonra parça sıkıntısı çekmem mümkün mü acaba ?

motoru dışarıda yağmur almayan bir merdiven altında naylona sararak saklamayı düşünüyorum, paslanma olması mümkün mü acaba ?

bugünlerde alırsam temmuz vergisi ne olacak? o vergiyi benim mi vermem lazım? o vergiyi vermemek için beklemem mi lazım? nasılsa acelem yok ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben o motorun kaba görüntüsüne hayran kaldım

haftasonu motorcusu olucam, araba var zaten, ehliyet olmadığı ve motor sürmeyi bilmediğim için bu yazı istanbul içinde trafiğe kapalı ya da geceleri boş olan ana caddelerde geçireceğim sizce bu motor ne kadar yakar? ss250 nin güçlendirilmiş bir versiyonu motor olarak kullanılmış,

uzun süre satmayacağım düşünülürse yıllar sonra parça sıkıntısı çekmem mümkün mü acaba ?

motoru dışarıda yağmur almayan bir merdiven altında naylona sararak saklamayı düşünüyorum, paslanma olması mümkün mü acaba ?

bugünlerde alırsam temmuz vergisi ne olacak? o vergiyi benim mi vermem lazım? o vergiyi vermemek için beklemem mi lazım? nasılsa acelem yok ..
    1-o motor ss250 nin motoru ile aynı.Güçlendirilmiş motor sadece Yamaha V Star 250 için üretiliyor.
    2-kullanılan motor Lifan 250. Ancak çeşitli markalar için hassas farklılıklarla üretilmiş bu yüzden bazı parçalarını lifan'dan,bisan'dan tedarik etme sansın zayıf.Ama bir çok sarf malzemesi de uyuyor .
    3-Şaşesini bilemem ancak motor için genellikle"sağlam"diyebiliriz.
    4-Temmuz vergisini vermemek için motoru Ocak 2009 da almalısın
    5-Tüm metaller gibi Motor nylon a sarılırsa küflenir.
    6-Acemi isen istanbulda ve geceleri boş olan caddelerde kullanma.Motorundan daha az km yapabilirsin Motorculuk hayatında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 Comet '08
    arkadaşlar bu topic gecen sene açilmiştir muhatemelende arkadaş bi motor almıs ve bi daha MT ye gitmemiştir bilginize.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kemalcolak34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu topic gecen sene açilmiştir muhatemelende arkadaş bi motor almıs ve bi daha MT ye gitmemiştir bilginize.
    iki mesaj yukarıya bak istersen,konuyu açanla sınırlı değiliz

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    ayrıca bu motor daha bu ay içinde stoklara girdi, daha çok konuşulacak

hocalarım ben bu motoru (landcruiser) alayım mı almayayım mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    alma.
    git standart bir keeway al,bisan al.
    3000 e peşin,3500 e 12 ay vadeli motor al.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    kanuni caracal 10.000 km , rokko en son 17.000 deydi 4 ay önce , tiger 15.000 bınde olanı gordum ve yedek parca sorunu kanuni de 0 ,,, keeway sl 150 nın alarm sıstemını 1.5 ay bekledık ve sl 150 yi hiç sevmiyorum 10 km yol yap vibrasyon dan her yerın uyusuyor ben bunu ne tiger ne caracal ne de seyhanda gormedım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 Comet '08
    arkadaşim git landcruiser al 4.750 12 ay vadeli fiyatı ben sl kullanıyorum o kasaya o motor olmamıs o yuzden landcruiser al derim.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    kanuni de peşin fiyatına taksit olsa onu da düşünücem ama adamlar çok kararlılar, fazi farkı almadan bir miktar nakitle taksit olsa ...
    keeway de parça bekleme durumu canımı sıktı şimdi

Alıntı kemalcolak34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşim git landcruiser al 4.750 12 ay vadeli fiyatı ben sl kullanıyorum o kasaya o motor olmamıs o yuzden landcruiser al derim.
    kim direk 12ye bölüyor, ben yarısı peşin kalanı 10'a böldürüp +200 ytl plaka olarak kabul ettirmiştim ...

http://www.superevariders.com/html/m...r=asc&start=10
    yukarıdaki linkteki olayı okudum, daha almadan içim karardı ...

http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=3480
    bu hikaye de genel olarak morelimi bozdu

ulan ıkı kelıme yanlıs yazdık adam turkceyı katlettın dedı bıze be ıkı harf eksık yazmıssak mantıgın yerıne koysun sende mantık yoksa ben ne yapayım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    niye kavga edip ulanlı filan konusuyosunuz
    agresif olacaksanız motora da binmeyin
    başkalarının canını yakmayın
    bı konuda seviye yukselmedikce yazmıyorum

Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye kavga edip ulanlı filan konusuyosunuz
    agresif olacaksanız motora da binmeyin
    başkalarının canını yakmayın
    bı konuda seviye yukselmedikce yazmıyorum

2525252525252525
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

lostrider10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250r

keeway land cruiser

arkadaşlar bende keeway s.l 150 kullanıcısıyım motorumdan çok memnunum keewaylar çok sağlam ancak aklım bu land cruiser a fena takıldı ve almak istiyorum bendeki ve diğer tanıdığım arkadaşlardaki keeway 150 lerin son hızı 110 km/h bunu geçen yok ayrıca 60 - 80 km/h dan sonra titreşim başlıyor bu yeni modelin maksimum hızı ve bu titreşim mevzusu nasıl? aydınlatırsanız teşekkür ederim şimdiden çok saolun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)