Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

rs 125 & sl 150 (her ne kadar aynı klasman olmasada:))

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bakalım topic açtık xD
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gusel bı soru sormusun hızı yuksek geldı dımı ben motorumun rodajını cok gusel actım yanlız öle baskaları gıbı 30-40 fln gıtmedım sabıt hızda yanlıstır zaten o neyse.ara ara basmak gerekır rodaj da aynı devırle gıdılmez vıtesler habıre degıstırılır frenlere basılır sık sık neyse.dolayısıyla benım motor bunlardan dolayı gayet gusel suratle gıdıyor bıde ufak bı sıbob ve karbüratör ayarı yapıldı performans acısından o kadar he bıde egsozum acık.ama normalde bu süratlere cıkan pek yok dostum
    abicim inşAllah motoru alınca seninle ayrıntılı bir şekilde bağlantıya geçmeye çalışacağım

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyide zaten sl olsun diğer çin malı cruiserler olsun 90-100 den sonra istesende gidemiyorsun son hız 120 yada 140 olsada birşey farketmiyor eğer bütçen varsa 2.el japon cruiser al hiç çinliye bulaşma ayrıca çinli ile 100km. saatin üstüne çıkmayıda unut çıksa bile en fazla 5 dakika gidebilirsin titreşimden telef olur gidersin zaten en başda aynalar arkayı gösteremiyor titremeden buda büyük tehlike arzediyor
    aklımda olcak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    ne demek beklerım baglantını

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)