600F ile Gt250R arasında dağlarrrr kadar fark var... Bu senin tecrubene ve yeteneğine kalmış...
Ben kesinlikle motor olarak 600F derim... Hatta karşılaştırma ancak senin yeteneğin bazında olabilir yoksa bu 2 motoru karşılaştırmak birazcık komik kaçar...
Eğer az tecruben varsa ve SS motor kullanmaya başlayacaksan Gt250R ile başlayabilirsin...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bence honda al arkadaş. uzun üredir motor kullanıyorsun madem, 600 cc ile baş edebilirsin sanırım. Hem tahmin ediyorum ki hyosung alsan da kısa süre sonra seni tatmin etmeyecektir. Bu arada motoru geçtim kendini zaptedebilirsen 600 lük bi motorun hiçbir sakıncası yok bence.
Ne demiş pırellı : "kontrolsüz güç, güç değildir."
Cevaplar için Teşekkür ederim arkadaşlar
Mesele tamamiyle race tarzına yeni geçişimdir
oooooo o zaman durum daha da vahim sen yeni race sürücüsü olacaksın o zaman 125cc hadi olmadı 250cc lik al yoksa allah korusun 125 hatalarını tölare eder ama 600 affetmez..........
evet parası olan çoğu insan basıp 600 alıyor ondan sonra ruhuna fatiha bu işler şakaya gelmez.......
BORN TO RACE
ilk önce selam.eğer ilksen 600 sana fazla bunu bikere kafana koy şakaya gelmez bu işler.ne olduğunu anlamazsın.
-sonra bi kere honda ile hysong karşılaştırılamaz o nereeee o nere
-sonra biri 250 biri 600 cc
-hadi hysong aldın diyelim nerede satıcam kime satıcan servis işini napıcan
-bi 250 nin sesi var bide 600 cc nin
neyse uzatmayayım karar senin hiç bir ürünü kötülemeyi sevmem . benim düşüncem bunlar seninkileri bilemem.karar zevk senin.benim askerde bir arkadaşım vardı adama sordum yılbaşı piyangosu sana çıksın ilk alacağın araba ne olurdu dedim yeşil kartal slx dedi ))adamın rüyalarını süslüyormuş anladın sen onu anladın
Bu topic e cevap yazıp yorum yapanları esnefle kınıyorum :(
Hyundai Era ile Honda Civic karşılaştırması gibi bişi oldu sanırım
Sitedeki hyosung sahipleri araç bakımlarını kasapta mı yaptırıyor?
Sitedeki hyosung sahipleri araç bakımlarını kasapta mı yaptırıyor?
bence burada anlaşılamamış bir mesele var. bu biraz da başlıktan kaynaklanıyor tabi...
demiş arkadaşımız, soru "hangi motosiklet daha iyi" değil; "hangi motosiklet benim için daha iyi". arkadaş belli ki araştırmış, 250 cc segmentinde gt250r ye karar vermiş, 600 ccde ise honda'ya. kafasındaki soru hangi motor hacminin kendisine uygun olduğu.
benim tecrübem yok, artık tecrübeli arkadaşlar daha yapıcı yorumlar yapsın bence, diğerlerinin de gereksiz gaz vermemesi gerektiğini düşünüyorum.
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
250'likle başla, sonra yavaş yavaş büyütürsün hacmi.
Ledo, Ağabeyimiz en güzel yorumu yapmış üstüne birşey söylemeye gerek yok
arkadaslar hysong almak isteyenler bende bitane hysong 650 comet var hic kullanilmamis kutusunda demonte halde duruyo son fiyatı icin iletisim kuralım
bu başlığın marka ve model kıyaslamalarında olması gerekirdi
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Cevaplar için için Teşekkür ederim...
kardeş kusura bakma alındın galiba niyetim kötü değil yalnış anlamanı istemiyorum hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.hysoung kullanıcıları tabiki kasapta yaptırmıyor fakat herşey ortada bir hondanınki gibi olabilirmi imkan ihtimal varmı biraz mantık.güven meselesi.alacak arkadaş karar vermişse saygımız sonsuz.biraz objektif olman lazım yada bu topic e bişi yazmaman lazım.arkadaş hondamı haysoung mu demiş birisinden birini yazacak sende hysoung diyebilirsin bizde sana hondacılar kasaptamı yaptırıyor gibi laflar telafuz etmeyiz merak etme.saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)