Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Maxi scooter (250lik) seceneklerinden hangisi? Lutfen yardim

REKLAM ALANI
    gropsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym gts 250
    ben onu bunu bimem ama ben çok memnunum motorumdan ve mükemmel bir motor yani bencede ya sym ya yamaha çünkü bence içlerinden en güzelleri vemantıklı olanları bunlar diebilirim....
    dongul murat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı sereye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaman geçtikçe daha aklın karışacak. Şimdi motor almanın zamanı. Ekonomik durumlar, göstergeler neyi gösterir bilinmez ama, BURGMAN ve bana göre ikinci sırada xmax oldukça isabetli bir seçim.
    Diğerleri kötü mü? Hayır onlar da güzel.
    Ayrıca göz ardı ettiğin önemli bir husus var.
    1 - Ehliyet,
    2 - Kask, Mont, Eldiven, Dizlik, Bot, Balaklava, Pantolon.
    3 - Motosiklet örtüsü, Kilit, Disk kilidi, Alarm, Ufak bakım gereçleri.
    4 - Çadır, Uyku tulumu, Mat, Portatif sandalye, Portatif masa.
    5 - Alım - satım masrafı,Yıllık bandroller, muayene, Servis ve parçalar.
    6 - Bir süre sonra değiştirme isteği ile oluşacak fark.
    7 - Hepsini hallettiysek KAPALI GARAJ.

Sahi ya, gerçekten motor almayı istiyor musun? İstiyor muyuz?

Sonuç; Cebimizde bir el var ve kazancımızı sürekli alıp götürüyor.

abi valla moralleri alt ust ettin =)
    cok dogru noktalara değinmişsin. Aslında bu mesajı copy paste yoluyla her motor almayı düşünüyorum topiğinin altına yapıştırmak lazım.
    1 ehliyete başvurdum 150 kurs 100 civarı emniyet 30 sağlık raporu ve tam hatırlamadığım bi rakam da harç olarak yatıcak etti 300 küsür
    2- kask mask derken 1000 civarı gider sanırım
    3-bunlar hakkında tam fiyat bilgim yok ama 300 400 civarı toplam gider
    4- bu saydıklarını almayı dusunmuyorum =)
    5-bu konuda da bilgim yok
    6- bu farkı aza indirgemek için ikinci el almayı planlıyorum
    7-kapalı garajım var allahtan

7de 1 Tik attım =)

Bende zamanında bi araştırma yapmıştım. Sana yardımcı olacağını düşünüyorum.
    Benim araştırma sonucumda xmax daha önde diğerlerine göre.
    Tıkla linki
    http://www.motosiklet.net/forum/mark...i-scooter.html

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı WarrioR SakO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bece fiyat sınırını biraz daha yükseltip yamaha x max 250 al derim gercekten cok güzel motor
    +1000 katılmamak elde degıl arc ım aldı canavar bı makına cok rahat ve konfrlu
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşıma bir başka öneri.Dorado corvus v3.ben 3 ay önce satın aldım.şimdilik çok memnunum.ayrıca büyük motor havası,üzerinde orjinal mp3çalar(flash disc'le),radyo,kasetçalar,alarm,uzaktan motor çalıştırma,su soğutmalı.parçaları japon ama ucuz işçilik nedeniyle çin montajı.fiyatıda 6500 ytl.civarı.istersen bir bak.benimki dediğim gibi sadece bir öneri.sevgilerimle.

eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    kesinlikle SYM GTS 250 diyorum.
    The Winner Takes It All

xmax250 bence iyi seçim olur

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı sereye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaman geçtikçe daha aklın karışacak. Şimdi motor almanın zamanı. Ekonomik durumlar, göstergeler neyi gösterir bilinmez ama, BURGMAN ve bana göre ikinci sırada xmax oldukça isabetli bir seçim.
    Diğerleri kötü mü? Hayır onlar da güzel.
    Ayrıca göz ardı ettiğin önemli bir husus var.
    1 - Ehliyet,
    2 - Kask, Mont, Eldiven, Dizlik, Bot, Balaklava, Pantolon.
    3 - Motosiklet örtüsü, Kilit, Disk kilidi, Alarm, Ufak bakım gereçleri.
    4 - Çadır, Uyku tulumu, Mat, Portatif sandalye, Portatif masa.
    5 - Alım - satım masrafı,Yıllık bandroller, muayene, Servis ve parçalar.
    6 - Bir süre sonra değiştirme isteği ile oluşacak fark.
    7 - Hepsini hallettiysek KAPALI GARAJ.

Sahi ya, gerçekten motor almayı istiyor musun? İstiyor muyuz?

Sonuç; Cebimizde bir el var ve kazancımızı sürekli alıp götürüyor.
    en başda arkadaşımın seçdiği motorların hepsi birbriinden güzel motorlar sym nin 250 liğini sürdüm gayet atak bir motor zaten suzukinin yan üretimi kaliteside fark ettiriyor ama diğerleride iyidir eminim

tabiki benim seçimimim bu scooterlara o parayı vermekden se ikinci el bir burgman almakdan yana olucakdır. sonuçda burgman

evet arkadaşımın yazdığı bazı kısımlara katılıyorum bazı kısımlara katılmıyorum katılmadığım kızım parasal kısım
    yukarda listelediği her şey alınmak zorunda değil ve bazı masraflarda bir kere yapılır bir daha yapılmaz asla

motor aldınmı arkadaşın 1, 2 ve 3 de yazdıkları zaten bir defaya mahsus alınır onu bütün motorlarında da kullanırsın bir daha ona masraf yapmassın misal benim kaskım 4 yıllık montum 6 senelik dahada götürür.
    bunlarada masrafı bir çırpıda yapmak zorunda değilsin ufak ufak paran oldukça ağır ağır yaparsın öncelik tabiki kask kaskı aldınmı diğerlerinide paran oldukca ufak ufak tamamladınmı ok dir. öyle abartılıcak bir parada değil sonuçda

şimdi arkadaşımın 4 ve 5 de yazdıklarına gelince ben mobilletten başladım çok gezilere falanda katıldım daha bir defa 4 de yazdıklarına ihtiyaç duymadım ki bu arkadaş maxi scooter alıcak büyük ihtimalde şehir içinde belki uzunyola gidicek ondan fazlasını yapıcağını sanmam hani enduro yada cross dese neyse. 5 de yazdığına gelicem zaten o devir falan filan alırken allahın emri vericek onu masrafa katman masraf olarak göstermen bence ibr anlamı yok çok yersiz tamamen listeyi abartılı kalabalık gösterme amaçlı bence koyduğun bir şey yanlış anlama ama

demek istediğim kısaca şu motor almamış arkadaşlar zaten alana kadar büyük bir tereddüt içindeler kafalarında bir ton sorular düşünceler kuşkular ve korkular var birde siz böyle şeyleri sanki çok abartılı şeylermiş gibi yazarsanız insanları soğutursunuz sonuçda bir motor üst baş kilidi zafazingosu brandası bir defa alınır ömürlük dür ömür boyuda götürür hepsinide toplasan ancak 1 milyar eder etmez onuda ister taksitle alır ister minik minik parçalar halinde parası oldukça toparlar falan halleder büyütülücek şeyler değil bunlar.

bunun dışında masumum hakim bey

GV 650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV 650
    Epey uzun bir süre X9 500kullandım. Bana pek sorun çıkardığını söyleyemem ama (aynaları saymıyorum çabuk kırılıyor ) şehir içi için çok mantıklı değil zira hem fazla yakıyor hemde büyük dolayısıyla aynı kasa ya sahip olan X9 250 için aynı şeyleri söylemek mümkün. Ben kendi tarzım olarak yadaki motorumu kullanıyorum ama şehir içi için yinede bir scooter olarak 250 düşünebilirim ama asla x9 olmaz. bence fuara birşey kalmadı. yeni modeller görüyüce çıkıyor.
    Rakamsal ve teknik özelliklerine bakarsan Hyosung MS3 modelide fena durmuyor.
    Ama ikinci el için sıkı araştırma yapman lazım.

ergunz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000RR,600F,ET4
    biraz geç bi yorum olacak ama bu markalar arsında yanlış seçim yok hepsi kalitesini ispatlamış markalar gerisi sadece senin zevkine kalıyor parana göre herhangi birini alabilirsin ama ikinci eli adeta bi reşat gibi işlem gören burgmanı öneririm

ergunz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000RR,600F,ET4
    eğer hala motor almadıysan peugeot satelise bi bak derim ben motoruna güvenebilirsin piaggio yapıyo motorunu distribütörüde sağlam yer gayet güzel bi alet

Piaggio X 9 250 lerde 2007 model 7,990 ytl ye düştü. Hayli uygun bir fiyat.

Motosikleti
    çok kararsızım hangi maxi scooter olsa acaba?
    arkadaslar mesela ikinci eli 5000 ytl olan bi maxi scooter aldım diyelim bunun kaskosu ne kadar tutar bende almayı düşünüyorumda baya faydalı oldu bu başlık...

Motosikleti
    Mondial 100KH
    O kadar param olsaydı hiç mi hiç düşünmeden xcity alırdım, koltuğu çok rahat uzun yol için de iyi
    Don't speed, take helmet.

KAYA018 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 125 MH DRİFT BEYAZ ANKA KUŞU
    Sym Gts 250 Tabiki Dostum Hayirli Surusler

Dostum Kasko Motora Gore Degisiyor Benimkide 250 C 480 Felan Tutuyor Ona Gore Hesapla

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)