Motosiklet alicam yardimlarinizi bekliyorum(Zealsun ZS200GS)
Reklamlar
-
sormadan gecemıcem ıllakı sport tarz bır makıne mı arıyorsunuz?baslangıc motoru olarak enduro dusunurmusunuz kullanımı nıspeten daha yumusak gelecektır sıze baslangıc ıcın.ılgılenırsenız henuz 1160 km de 0 sayılabılecek as 200gy-2 motorum sızın ıcın uygun olabılır fıyat 2200 bır dusunun..
Reklamlar
-
Bugün herkes kabul eder ki, BMW veya Mercedes bir ekoldür. Birkaç kişi ile sohbet edin, kendisine araba almak isteyenlerle. Sizlere söyleyeceği ilk şey sıfır alacağıma gider ikinci el bir mercedes veya bmw alırım. Ama pazara bakın, herkesin içi gittiği araçlara el süremezler. Bu sadece aracın fiyatı ile alakalı değildir. Aracın yedek parça ve servis giderleride önemlidir.
Bende 2 tane çin malı motor var. Memnunum da diyemem kötü makineler almayında. Bu tamamen motorda yaşayacağınız problemler ve bu problemlere ne kadar tahammul edeceğinizle alakalıdır. Asya 125T 8500km'ye kadar ciddi sorun çıkarmadıydı. Zealsun keza öyle. Hemde servis yüzü görmeden. Bu bir görüş veya gözlemdir. Bu benim makineyi kullanmama, makinenin sağlam çıkmasına, bakımlarının düzenine bağlıdır. Bende YBR veya Honda isterdim, ama o motorları temizde olsa ikinci el almak bana göre garip geldi. Ha iyi motorlardır ayrı. Ama motor yamaha veya honda diye mükemmel olmaları ve diğer motorları kullananları hor görmelerini gerektirmez. Bugün mercedes W140 kasasında ASR sorunu yaşadı ve Almaya'da 410 aracını geri çağırdı. ML serisi Amerikanın arıza şampiyonu.
formlar arasında bir şey dikkatimi çekti. Arkadaşlar, honda veya Yamahaya kesinlikle laf söyletmeyip, hatta birbirlerini kırıcı sözlere kadar varan mesajlaşmalara gidiyorlar. Amaç burada bir arkadaşın almak istediği motor hakkında görüş bildirmek. Ben zealsunu'da eleştiririm, iyi yönlerinide söylerim. Bu alınganlık olarak algılanmamalıdır. Yamaha almak için bayiiye gittiğimde altında kocaman etikette "made in chine" yazıyordu. bu motor çinde üretiliyor ama Yamaha güvencesiyle dediler. Bana itici geldi mesela. Bunu söylemek bir bilgilendirmedir. Ne yamahayı kötülemek, nede Yamaha'nın çinde üretildiğini gizlemektir. İkisi arası birşey bence
-
Şöylede bir şey vardır bir markayı satın aldığınızda aynı zamanda kalitede güvende isimde satın alırsınız.Mercedes veya bmw neyse ne ama arıza çıktığında eğer bir marka piyasadaki bütün arıza çıkartan modelleri toplatıyorsa o marka uganda da bile üretilse kalitesini korur.Ne marka olduğu önemli olmasın birinin servisine gidin biskletçiden bozma garip bir servis 2 sene evvel bisiklet satıp tamir ederken birden usta oldular.Diğer markayı marka yapan şeylerden biride eğitimli servistir ve tecrübeli.Birinde parça değişimi 10000de olurken fiyatı 1 lira diğerinde 40000 -50000km.de belki parça değişir fiyatı 2 olsun 2,5 lira sizce hangisi karlı.Marka fanatikliğine gerek yok ama şöylede bir gerçek vardır kendini ispatlamış bir marka aynı kalitede ürünü japonyada veya çinde değilde ugandada yaptırıyor ve size uygun fiyata sunuyorsa benim için hiç fark etmez.Acaba bir zealsun firmasını inceleyin birde diğerlerini Ar-Ge denen olay var mı varsa ne kadar bütçe ayırmışlar.Birde diğer firmaları inceleyin.Bizim kanuni yeni motorsiklet üssü açmış 25 milyon dolara marifet gibi söylüyor ama ar-ge sıfırın altında.İyi olsaydı şu forumları okuyupta birşeyler yaparlardı.Bu gün diğer iyi üreticiler binalrına 25 milyon değil sadece ar-ge bölümüne o paranın kat ve katını ayırıyorlar yılda.Zealsununda bir farkı yok emin olun güvenli sürüş için geliştirdikleri ne var?Rahat kullanım için ne var?Hadi gelliştiremiyorlar o zaman kullansınlar, o da yok e ozaman niye ben çin alayım.Ha duyar gibiyim nerden bliyorsun zealsun un ar-ge sini bunu bilmek zor değil internet üzerinden herhangi bir arama motorunda zealsun la ilgili bilgi toplayablirsiniz.O da olmasın "Ainesi iştir kişinin, ... bir laf vardır çinlilerin kendi markalarıyla yaptıkarı motorlara bakıp anlayabilirsiniz.Bu arada çin malı motorlarda atık plastikler kullanıldığınıda araştırırsanız öğrenebilirsiniz.Bu kaliteden ziyade birde kanserojen olarak nitelendirilyor.Yani ne demek oluyor bu da bir tek şekil ve sağlamlık değil aynı zamanda insan sağlığınıda önemsemiyorlar .
-
Çok güzel bir seçim yapmışsın zaten. ZS 200GS fiyat/performans olarak en iyi racing seçimlerinden biridir. 2. el temiz birşey bulabilirsen daha uygun bir fiyata alabilirsin. 1-2 yıllık makina pek eskimez zaten. Bende Çin malı var oradan biliyorum. Yalnız 2. el makinayı iyi bir ustaya göster sonra al. 0'mı alırsın 2. el'mi seçim sana kalmış artık... Kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)