italyan tabiki
Söylemiş arkadaşalr.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
bizim burda bi amca war 30 yillik motorcu 45.000 de bi bi italyani war 200cc max scoter adam bu gune kadar yolda kalamamis ve sctoerda jaondan uzak durucaksin 700mln masraf sana 1700e gelir cinden uzak durucaksin yol ortasinda kalirsin dedi daha gecen hafta muhabbet ettik ayak ustu ki amcam 1 yasindaki motosikletle bu kadar yol yapmis artik sen dusun gerisini
imzam yok parmak bassam olurmu
Tabikide İtalyan hele temız ve o fıyatsa kacırma.. Gercı benım Çin inde yolda bıraktıgını gormedım ama konu o degıl... 6000 km gectım tabı daha ılersı Allah kerım ne gosterır bılınmez
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Tabiiki italyan ama anlaşılıyoki sen o motoru bitirirsin...
Discovery Detailing Adana
abi tabii ki italyan motoru derim ben çin malını 2yıl kullanacaksan onu kim bilir kaç sene kullanırsın zaten mondiali düşünüorsan düşünmene bile gerek yok abi sen al piaggio yu..
Çin malı scooter aldım ve 3000 km de sattım.Çok ii motordu rahat ve titreşimsizdi ama sonuçta çin malıydı ve ömürü belliydi.Bana göre Fiyatı makul olduktan sonra hertürlü temiz ve kaliteli 2.el motorsiklet, bir ÇİN malı motosikletten daha iyidir.Düşünsene sıfır çin malı bir motor, alacağın motorun 2. eli anca yapıyor.Demek arada bir fark var. Alacağın motor temiz, bakımlı, yüksek model ve masrafsız ise sorun yok.Birde RS 151 i geçermi felan demişsin. Geçermi demenden kasıt anladığım kadarı ile motorun gücünü soruyorsun.Benim tahminim geçer yani güçlüdür. Yok ben yarışçam diyorsan, seçimini scooter ile yanlış yapıyorsun.Bu motorları yarış için kullanananı hiç görmedim. Kazasız sürüşler dilerim...
hocam vallahi 2000 ytl ye bedava kaparsın makinayı...mondı falanda bir daha adını bile anma...yat kalk dua et sana satana...tartışmaya kıyaslamaya bile gerek yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tabiki İtalyan.Çinlilerden çekenlerin sayısı Çin nüfusu kadar..
racer25 arkadaşım noktayı koymuş zaten
http://www.motosiklet.net/forum/imag...n_abiggrin.gif
piaggio nun rahatlığı yeter.. şahane topcase te var, fiyatıda güzel, ehliyetini aldıktan sonra uzun yol bile yaparsın.. ayrıca o yarışta geçmek istediğin mondiallerden de daha güvenli
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
piaggigo ve çin malı ve kıyaslama
kitleyin lütfen topiği
20,000 km italyan 0 km çinliye her zaman fark atar
böyle bir topic açılmamalıydı. Motorsikletten %001 anlayan bir insan italyan der, Japon der.....herşey der ama çinli demez ve italyan mı çin mi diye de sor-mazzzz
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
sonuna kadar italyan.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen motor filan alma bence, hem ehliyete tutmuyor sanırım yaşın, tutsa bile de yok 150 yi geçer mi, yarışırsak modial i geçer mi derdindesin. illaki alicam dersen ve bu mantiğa devam edersen de, iyi korumalar almayi unutma da gencecik bi kardeşimizi kaybetmeyelim.
italya her saman tercigimdir. çinlerle bulaşma arkadasın dedıgı gıbı kanser olursun
italyandan şaşma bence cinli de kim öluyormuş
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)