Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Shadow mu Dragsatr mı?

REKLAM ALANI
    xanoria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    Arkadaşlar klasik cruiser modelleri içinde belkide ençok tercih edilen iki model arasında kalmış bulunuyorum. Eğer yaza kadar beklersem muhtemelen içlerinden birini kesin alıcam ama kafamı karıştıran unserlar var. Mesela sıfır fiyatlarında Shadow su soğutmalı tahrikli olmasına karşın Dragstar daha pahalı. her iki model de şaft tahrikli ama aralarındaki fiyat farkı neredeyse 2000ytl...

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BOBBER
    yaklaşık bir yıldır shadow kullanıyorum. hiçbir şikayetim olmadı. kullanımı kolay ve güçlü ayrıca dragstar göre daha gösterişli ve havalı. ayrıca honda TÜRKİYE de daha yaygın ve organize olmuş durumda. ama ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun .

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla hocam ikisinide tecrübe etmedim acıkcası, sadece görsel olarak inceledim ve bir kac degerlendirme kulagıma geldi,

Poke nin servis agı hakkındaki yorumu cok dogru aslında, Sonucta Honda Hayat Onda ama,
    Ben Dragstar ı bi incele derim!?
    Dragstar
    Comfirmation Bias

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben Dragstar kullanmış biri olarak , kullanması çok kolay ve keyifli diyebilirim. Insanı yormuyor ve torku çok iyi... Motor benim olmadığı için diğer konularda bir fikrim yok. (parça,yakıt vb...)

Not: konu yanlış bölüme açılmış =)
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    ne istersen var :P
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben Dragstar kullanmış biri olarak , kullanması çok kolay ve keyifli diyebilirim. Insanı yormuyor ve torku çok iyi... Motor benim olmadığı için diğer konularda bir fikrim yok. (parça,yakıt vb...)

harfiyen +1
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

Aslında Shadow'un tipi daha çok hoşuma gitmesine rağmen ben de farklı bir açıdan yorum yapayım.
    Dragstar 650cc olduğu için vergisi Shadow'dan daha düşüktür.
    Dragstar'ın bu yılki vergisi 130 lira iken Shadow'unki 328 liradır. Bunun seçiminde etkisi olmayabilir ama bilgi olsun. Neticede fiyat farkını da düşün, 750'lik Honda Shadow daha ucuz, ama verceğin vergi fazla, bi şekilde dengeliyo gibi.
    Kalite ve kullanım dersen ben yorum yapamam, binmedim ikisinede.

agokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 classic
    Dragsatarım henüz çok yeni ama çok keyif alıyorum. Örneğin daha küçük olan Keeway 250 den de kullanımı çok çok daha rahat geldi 100 kg fark olmasına rağmen. Shadow için bir şey söyleyemem ama motor önündeki radyatör görünümü benim hoşuma gitmiyor.Zevk meselesi.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    görünüş olarak benim de tercihim dragstardan yana olurdu maddiyet gidişatım düzeldiği taktirde 2. motor olarak hedeflerdiğim makinadır.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Bulunduğun yerde servis ve yedek parça temininde güçlük çekmiyorsan tercih senin tabiki.
    Birde yanlış bir yazım olmuş dragstarın vergisi 130 YTL shadow un vergisi 328 denmiş yanlış. shadow a yıllık vergi yazılmış.
    650 cc ye kadar : 130 YTL (1.Taksit)
    750 cc ye kadar : 164 YTL (1.Taksit)
    Aradaki 34 YTL lik fark hiçbirşey değil. Bunu gözönüne alma derim.
    Çunku her 2 motor arasında bir defa güç farkı var.
    Eğer bulunduğun şehir sıcak iklime sahipse (Akdeniz bölgesi) su soğutmalı olması avantaj shadow un. Dikkatli kullandıktan sonra hava soğutmalınında sorunu çıkmıyor ama.
    İkisi arasında tercih yapamıyorum çunku Dragstar kullanmadım hiç ama gözönünde bulundurman gereken konular bunlar. Daha önceden açılmış çok güzel yorumlar var onları da incele istersen ona gore kararını ver.
    Şimdiden hayırlı olsun
    http://www.motosiklet.net/forum/drag...t=honda+shadow

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @xanoria Öncelikle iki motorda sınıfında oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmış modeller. Ancak ikisininde ciddi teknolojik farklılıkları mevcut. Öncelikle büyük hacimlerde tavsiyem su soğutmalı bir model seçmen. Vergi, 2. el satış falan hiç düşünme bunları. Aksi taktirde motosiklet alamazsın.

Bahsettiğin 2 motorda karbüratörlü motosikletler. 2 motosiketinde aksesuar seçenekleri oldukça fazla. Ancak Honda su soğutma ile bence daha tercih edilir konumda.

Benim sana tavisyem ise senin düşündüğün her iki modelden daha teknolojik ve performans/tüketim oranı daha iyi olan Suzuki Intruder C800. 52bg, su soğutmalı, şaft aktarmalı ve elektronik enjeksiyonlu olan bu motor teknolojik olarak diğer modellere göre çok üsütün. Bence bu motoruda bir değerlendir.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Neden enduro düşünmüyorsun
    İkisi de değil valla,al bi enduro bak keyfine
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    arkadaşlar öncelikle Dragstar ı yanlış yazdığım için özür diliyorum. Ben İstanbul/Tuzlada oturuyorum. Evimin 100mt yanında Yamaha Bayii var. Her önünden geçişinde vitrindeki Dragstar'a bakıyorum içim geçiyo. Ama açıkçası neden Shadow su soğutmalı iken dragstar'ın daha pahalı olduğunu anlayamadım. Aklımı karıştıran en büyük olay Su soğutma ve hava soğutma arasındaki ikilemde kalmış olmam. Her iki markanın bayii si ve servisi bana yakın muhtemelen yaza kadar alacak kadar param olucak ama tercih yaparken inanın çok zorlanıyorum.
    Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

enginkadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR Kırmızı
    Kawasaki VN 800 Classic Bide buna baksan Çeşit çok birader [IMG][IMG]
    Cihaz adeta konuşuyor ya
    Baksana

Nasıl ama buda Gayet güzel bişey piyasada Honda ve yamaha dan başka motorlarda var dimi

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    haklısın enginkadan piaysada çok harika motorlar mevcut ama Dragstar ve Shadow arasında kalma sebebim yaygın servis ağı ve parça sorunu olmayacak olmasını düşündüğüm. zaten kıyasladıgımız bu motorlar öle sıksık servise giden çinlilerle kıyas bile götürmez ama... Bide şunu sorucam Dragstar motorun kasa ve arka maşa sistemi olarak Harley e benziyo, kawasaki ve suzuki de aynı tip te fakat Shadow daha ferklı sanki? sizce hangisi daha iyidir?

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    1 sene Dragstar kuLLanmış birisi oLarak bu konuda bişeLer yazabiLirim degiLmi Dragstar çok güseL ve çok keyifLi bir makine.Hondaya göre benim nazarımca daha tercih ebiLebiLir (Hondanın + sı Su sogutma )
    Yamaha dragstar hava sogutmalı oldugu için benim nazarımca sıcak ikLime sahip yerLerde tercih ediLmemeLi.Yazın 2-3 tur şehir içinde turladım die motor ısınma yaptı ve istop etti arka arkaya !!! Ayrıca diger bi kötü yönü lastiklerin telli olması.Arka Lastigim patladı ve ben anca 2 günde yaptırabiLdim,çok zahmetLi onu yaptırmak.Önce motorcuya git tekeri shaft dan ayıttır,sonra lastikçiye yolla yaptır.Yolda lastiginizin patladıgını bile düşünmek istemiyorum
    Benim şu an tek tercihim Suzuki VZ 800 intruder M800 olurdu.52 beygir 69 newtonmetre tork lu bir cruiser (40 hp lik dragstar'a göre iyi degilmi ? ).Su sogutmalı ve ayrıca lastikler jant ve fiyatı iki markaya göre de daha uygun (17.200 ytl) Tercih senin arkadaşım...
    Born To Be wild,Live to Ride...

koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dorado V5
    valla bence kendi kararını kendin vermen en güzeli... tabi en sonunda senin istedğin olucakda , bence sağlıklı olanı böyle değil. git bak kullanan arkadaşların topiklerine arızalarına falan bak. hangi model kaç km de arıza yapıyo. ne biliyim fikri işte. bende fikrimi söliyim bari dragstar derim. çünkü daha büyük ve konforlu. shadow un selesi alçak. uzun boyulu isn dejavantaj...

saygılar
    Dorado V5

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    şadovun 2007 de yenisi çıkıyor....
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı xanoria adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar öncelikle Dragstar ı yanlış yazdığım için özür diliyorum. Ben İstanbul/Tuzlada oturuyorum. Evimin 100mt yanında Yamaha Bayii var. Her önünden geçişinde vitrindeki Dragstar'a bakıyorum içim geçiyo. Ama açıkçası neden Shadow su soğutmalı iken dragstar'ın daha pahalı olduğunu anlayamadım. Aklımı karıştıran en büyük olay Su soğutma ve hava soğutma arasındaki ikilemde kalmış olmam. Her iki markanın bayii si ve servisi bana yakın muhtemelen yaza kadar alacak kadar param olucak ama tercih yaparken inanın çok zorlanıyorum.
    Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
    dostum ben de gebzede oturuyorum iş çıkışı servisim bazen tuzladaki bayinin önünden geçer ve ben her geçişinde dragstarıa ağzımın suyu akarak bakarım onu alabilme zaman aralığım bayağı uzun tabiki
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    sık dişini az kaldı
    dragstar daha hoş binmedim ama bir iki kez rastladımdı mükemmel geldi bana

Motosikleti
    FZ6 FAZER
    arkadaşlar sizce bu saydığımız Honda,Suzuki yada Kawasaki den niye daha pahalı bu Dragstar hala anlamadım. Burdaki bayii ve servisin sahibi abi çok eski bi motorcu Dragstar 1100 ü vardı sattı Midnightstar amlak için. Yıllarca kullandım hava sogutma birgün bile problem yapmadı diyo. İnanmamak elde diil o motor üstündeyken ben bisiklete bile binmiyodum. Hatta Harley bile hala V-ROD serisi dışında tüm yeni motorlarına su soğutma takmıyo. Bu hava sogutma çok mu kötü? Su sogutmalı motorlarda radyatör'ün arkasnda fan falan yok. Yanı durduğunuz yerde oda hava soğutma gibi oluyo. Su soğutma bukadar iyi ise neden bu Dragstar a koymuyolar ve olmamasına rağmen bukadar paraya satıyolar?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler