karubila adlı üyeden alıntı
Hikayenin Hyo kısmı hiçte öyle beklediğim gibi çekici olmadı.. Ya da aslında oldu da ben keyfini çıkaramadım maalesef. Motorumdan performans açısından da, karizma bakımından da aslında gayet tatmin oldum. Ama artık Global'i mi suçlamalı, direk Kore'ye mi kayılmalı bilmiyorum, eğer ki ben motorun en basit parçasını 2-3 ay bekleyeceksem, isterse dünya devi olsun, ben küfrü bir borç bilirim arkadaş. (3 kez parça ihtiyacım oldu; arka teker disk'i 2 ay, plastik yan dingil kapağını 1,5 ay, içi paslanan depom yerine garanti kapsamından değişen depo ve şamandıramı da arka arkaya 3 ay bekledim). Üstelik motorum siyah, Globalden 3 ay bekleme karşılığında gönderilen depo mavi, sıfır depoyu boyatmak zorundayım.. En komiğini söyliyim, an itibarı ile istanbulda ki hiç bir servisde, 3 kuruşluk org. debriyaj teli bulunamıyor, vakti zamanında 11milyar para verdiğim motora, elle kısaltılmış jinlun teli kullanmak zorunda bırakanlar utansın diyorum, başka da bişey söyliyemiyorum.. Hangi özelliği Honda'dan iyi olursa olsun, yeteri kadar tanınmamış ve satış grafiği belirli bir sayının üzerinde olmayan alet, Türkiye'de alınmamalıymış, bu da bana tecrübe oldu, ki tecrübe yenen kazıkların bileşkesiymiş kabul gören bir kanıya göre .. Bi daha da, (kendi adıma söylüyorum tabii ki), bilindik Japon markaları dışında motor alanı sevsinler diyorum; çünkü eğer ben yaparsam, kendimden nefret edeceğim..