eski 4 silindir mi??yoksa yeni tek silindir mi??
Reklamlar
-
slm arkadaşlar..
ya motor almayı düşünüyorumda kararsız kaldım.89,90,91,92 model felan 4 silindir racing veya banit tarzı motor mu dersiniz yoksa 2004-2005-2006 ybr 125 yamaha veya cbf 150 honda veya aynı kategoride çin işlerinden mi dersiniz arkadaşlar mutlaka bi şele deyin bekliyorum yardımlarınızı...
Reklamlar
-
selam 15 yaşına gelmiş makineyle uğraşılmaz gibime geliyo benim sıfır olsun senin olsun.HUyunu suyunu sen bil.Olmuşkende kaliteli bişi olsun bence... saygılar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Kesinlikle yeni olması senin için daha iyidir. Yıllık 4 silindirli race motorların masrafı çok olur. Son kullanıcısı olabilirsin... Hem yeni başlıyorsan 4 silindir bir makinede tehlikeli olur...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
o yaştaki makina çok üzer adamı be abi benim cbf150 im var çok rahat sorunsuz şehir içi büyük makineyi aratmıyo fazla bence sıfır tek silindirler
-
bence de yeni bişey olsun ybr veya cbf çok sağlam uzun ömürlü olur.
-
Forumu biraz kurcalasanız tüm soruların yanıtını alacaksınız
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
dostum hemşerimmişsin sana kıyamayız.eski 4 silindirin masrafının altından kalkmak kolaymı.sen 1,2 yıllık temiz bir makina alsan çok daha iy edersin.durmadan tamirciyemi gitmek istiyorsun...
-
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
çok saolun arkadaşlar.bende eski 4 silindir diyordum ama artık içinmden ses git al bi cbf veya ybr yolculuğuna bak diyor ama bugün kendime yeni bi alternatif sundum.kanuni 250c seyhan chopper...
-
16 Aralık 2006, 20:14
Al bi ybr napıcan 4 silindirli hurdayı benim ybr 1 yıldır hiç arıza çıkmarmadı günde 60 km yapıyorum ortalama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler