HERKESE SELAMLAR içinden cıkılamayan bi konu daha bu scooter işini sizce en iyi kimler yapıyo cok merak edıyorum bende bir ıtalyan motoruna sahıbım ama bır japon motoruna sahip olan kısıler sureklı kendı motorlarını ovuyorlar.acaba haklılar mı???
HERKESE SELAMLAR içinden cıkılamayan bi konu daha bu scooter işini sizce en iyi kimler yapıyo cok merak edıyorum bende bir ıtalyan motoruna sahıbım ama bır japon motoruna sahip olan kısıler sureklı kendı motorlarını ovuyorlar.acaba haklılar mı???
Motora göre değişir.
Vespa'yı tek geçerim.Scooter'da diğer markalarla kıyaslanması bile abestir.Kullananlar bilir.Zaten sıfır fiyatlarına bakan da hemen anlar.Pahalıdırlar, ancak torunlarınıza bile miras olarak bırakabilirsiniz.
İnanmayacaksın ama bence Tayvanlılar...Bakınız KYMCO ve SYM...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arabada mercedes yani almanlar motorda honda yani japonlar bu değişmez bir şey aksi idda edilemez
Scooterdan beklentin önemli bence. PERFORMANS mı , KONFOR mu?
Japonların performansı göz ardı edilemez ancak italyanlar performans konusunda bir adım önde.Özellikle GILERA. Konfor olarak suzuki ve honda yı tercih ederim
italyan --- Stil Tasarım ve basitlik
Japon---- Ekonomik artı karmaşık teknoloji
Tayvan ---- Alternatif![]()
İtalyan...stil tasarım ve estetik olabilir...Ama Ya babanız Petrol şeyhi olacak...yada kocanız benzinci...
![]()
honda desen sağlam ama yinede distribütörün kıskacıyla bize pahalı gelmekte...
![]()
ben şahsen bizzat kendimce Harley öneriyorum...![]()
![]()
![]()
yaptım şovumu akşam akşam...![]()
Kymco scooter için alternatif olamaz...baş rol olur figüran olmaz...Türkiye dünyanın hep tersini yapar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
evet italyan yakıyor haklısın
bence nacizhane fikrim hiç tartışmasız italyanlar adamlar bu işibiliyor.
![]()
![]()
![]()
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
scooter devrinin baslangici italyanlardir ama son yıllarda japonlar daha iyi motorlar yapıyolar![]()
DREAM OF POWER SAKO
Vespa bu konuda ayrı tutulmalı evladiyelik motorlar üretiyorlar ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi ben piaggio kullanıcısı olarak kullananlar bilir diyom
scooter da italyanlar tek derim...
Fransız peugeot'yuda yabana atmayın
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Hanim hanim kos, motosiklet.net'te anket baslamis!![]()
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
mete-han beye katılıyorum özellikle kymco çok kaliteli ve sağlam ürünler üretiyor ayrıca işçiliğide gayet iyi scooter ve roller dediğimizde benim aklıma ilk gelen markalardan biridir kymco fakat tayvanlıların tek eksiği marka olamamaları markalaşamamaları diye düşünüyorumki buda zamanla ve çalışmaya olabilecek bişeydir
dostum boşver almayan almasın...bizim bunu farketmemiz yeterli...taş gibi kymco agılıty 125 varken başka bir scooter almam...Hatta talep olmaması işimize gelir...fiyatlar yükselmez...![]()
Bu arada Beşiktaş Barbarosdan aşağı inerken yol kenarında dizilmiş yaklaşık 20-25 tane KYMCO motor gördüm...bayimi açılmış anlayamadım...![]()
bu arada Engin kardeş bana bey diye hitap ettin tuhaf oldum ya...ne bileyim forumda el enseye alışmışız...bey deyince şaşırdım...Alışmadık üyede BEY durmadı...bünye müsait değil...rahat ol kanko...![]()
![]()
mete_han abi çook iyiysin yazılarını takip ediyorumda gerçekten objektif bak abi dedim busefer .insanlar belli markalara alışmış kalıplaşmışlar bence örneğin otomotiv sektöründe hyundai ilk girdiğinde kimse kabul etmemiş japon özentisi koreli diyerek önyargılı yaklaşmışlardı fakat bugün hyundai dünya devleri arasında yer alan ve gayet kaliteli ve hoş tasarımlara otomobillere imza atan bir marka olmuştur yarın birgün kymco da aynı şekilde bir noktaya geldiğinde önyargılar yıkılacak ve geçte olsa fark edilecek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)