scooterda kim iyi Japonlarmı yoksa İtalyanlarmı ?
Reklamlar
-
09 Aralık 2006, 21:11
ENGİN adlı üyeden alıntı
mete_han abi çook iyiysin yazılarını takip ediyorumda gerçekten objektif bak abi dedim busefer .
insanlar belli markalara alışmış kalıplaşmışlar bence örneğin otomotiv sektöründe hyundai ilk girdiğinde kimse kabul etmemiş japon özentisi koreli diyerek önyargılı yaklaşmışlardı fakat bugün hyundai dünya devleri arasında yer alan ve gayet kaliteli ve hoş tasarımlara otomobillere imza atan bir marka olmuştur
yarın birgün kymco da aynı şekilde bir noktaya geldiğinde önyargılar yıkılacak ve geçte olsa fark edilecek
birader otomotivde örnek verdiğin iyi oldu...bend bu sektörden bir örnek vereyim sadece...
www.honda.com
Amerika Hondaya....
www.honda.co.jp
Merkez Japonyaya...
birde komşu Yunanistana bakıver lütfen...
www.honda.gr
böyle iğrenc ötesi ...Honda markası altında üretilmiş en aptal arabayı bulabilecekmisin...işte layık olduğumuz araba bu bizim...hele bir lastik ebadı var yandan bir görsen tiksinirsin...sana kısa bir örnek sadece...
Japonya Hibrid teknolojisini dünyaya sundu...Bizim fasoncular Kocaelinde CİTY modeli üretiyorlar...Bursadaki Renaultnun MEGANE üretmesi gibi...ve o Megane 2 beni geçen yaz TEM de öldürüyordu...sac yığını çıktı Reno efendi...arkadan bir tosladılar bana...arka dümdüz oldu...ben sağ çıktım arabadan...bildiğin ANADOL un hani saman sac tipi kasası var ya işte aynen ondan yapmışlar Meganı...gelde inanma...
abi mabi beyefendi hanımefendi yalan dostum...adımla hitap et istersen...el enseyi severim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
09 Aralık 2006, 21:40
bunun i'ÇİN
-
09 Aralık 2006, 21:44
el ense kısmı iyide ...parmak kısmı sakat scooterda diğer markaları karalamak yada kötülemek gibi bir amaç taşımıyorum sadece kymco firmasınında iyibir alternatif olduğunu söylüyorum hemde çook iyi.
-
09 Aralık 2006, 21:50
ENGİN adlı üyeden alıntı
el ense kısmı iyide ...parmak kısmı sakat
scooterda diğer markaları karalamak yada kötülemek gibi bir amaç taşımıyorum sadece kymco firmasınında iyibir alternatif olduğunu söylüyorum hemde çook iyi.
bence alternatifden önce onlardan daha üstün...nedenmi...çünkü scooterlarını Çinde ürettiriyorlar...Ben Tayvan malı motora daha çok güveniyorum...
Vespanın çizgisi çok farklı tabi...istisna diyelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
09 Aralık 2006, 22:28
40lı senelerde italyan dünyaya vespayı scooter olarak sunarken japonun çinlinin böyle bir kavramdan haberi bile yoktu. esasında sadece bu tip motor için değil tüm motor tiplerinin öncüleri italyanlar olmuş uzak doğulu kardeşlerimiz kopya ederek daha ileriye götürmek için çaba sarfetmişlerdir. başarmadıklarınıda söylemek mümkün değil.ben scooter kullanıcısıyım ve aprilia sahibiyim. 100kmde max. 3lt benzin yakar motorum.parasıda ona göre ama olsun değer.
-
bence itlyanlar bu işi çok iyi biliyo ve yapıyo kalite ve hız gillera
-
Valla Japonlar motosiklet konusunda her zaman bir numaradır bence. Ancak burada "en iyi" derken neyi kastettiğini belirtmen gerekiyordu. En güzel mi, en hızlı mı, en ekonomik mi, en.. en.. yani hangi konuda en iyi? Her motorun diğer motorlara göre avantajları ve dezavantajları vardır. Her ne kadar Japon motorlarını tercih etsem de scooter konusunda takıntılı olduğum bir motor Gilera Nexus 500 dür. Bence maxi scooter kategorisinin en iyi motoru.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler