Arkadaşlar öncelikle merhaba...Ben ilk kez motor olayına giricem,ilk motorum olarak da HYOSUNG SPORTBIKE - GT 250R i düşünnüyorum.Sizce iyi mi yapıyorum? ya da başka bir model mi tavsiye edersiniz,şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle merhaba...Ben ilk kez motor olayına giricem,ilk motorum olarak da HYOSUNG SPORTBIKE - GT 250R i düşünnüyorum.Sizce iyi mi yapıyorum? ya da başka bir model mi tavsiye edersiniz,şimdiden teşekkürler.
Ben olsam HoNDa-CBR-125 alırdım eğer ilk sen!!!
iyi bir seçim ilk motor için neden olmasın.
May the Force be with McLaren Mercedes
bence comet al.
yeni başlayanlar için daha kullanışlı.
duruşu daha rahat. hem daha da ucuz.
[RIGHT][B][I][SIZE="2"][COLOR="Silver"]..[COLOR="Gray"]::[COLOR="DimGray"]TO[COLOR="Black"]L[COLOR="DimGray"]GA[COLOR="Gray"]::[COLOR="Silver"]..[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/RIGHT]
Neden 250r önerilmiyor hiç.Yani düşürürüz filan diyemi?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
baslangıc motoru 250 cc için gayet ıdeal 150 bıle olur 600 de olur adam akıllı kullancaksan tabi
eger maddi durumun musaitse sakın ilk olacak diye 250 cc nin altına inme. hatta yerinde olsam 2. el cok temiz bi 500 cc lik alıp efendi efendi kullanırdım.
gece haklı iyi bi eğitimle neden olmasın eğitim ve tam koruma şart ve motora söyleyecek kelime yok
evet iyi makine
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
250 cometlerde vitesi boşa geçirirken çok problem olduğunu söylüyorlar.Acaba 250 gtr dada varmı bu sorun?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
2000km deyim boşa geçme diye bir sorunla karşılaşmadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)