buyrun bakalım hodri meydan tartışın. benim hangi tarafta oldugumu söylememe gerek yok herhalde...
buyrun bakalım hodri meydan tartışın. benim hangi tarafta oldugumu söylememe gerek yok herhalde...
[URL="http://media.yamaha-motor-europe.com/swf/2006_YZF_R6_vr01.swf"][COLOR="Red"][FONT="Palatino Linotype"][CENTER][B][SIZE="2"]<<<<<<<<<< 2006 YZF-R6 >>>>>>>>>>[/SIZE][/B][/CENTER][/FONT][/URL][/COLOR]
Bu konu daha önce açılmamış mıydı
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
ne farkeder
[URL="http://media.yamaha-motor-europe.com/swf/2006_YZF_R6_vr01.swf"][COLOR="Red"][FONT="Palatino Linotype"][CENTER][B][SIZE="2"]<<<<<<<<<< 2006 YZF-R6 >>>>>>>>>>[/SIZE][/B][/CENTER][/FONT][/URL][/COLOR]
100 srisinde deseydin yamaha derdim ama r6 nın kasasını cok abartılı buluyorum bu yüzden hondacbr600rr cok daha şık
pardon 100 serisi derken 1000 demek istedim
Racing türü aykı sıkletteki motorların karşılaştırılması her zaman sorun olmuştur.
Bazıları motor dergilerindeki testleri , bazıları kendi motorlarında gördüklerini anlatır.
Motor dergilerinde bu motorları kullananların profesyonel sürücü olduklarını gözönüne alırsak onların dedikleri ve motorda gördüklerini kullanan herkesin görmesi imkansızdır.
Onun için özellikle racing motor alırken kendi gözüne hoş geleni seçeceksin. Bu seçiminde maddi imkanların ve satış sonrası servisi de düşüneceksin....
Kawasaki dışında tüm racing modellerinin servislerinde bi problem yok ülkemizde.
Onun için gidip bakacan gözüne R6 hoş gelmişse R6 yok RR hoşuna gitmişse RR alacaksın......
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
güç bakımından tabıkı r6 ama rahatlık konfor denge meselesıne gırınce honda dıyorum
üssü var,üstü yok
Ben alırken de kawasaki nin servisi şöyle kötü böyle kötü diye diye başımın etini yedi arkadaşlar ona rağmen gittim kawa aldım, servis yönünden en ufak bi problem yaşamadım (Ankara için) Aksine çok ta memnunum, usta senelerin ustası ve yanında çayını içip muhabbet ederken motorunla ilgileniyor. Yedek parçada da öyle çok hayati bi parça gerekmedi, ama sorun olucağını sanmıyorum. Bence bu iş biraz da yetkili satıcının ve servisin ciddiyetiyle ilgili. İnsanlar yanlış yönlendiriliyor bana kalırsa, ben de az daha motorumu almadan önce yanlış yönlendiriliyodum. Ben de R6 yı beğeniyorum, hele siyah olanı çok hoşuma gidiyor.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)