Racing Scooterlar (gileramı derbimi)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Super Moderator
-
Bende aynı ikilemde kalmıstım ama gilerayı tercih ettim. Kalite ve guvenilirlik olarak daha iyi gozuktu bana. Derbi gileraya gore az bisey daha guclu, onde cift disk freni var ve şasisi 125 2 zamanlı race modelde kullandıkları şasi.
Ben gilera derim, daha sonra motorla oynamak istersen mod. icin bulacagın parcalarda daha fazla olur. Oldukçada iyi gidiyo runner, daha rodajdayım, tam gaz acmıyorum ama zorlamadan 100km ye cıkıyor bu sekilde. Max ızı 130-140km gibidir tahminimce, daha denemedim Virajlardada guven hissi veriyor, frenleride iyi geldi bana oldukca.
-
TeŞekkÜr Ederİm SaĞol KardeŞİm Sİlencer Aslinda Bende İlkden Gİleraya BakmiŞtim Yerİnde Gİdİp GÖrdÜm Fakat Derbİ Yİ Gorunce Tasarimi Benİ Fena Kararsiz Birakti Fİyatlari Ortalama Ayni Derbİ 50bg Daha Guclu Ayrica Cazİpde Geldİ Ama Gİlera Zaten Bİ İdol İŞİm Zor GÖrÜnÜyo Ayrica Derbİnİn Tork Vs Bİlgİlerİnİde Bİlmİorum Runner In Herseyİnİ Bİlİorum
Ayrıca gittiğim yerde 400 km yapmış 0 desem yeridir gilera runnervxr200 vardı 5500ytl fiyat verdi performas eksozunu söküp eski eksozunu takıyorlardı modifikasyonuda varmış heralde aslında bu gibi motorları bilen alıp biniyor 2. elide pek para etmiyor. bunuda biliyorum ayrıca derbi piaggio bunyesindeymiş acaba kullanılan malzemeler motor şanzıman vs gileradakiyle aynımıdır bi bilginiz varmı acaba yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER
-
derbi nın orta kısma kadar gorunumu guzel ama o arkadakı tek sap gıbı ortada duran amortısoru yokmu kazrızmayı cızıyor
Ayrıca derbı 250cc olmasına karşın runnerın hp sı ıle aynı hp ye sahıp derbi alırsan daha fazla yakar..
Sonracıgıma.. satcam dersen derbi yı herkez tanımaz bılmez alıcısı az olur fiyatıda dusuk gider.. runer ıse zaten efsane..
Bunlar sorun deyıl dıyrosan derbi al tabi ama ben olsam runer alırım
-
Teşekkür Ederim Sağol Bugün gittim yakındanda inceledim gilerada kampanya var ayrıca 7750 şu an ama 6900 ytl eski fiyattan veriyorlar test sürüşü yapmaya gidecem sanırım bu bence en iyisi fercomotorun parkormanda test sürüşlerini yapabileceğimi söylediler bence bunu deneyip karar vermek daha sağlıklı bir seçim görünüyor
Ayrıca Gittiğim yerde ikisi arasında kalite farkı varmı diyede sordum derbi gileranın bir giydirilmiş üst versiyonu gibi dedi ilgili kişi bana soracak olursanda gilera derim dedi başka bi yer maltepede motorium ile de görüştüm oda derbi tavsiye etti gilera runner cıların derbi gp1 250 almak istediklerini söyledi adam sadece marka ile ilgiliyim dedi herkes ayrı telden çalıyor kararsız bırakıyorlar insanı....
-
-
yaw bu gilera nın motoruyla oynanabilir mi
şimdi ben düşünüyom da gilera alsam 15 km ye kadar attırabilir miyim acaba o motoru veya attırmak için ne gibi değişiklikler uygulamalıyım?
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
Maslak Parkormanda hem Gilera Runner 200 hemde Derbi GP1 250 motorun test sürüşünü yapabilirsiniz Pazartesi hariç hergün 14,00 18,00 arası.
Derbi'nin 250 cc lik motoru Beverly 250 ve X9 250 motoru ile aynıdır. Bu nedenle yedek parça sorunu yoktur. Üretim yeri İspanyadır.
-
Engin Ençetin adlı üyeden alıntı
Maslak Parkormanda hem Gilera Runner 200 hemde Derbi GP1 250 motorun test sürüşünü yapabilirsiniz Pazartesi hariç hergün 14,00 18,00 arası.
Derbi'nin 250 cc lik motoru Beverly 250 ve X9 250 motoru ile aynıdır. Bu nedenle yedek parça sorunu yoktur. Üretim yeri İspanyadır.
+1111111111111
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Test Etmekte fayda War ya en sağlam öyle karar werilir
-
bence gilera runner ala ama 2 zamanlısını al o scoterların kralı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler