Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

GILERA-RUNNER VXR200 yada HONDAcbr125 mi kalkışta GEÇER?

REKLAM ALANI
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    arkadaşlar katagorileri farklı ama hangisi kalkışta geçer
    honda cbr125 mi GILERA RUNNER VXR 200 scooter ml?
    http://www.youtube.com/watch?v=Z6WIV...elated&search=
    http://video.google.com/videoplay?do...GILERA++Runner
    http://www.youtube.com/watch?v=u_pj8...elated&search=
    bu videolar eski kasaları runner ın yanlız runner 4 zamanlı su soğutmalı 200cc

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sence hangisi geçer...Bence gilera gecer ..

Motosikleti
    var 636
    dostum katılıyorum heralde ben bu gilera runner vxr200 e gönlüm kaymaya başladı cbr mi alsam yoksa bu scooter mi bu motorda su soğutmalı harika bişey of allam ne yapcaz

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    VAlla paranız varsa ve scooter almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeden runner alın derim...Kuzenim bu motorlar ufak oynamalarla 180km/h sürate çıkmış...Cbr denen o motora 5150di en son vermek gereksiz...Düşünmeyin o motoru...
    AKIN FİDAN

burgman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA FJS 600 SİLVERWİNG HONDA CBF250
    ben kullandim runner 200 ü gercekten cok seri motor cok rahat 140 basiyo hafif oldugu icin resmen ucuyor makina kalkisi bilmem ama düz yolda cbryle oynar
    [COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]

aydınlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super 51
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    VAlla paranız varsa ve scooter almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeden runner alın derim...Kuzenim bu motorlar ufak oynamalarla 180km/h sürate çıkmış...Cbr denen o motora 5150di en son vermek gereksiz...Düşünmeyin o motoru...
    NEEEEEEEEEEEE.........Bıraktım Hyoyu falan...Runner alıyorum

Ama nasıl yapmış bi zahmet öğreniverir misin?Çok merak ettim şimdi ya

Bu arada kalkışta runner düzer ama sonunu bilemem.son hız 120 yazıyo.o yüzden 180 e hayret ettim zaten
    [FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]

Motosikleti
    var 636
    arkadaşlar ben cbr 125 almayı düşünürken bu motoru hatta scooter ı keşfettim adam lar ne kalkışlar yapıyor 80 km hızla giderken ön kaldırıyorlar
    şaştım walla bide cbr yeni kasa almayı düşünürken bu scooter ne yahu böyle
    4 zamanlı su soğutmalı tutuk bir şekilde kaldım kalkışta dip gaz yapınca 10-15 metre patiyle kalkıyor dehşet bişey fiyatı da 7.000 ytl of allam

b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    Alıntı aydınlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NEEEEEEEEEEEE.........Bıraktım Hyoyu falan...Runner alıyorum

Ama nasıl yapmış bi zahmet öğreniverir misin?Çok merak ettim şimdi ya

Bu arada kalkışta runner düzer ama sonunu bilemem.son hız 120 yazıyo.o yüzden 180 e hayret ettim zaten
    BEnde runner 200vxr war (2005 model) kadran 160 rahat bir bicimde 140 yapıyor gerisinde zorlanıyor(hic zorlamadım bu nedenle)...kadran 120 degil yani

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    VAlla kuzenimin arkadasının motoruymuş..Hatta bir arkadası istiormuş almayı ama babası izin vermemiş.Çok deli bir aletmiş bu.Şahsen kullanmadım ama cbr uzun yol kısa yol hikaye hertürlü gilera geçer farketmez diyorum.Tam emin olmamak ile birlikte bilenlere soruyorum?2zamanlıydı sanırım eski modelleri. vx180 runner dı sanırım eskiden şimdie vxr200 4zamanlı deil mi?...Bence arkadaslar paranız varsa hiç düşünmeyin runner alın diyorum.Kuzenim bana benim başımın etini yemişti bursaya geldiği zaman runner al die.Hatta her tarafta arıyordu bana göstermek için.Ben vitesli motor istediğimden yanaşmıyordum..Ama cbr'a değmez diyorum sadece..İllaki vitesli istiyorsanız ve abi basınca gitsin falan diyorsanız derbi yeni model 125race tipi makinalar var bide ayrıca nsr125 var ikinci ellerini bulabilirsiniz.gileranın eski model 125lik racingleri var..BUnlara yönelin.cbr 5.5milyarlık grenajlı ön farı 1000ytl civarına olan bir commuter...

Alıntı b+rk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEnde runner 200vxr war (2005 model) kadran 160 rahat bir bicimde 140 yapıyor gerisinde zorlanıyor(hic zorlamadım bu nedenle)...kadran 120 degil yani
    Evet doğru düşünüyormuşum kadranı 160 olması lazımdı emin olmadığımdan dolayı yazmamıştım...Ufak tefek oynamalarla 180yapması normal bana göre.Bide kuzenim ve arkadasları araba ile ölmüşler sanırım...
    AKIN FİDAN

arkadaslar bende runner var ama size tavsiyem 2. el alacaksanız iyi arastırmanız bu arada cbr 125 hafif yüklenmiş runner in yanından bile gecemez

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    bir cbr sahıbı olarak konusuyum
    runner cbra tozunu yutturur
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar 200 lük bir scooterı (kalkış..hızlanış...düzlük...finiş...ram pa...hava...kara ...deniz dahil)...125 lik vitesli bir motorla kıyaslamaya bile gerek yok...

ki bu scooter Gilera...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu Konunun TaniŞma Ile Ne Alakasi Var??

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    heyecan olmus bıraz..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GFR 125 kuLLanan biri oLarak, kucumsedigimden degiL ama, Honda race bir motor uretseydi 125 cc'Lik beLki gecerdi.. Ama CBR'yi race sinifina dahiL etmedigimden ve ikinci markanin da giLera oLmasindan scooter oLsa biLe ihtimaL vermiorum CBR'nin gecebiLmesine..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Runner 200 yaparmı bilmem ama 160 yapıcağı kesin...Runner 180 kalkışta 2 kişi ile ben 65 kg süren arkadaş 110 kg citroen saxsoya kök söktürdük. ama arkadaş işinin profesyoneli olmuş baya iyi kurcalamış.....Yemin billah ediyo 180 e çıktığına.....İnanmamak o saxsoyla dragdan soona ayıp olur diye düşünüyorum.....

Benim mz le kalkışta tek zorlayan ilk 200 metre de saxsodur.....Küçük cüssesine rağmen mucize bir alet yaaaaaa......

Birde şu var runner diyip geçiyoruz bunun başında gillera var. Adamlar ne yaparsa yapsın hızlı yapıyor... Bir gillera 125 lik vardı 14.000 devire çıkıyodu manyak bişeydi......Arkada da tek maşa tutturmalıydı tekeri....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    arkadaşlar bir motorcunun bu çağda ilk öğenmesi gerektiği motorlardandır gilera runner efsanesi
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    var 636
    arkadaşlar şimdi cbr mi runner mı bu yeni runnerlar su soğutmalı 4 zamanlı sizce uzun yol da yaparmı sizce hangisini almalıyım runner mı cbr mi karar veremiyorum ? of allam yaa hangisi

eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kktc de sürgünde... 3 yıllık hasretlik yaşayacam belliki
    Motosikleti
    tiger250, nexus 500, virago 1100
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şimdi cbr mi runner mı bu yeni runnerlar su soğutmalı 4 zamanlı sizce uzun yol da yaparmı sizce hangisini almalıyım runner mı cbr mi karar veremiyorum ? of allam yaa hangisi
    cbr çok şey vaad eder gibi gözüküp hiç bişi yapmayan bir makine
    runner göründüğünden fazlasını veren bir makine.
    KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
    MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU
    %0.1

Motosikleti
    var 636

bu scooterda runner ın rakibi internet sitesinden araştırdım enyakın bayi
    diye derbi gp1 250 marka model sinopta oturuyorum en yakın bayi servis olarak samsun yazıyor aradım biz böyle marka satmıyoruz dedi istanbul bayisini aradım derbi ferco motor bana kastomonuyu söyledi orayı aradım fikir alışverişi için yok orasıda satmıyor bu markayı peki neden sitelerine koymuşlar satış moktalarımız diye kafam karıştı bu nebiçim iş zaten GILERA markası tanınmış marka bu DERBİ marka yeni duydum sadece ön tekerde çift disk var gözüme hoş geldi runnerda tek runnerda arka amortisör çift derbi de tek derbi 22hp 244,29cc gücünde runner 21hp 198cc
    performans çok az oynar gibime geldi tek problem derbi marka sağlam mı GILERA kadar yok ya runner dan şaşmamak lazım sanki

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler