Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

GILERA-RUNNER VXR200 yada HONDAcbr125 mi kalkışta GEÇER?

REKLAM ALANI
    aydınlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super 51
    Scooter sınıfında kral Gilera Runner...Onun eline kimse veremez
    [FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    niye tanışmaya açtın...

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    başka nasıl açılıyor...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başka nasıl açılıyor...
    Tanışma bölümüne deilde motor kıyaslamaları kısmına yazmalıydın onu demiş arkadas...Modlar yerini deiştirir gördüklerinde zaten...

DErbinin güzel aletleri var ve sanırım gileradan aşağıya kalır yanları yok.Ama gilera motorcular tarafından daha bilinen birşey olduğu için arızalarının tamiri daha kolay olur...Ve ayrıca sana en yakın yer bile yok... VArsa gilera bayii ve servisi düşünmeden al derim..Az ufak oynamalarla süper hızlara çıkarsın.AMan dikkat full koruma+kask derim...Allah göstermesin...
    AKIN FİDAN

aydınlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super 51
    ya şimdi ben hyo gt 250 ye niyetlenmiştim ikisi arasında kaldım yagerçi hemen almıycam da
    [FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 200 lük bir scooterı (kalkış..hızlanış...düzlük...finiş...rampa...hava. ..kara ...deniz dahil)...125 lik vitesli bir motorla kıyaslamaya bile gerek yok...

ki bu scooter Gilera...
    200cc ile 125cc nin kiyaslanmasi sacma olmus biraz

Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu scooterda runner ın rakibi internet sitesinden araştırdım enyakın bayi
    diye derbi gp1 250 marka model sinopta oturuyorum en yakın bayi servis olarak samsun yazıyor aradım biz böyle marka satmıyoruz dedi istanbul bayisini aradım derbi ferco motor bana kastomonuyu söyledi orayı aradım fikir alışverişi için yok orasıda satmıyor bu markayı peki neden sitelerine koymuşlar satış moktalarımız diye kafam karıştı bu nebiçim iş zaten GILERA markası tanınmış marka bu DERBİ marka yeni duydum sadece ön tekerde çift disk var gözüme hoş geldi runnerda tek runnerda arka amortisör çift derbi de tek derbi 22hp 244,29cc gücünde runner 21hp 198cc
    performans çok az oynar gibime geldi tek problem derbi marka sağlam mı GILERA kadar yok ya runner dan şaşmamak lazım sanki

ayrica derbinin tipi daha güzelmiş

Alıntı aydınlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya şimdi ben hyo gt 250 ye niyetlenmiştim ikisi arasında kaldım yagerçi hemen almıycam da
    hyo gt250 daha kalıplı ve gösterişi olan bir makina daha güçlü motor ama bir okadar da ağır karar race severlerin
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    var 636
    @ultraukala
    bilgilendirmenden dolayı çook sağol birdaha öyle yaparım
    saol ben burdan açılıyor sanmıştım neyse bana en yakın
    gıllera zaten motomax getiriyor servisi de var bayiside aynı
    zaten konuştumda okeyledik derbi sadece tipi güzel bana en
    yakın bayide ANKARA şaştım internet siteleri yalan çıktı
    Türkiyenın her yerinde ne servisi nede bayisi var belli 4 tane
    büyük şehirden başka piyasaya yeni girmiş mallar gibi
    tutunmaya çalışıyor stratejisinde

Motosikleti
    yamaha ybr
    yaw abim ne scootermış yaw

Motosikleti
    var 636

şuan ötv si plakası içinde runner 200 7.000 ytl euro artmassa tabi

Motosikleti
    gilera runner wxr 200
    kim dio son hız 120 die 160 km kadran war 155 km çok rahat yapıo 0-80 km mermi gibi 80 den sora biraz hızlanması yawaşlıo aba cbr hikaye yanında
    sana olan sewgimi defterlere deil yanladıgım asfaltlara yazdım....

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    cbr kullanıcısıyım.runner geçer.daha objektif olunmaz sanırım

buraxdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 / Honda Msx 125
    Agility 125 kullanıcısıyım ve bu gün senin yerinde olup bu ikilemde kalsaydım eğer , hiç düşünmeden gidip bir runner alırdım...

Uzakdoğu motorları gayet iyidir (çin hariç) fakat unutma ki italyan lar bu işin profesörü ! ;)

Cbr 125 i sportif kasasından ve vitesli olmasından ötürü seçebilirsin fakat...

Eğer Runner alırsan ;

- Her tarz modifiye parçalarını rahatlıkla bulursun (xenon far , egsoz , disk freni , aksesuar , ayna , kayış , varyatör ... vs.. )
    - Cbr larla yolda oynarsın...
    - Senelerce kullanırsın
    - Park derdin , dar yollar ve aralara girme derdin olmaz.
    - Bakımları ve yedek parça imkanı tahminimce daha az tutacaktır.
    - 2. eli de gayet güçlüdür.
    - Cbr a oranla daha ucuz...

Daha ne olsun ?

Ayrıca 180 km/h yapan runner bizzat gördüm. Yüklü bir makina idi... Nos bile vardı... Fakat bu bahsettiğim 2 zamanlı 180 SP versiyonu. Kalkışlarda tek teker yapıyordu. Kullanan arkadaşın dediğine göre stabilizasyonu ve yol tutuşu o hızlarda hiç güvenli değilmiş fakat yaptığını bilmek bile yeterli ;) Denemek gereksiz (pist yada trafiğe kapalı alan olmadıkça)
    Youtube : Burax Yolda
    Mototaş Aş. çalışanı

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    ya llah aşkına bu konuları kim hortlatıyor 3 yıl olmuş be :D bazılarıda cbr125 e performanslı makina diyor :D ya bence tek artsı servis ve yedek parça türkiyede italyan motorlarının distrübütörleri ve servisleri kendini ferrari satıyor tamir ediyormuş havasına girmese hiç düşünmeden italyan motoru alın derim ama allah muhafaza bi bozulsun bi bakımı gelsin yada bi grenajın kırılsın oyoyoy geçmiş olsun
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Ben bu görüşe katılmıyorum,eski bir runner 180 kullanıcısıyım,artık herkes internet kullanabiliyor değil mi, yurtdışından alışveriş çok uygun ben neredeyse bütün motorumu böyle yaptım, egzosundan debriyajına, dişlilerine kadar malossi idi sonra güzel fiyata sattım ayrı mesele ama, bir örnek vermek gerekirse ön far sıfır 100, 2 çift ayna 100, ön kafa grenajı 50,silindir piston conta komple malossi set 500 YTL'ye çok rahat getiriliyor, yani öyle uçuk fiyatlar değil!
    Cbr ve 4trunner mevzusunda ise runner kalkışta geçer,son hızda da şansı yok!Hele ki 2zaman 180lik runner ise bunu konuşmaya bile gerek yok, bendeki motor neredeyse 2 runner kadar gidiyordu, kalkışta gazı fazla verince arkayı tutamazsınız,son hız ibrede 160 rahat gider! Bir kere cbr 125 denk gelmişti ışıklarda kalkışta adam resmen aynamda yok oldu,diğer ışıklarda yanıma geldi abi bu nedir diye, işte o zaman runnerı öğrendiParam olsa tekrar alacağım tek motordur,tam bir şaka makinası!
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Motosikleti
    new apache rtr black
    Alıntı buraxdj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agility 125 kullanıcısıyım ve bu gün senin yerinde olup bu ikilemde kalsaydım eğer , hiç düşünmeden gidip bir runner alırdım...

Uzakdoğu motorları gayet iyidir (çin hariç) fakat unutma ki italyan lar bu işin profesörü ! ;)

Cbr 125 i sportif kasasından ve vitesli olmasından ötürü seçebilirsin fakat...

Eğer Runner alırsan ;

- Her tarz modifiye parçalarını rahatlıkla bulursun (xenon far , egsoz , disk freni , aksesuar , ayna , kayış , varyatör ... vs.. )
    - Cbr larla yolda oynarsın...
    - Senelerce kullanırsın
    - Park derdin , dar yollar ve aralara girme derdin olmaz.
    - Bakımları ve yedek parça imkanı tahminimce daha az tutacaktır.
    - 2. eli de gayet güçlüdür.
    - Cbr a oranla daha ucuz...

Daha ne olsun ?

Ayrıca 180 km/h yapan runner bizzat gördüm. Yüklü bir makina idi... Nos bile vardı... Fakat bu bahsettiğim 2 zamanlı 180 SP versiyonu. Kalkışlarda tek teker yapıyordu. Kullanan arkadaşın dediğine göre stabilizasyonu ve yol tutuşu o hızlarda hiç güvenli değilmiş fakat yaptığını bilmek bile yeterli ;) Denemek gereksiz (pist yada trafiğe kapalı alan olmadıkça)

2t motor çalışma prensibinde nos kullanılmaz
    sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
    ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
    bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09

DRACO13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym hd 200 kx 125
    Bende Sym Hd2oo Var Ben Kalkıslarda 50-100 Mt. Kadar Cbf 250 ıle Oynuyorum Runner200 De Vardı Bende Runner ıle Cbr 125 ıle Kıyaslamak Olmazzz Runner Road Runner

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler