amannnnnnnnnnnnn be hangisi gecerse gecsin hepside bizim motorumuzzzzzzz. birlestiğimiz nokta onlar. hepimiz motorcuyuzzzzzzzz
amannnnnnnnnnnnn be hangisi gecerse gecsin hepside bizim motorumuzzzzzzz. birlestiğimiz nokta onlar. hepimiz motorcuyuzzzzzzzz
titanların kilometreleri bildiğim kadarıyla biraz fazla gösteriyor yani titan 120 iyle giderken ybr 110 la aynı seviyede gidiyor.
bir ybr ve bir titan olmalı.300-400 mt re mesafe belirlenmeli.tek bir sürücü sırasıyla bu motorları kullanmalı.finishe vardığı sürede tutulmalı.bence en yakın sonuç bu şekilde olur.2 motoruda aynı kişi kullanacağı için ve süre tutulduğu için en iyi sonuç bu şekilde alınır sanırım.
Ya o diil de MZ alayını tokatlar
Kolpa Adamları
ya mz onlar kıyaslanır mı?
yuh yani 251 2 katı be kardesım sen ne uctun be?
ben koşarak ikisinide geçerim
Saygılarımla...
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Kardeş hangisi geçer tabiki honda neden Honda Ben denedim Motor Canavar gibi ama yamahaybr ile değil Rx 115le honda solladı valla allah var ruzgarda istediğimiz yonden esiyordu desteledi bizleri honda geçti ama o kadar mesafe yoktu yamaha helal olsun adamlar üretiyor
bence rahatlık hariç her konudan titan iyidir.
bunun kesin degerlendirmesi yapılamaz.motorların açılma durumları ne .yapılan kilometre fazla olsada bu açıldığı anlamına gelmez.sonra,deluxe modeli 12.5 beygir.ondan önceki modellerde çok sağlam ve titan'ı bizzat uzun yıllar(yaklasış 4 sene) kullandım.başlarda 125 görüyodu.130 gördü ve motor satıldı.sattığımız motoru geçen sene gördüm.artık açılmıştı motor.denemek için düzlüğe çıktım.hafif bi bayır asağı motor nerdeyse 140'ı görmüştü.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bence Spider-Man Hayabusa yı tokatlar ...
Topik yıllanmış şarap gibi bee...
valla ben cbr ile cbf olayına girdim iki gün kafayı yedim hiç yere çıkamadık işin içnden birbirimizi yedik
bence küçüklere abi büyüklere kardeş tavsiyesi bu konu korku filmi gibi girdimmi çıkamıyosun aman dikkat test ettim onayladım
ikiside güzel motor bırakın kendi hallerine aman gözünüzü seveyim
Benim bildiğim yusuf hiçbişeyden kaçmaz......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
işte ikisinide geçecek makina ve sürücüsü burda buyurun gelin anahtarına kapışın
ya brakın allah aşkına kim geçer muhabetini efendi efendi gidin yolunuzda.
sürat her zaman felakettir unutmayın
okul yıllarında dersten kaçtığımızda hoca yoklama yapıyo yusuf kaçmaz sınıf hepbirden naah kaçmaz balgibide kaçar diye sılogan atıyodu yani bu soyadım heryerde beni ele veriyo
soyadımın anlamını söyliyimmi
savaş yıllarında herkez deyil tabi bazı uyanıklar savaştan kaçmak için dam lara dağlara çıkmış benim 6tane kardeş aslan gibi dedem askerlerin önüne sıralanmış 6sından 5 i savaşta şehit düşmüş 1 tane yusuf dedem 5 sene sonra gazi gelmiş onada kaçmaz soyadını koymuşlar
ben doğduğumdada köyde inek kestirmiş
gurur duyuyom kendi ve herkezin dedesinden
ybr gibi gözüküyo ama titan deluxe le bayağı bi kapışır herhalde
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
geçin bunları benim mz her ikisinide geçer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)