Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

hangisi sizce arkadslar

Motovento
    REKLAM ALANI
    tamerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR'dn HayalBuysa HayAbuSa ya Terfiiiiii
    [B]Dorado corvusu nihayet verebildim ve kısmetse 1 ay icinde tekrar motor almayı düsünüorm ancak model secımınde kaararsz kaldım acıkcası...Aklımda bikactane model var..bunları resmleriyle size sunmak istiorm fkirlerinizi bekliorm..
    verebilceğim miktar 7000-10000 YTL arası oldugu icin bu modellerde karar kıldım..ama önerebilceğiniz model varsa paylasırsanız sewinriim..

99 model monster..bikac kişi onerdi.ama naked motora cok sıcak bakmıorm ama altrnatif..

bandit alternatifler arasında ama cekici gelmior.
    şimdi bnm hosuma giden 2 motor modeliii

tip olrak cok ucuk duruo..gerckten bayıldım..ama BMW ismi korkutor acıkcasıcıkabilcek herahngi bi sorunda maddi olarak beni yıkabilir die düşünüorm..
    bide bu var yeni grdüm ama bayıldımm

bnm asıl istediğim bu tarz bi motor aslında..touring die gecen moddeller özellkle dik kullanımı olması bnm icin cok avantaj( malum boy 1-98) tabi arkasında bide suzuki olması icimi rahatlatıyor...

NOT_ bu modellere teknik özellikler acısından bakarak karar vermedim..sadece cvremde motora binen bikackişinin onerileriyle model baktım..bnm icin önemlli olan kullanım rahatlığı..Fikirlerinizi bekliorm arkadaslarr..
    [B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    al bmw keyfıne bak

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    merhaba tamer,ben adanalı,seninle corvus hakkında msj.laşmıştık.şimdi sattığına göre daha rahat paylaşabilirsin sanıyorum.bana detayıyla,artıları ve eksilerini sayarmısın.çünkü fena halde tutuldum corvusa.lütfen beni bilgilendirirsen sevinirim.

spormotosiklet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehaba tamer

alternatif sunayım.. fiyatı uygun .kaliteside forumdan da takip edersen fiyatına göre çok iyi.. hyosung gt650 ..10900 ytl .. güzel bi naked...
    http://www.globalmotor.com.tr/urunde...=102&product=9
    MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:

Motosikleti
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba tamer,ben adanalı,seninle corvus hakkında msj.laşmıştık.şimdi sattığına göre daha rahat paylaşabilirsin sanıyorum.bana detayıyla,artıları ve eksilerini sayarmısın.çünkü fena halde tutuldum corvusa.lütfen beni bilgilendirirsen sevinirim.
    öcelikle merhabaa..corvus hakkında sölenebilcek fazla bişiy yok.ben fazla sorun yasamadım.. - yonleri tabniikkii var mesela..cogu motorda olan vibrasyon corvusta özellkle on camda ses olarak size geri gelio.bunun dısında sorun yasamadım aslına bakarsanızz..ama ben cok az km yaptıgımdan sorun cıkmadı belkide ..1100km de sattım ben .. ama motorun hızlanısına gereckten hasta oldum bende..2 kişi bindik ve yaklasık 100 km yol yaptık ona ragmen sankı yuksek CC lı gibi kolay ve cabk hızlanısı gercekten etkleyşcş..ben 110 kg yum we 135 grdum.normal E-5 te ..140 kadran var.
    [B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçenlerde açtığım topiğe girersen sana Kawasakı z 750 yi önereceğim..

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22239

Arkadaşlar sitede üst segmente araştırılan motorlar arasında herkesin fazer ve CBR 600 fe kilitlendiğini görüyorum...Şimdi herkesin aldığı tercih ettiği bir motor en iyi motormudur...Bence hayır...Sizleri başka marka ve modellere yönlendirmek ve misyonumu tamamlamak isterim...Tamam farklı segmentler fazerle 600 f ama...İnanın yollarda görmekten gına geldi bu modellere...Belki diyorum zevkler ve tercihler konusunda önerilere açıksınız...Ya da şöyle sorayım bu model hakkında ne düşünürsünüz...

Çok çok motordan torkdan beygirden anlamam ama bu motorun bu saydığım klişeleşmiş modele 5 çekeceğini iddia ediyorum...

Gücünüde aktarayım...110 beygir...Evet yanlış duymadınız 110 beygir...fazer6 ve 600 f le aynı fiyat ama tabiri caizse ikisinide...

TOKATLAR...

Tokatlama tabiri yanlış ama gerçek bu...600 lük motoru olan bir arkadaşınız varsa ve onu TEM de geçemiyorsanız bunu öneririm...

Z750

MAKİNE TİPİ : 4-zamanlı,su soğutmalı, Sıra - 4 silindir

SİLİNDİR HACMİ : 748 cc

SİLİNDİR, ÇAP x STROK : 68.4 x 50.9 mm

SIKIŞTIRMA ORANI : 11.3:1

SÜBAP SİSTEMİ : DOHC,16 Sübap

MAKSİMUM GÜÇ : 110 PS/11.500 rpm

MAKSİMUM TORK : 75 N.m (7.6 Kgf.m)/8.200 rpm

KARBURATÖR : Elektronik Yakıt Enjektörlü 34 x 4 Keihin

ATEŞLEME : Dijital TCBI

MARŞ SİSTEMİ : Elektrik

ŞANZIMAN : 6 - vites

ŞASİ TİPİ : Yüksek Gerilimli Çelik

KASTER / TRAIL : 25' / 107 mm

SÜSPANSİYON ÖN : 41 mm teleskopik çatal

SÜSPANSİYON ARKA : Uni-Trak

LASTİK ÖN / ARKA : 120/70 ZR 17M/C / 180/55 ZR 17M/C

FREN ÖN : Çift Disk 300 mm,4- piston kaliper

FREN ARKA : Tek Disk 220 mm, Tek piston kaliper

TEKERLEK ÇALIŞMASI ÖN / ARKA : 120 / 126 mm

BOYUTLAR UxGxY : 2080 x 780 x 1180 mm

AKS AÇIKLIĞI : 1425 mm

SELE YÜKSEKLİĞİ : 805 mm

YAKIT KAPASİTESİ : 18 Lt

KURU AĞIRLIK : 199 Kg

İMALAT YERİ : Japonya

SATIŞ FİYATIDA...7.700 EURO...

şimdi sorarım size...Hangisi...

Ha ikinci el isterseniz burada bir tane var...Fiyatlarda uygun...

http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2681046

3350 km...12000 ytl...E daha ne istersin yabancı...Uyarıcı ayağına kadar gelmiş...

offf sakalımız yok ki...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Şu gsx f de fena durmuyooo...Bence o da tatlı....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    sewgili mete_han abicim..limiti 10.000Ytl olarak belirlediğim icin asma durumum yok gibi bişiy.sölekii Z750S modelini begenmeiştim ama bütceyi tutturamadık..:Dbunlar dısında bnm serwisteki bi arkadas ducati ST2 onerdi 99 model motor.cok temiz dio ama cizikler dolayısıyla tmamen boyandı dio.motoru grdüm gercekten hos ama boylı olması düşündürüo beni.10.YTl istiolar motora..karar veremeedim acıkcası:D
    alp_tunay sana katılıorm görünüş oalrak muhtesem duruo gercekten ancak serwisteki arkadas gene kafamı karıstırdı.ve eğer japon alıcaksan en ffazla 1-1,5 yasında olmalı ondan eskisini sakın almaa die bişiy söledi acıkca kafa kalmadı.ne düşünmeliyim ben simdi..?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler