[B]Dorado corvusu nihayet verebildim ve kısmetse 1 ay icinde tekrar motor almayı düsünüorm ancak model secımınde kaararsz kaldım acıkcası...Aklımda bikactane model var..bunları resmleriyle size sunmak istiorm fkirlerinizi bekliorm..
verebilceğim miktar 7000-10000 YTL arası oldugu icin bu modellerde karar kıldım..ama önerebilceğiniz model varsa paylasırsanız sewinriim..
99 model monster..bikac kişi onerdi.ama naked motora cok sıcak bakmıorm ama altrnatif..
bandit alternatifler arasında ama cekici gelmior.
şimdi bnm hosuma giden 2 motor modeliii
tip olrak cok ucuk duruo..gerckten bayıldım..ama BMW ismi korkutor acıkcasıcıkabilcek herahngi bi sorunda maddi olarak beni yıkabilir die düşünüorm..
bide bu var yeni grdüm ama bayıldımm
bnm asıl istediğim bu tarz bi motor aslında..touring die gecen moddeller özellkle dik kullanımı olması bnm icin cok avantaj( malum boy 1-98) tabi arkasında bide suzuki olması icimi rahatlatıyor...
NOT_ bu modellere teknik özellikler acısından bakarak karar vermedim..sadece cvremde motora binen bikackişinin onerileriyle model baktım..bnm icin önemlli olan kullanım rahatlığı..Fikirlerinizi bekliorm arkadaslarr..