Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

150 T SCOOTERlLARIN ÇEŞİTLİ YÖNLERDEN KIYASLANDIRILMALARI

REKLAM ALANI

Arkadaşlar
    150 T Bi Scooter Almayi Düşünüyorum.
    Gerek Ben Gerek Yeni Almayi Düşünen Arkadaşlar Için 150 T Scooterlari(as 150t 19a,as 150t,bisan 150t 2c,salcano 150t,as 150t1,mondial 150) Yi
    ***fiyatlari
    ***servis Imkanlari
    ***yakit Tüketimleri
    ***çikardiği Arizalar
    ***süratleri Ve Performansklari
    ***ve Akliniza Gelen Olumlu Olumsuz Yanlariyla
    Kiyaslarsaniz Bilgi Paylaşimiyla Herkesin En Doğru Seçimi Yapacağina Eminim.
    Ilginiz Için şimdiden Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2008 piaggio fly 100
    Alıntı silenthunter341 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar
    150 T Bi Scooter Almayi Düşünüyorum.
    Gerek Ben Gerek Yeni Almayi Düşünen Arkadaşlar Için 150 T Scooterlari(as 150t 19a,as 150t,bisan 150t 2c,salcano 150t,as 150t1,mondial 150) Yi
    ***fiyatlari
    ***servis Imkanlari
    ***yakit Tüketimleri
    ***çikardiği Arizalar
    ***süratleri Ve Performansklari
    ***ve Akliniza Gelen Olumlu Olumsuz Yanlariyla
    Kiyaslarsaniz Bilgi Paylaşimiyla Herkesin En Doğru Seçimi Yapacağina Eminim.
    Ilginiz Için şimdiden Teşekkürler
    Eski bir asya 150 t1 olarak sadece şunu söylebilirim kesinlikle alınmaz.Ben alırken 2750 ytl'ye mal oldu ama 1500 ytl'ye sattım zar zor.Onu alacağıma keşke 2.750'ye ikinci el bir japon yada italyan scooter alsaydım eminimki daha az sorun yaşardım.Ben sana sadece kendi kullandığım asya 150 t1 hakkında bilgi verebilirim:
    Fiyatı: Kesinlikle fiyatını haketmiyor
    Servis imkanı: Servis imkanı var ama ben alırken 0 motor ile 1nci haftadan itibaren servisle tanışacağımı hiç tahmin etmemiştim
    Yakıt tüketimi: aşırı fazla
    Çıkardığı arıza: Motorun tüm yan donanımından her an bir arıza bekliyebilirsin.Benim başıma gelenler:Fren müşürü, arka stop lambası, karbüratör, kayış(ne kayışı olduğunu bilmiyorum),fren diskleri(sürekli ses yapmaya devam etti satana kadar),akü vs.. sürekli stop etmeler de cabası
    Sürat ve performans:Sürati ve performansı çok kötü, aslında zaten bu tip çin motorlarından performans beklemek hata olur diye düşünüyorum.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı zetzetto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski bir asya 150 t1 olarak sadece şunu söylebilirim kesinlikle alınmaz.Ben alırken 2750 ytl'ye mal oldu ama 1500 ytl'ye sattım zar zor.Onu alacağıma keşke 2.750'ye ikinci el bir japon yada italyan scooter alsaydım eminimki daha az sorun yaşardım.Ben sana sadece kendi kullandığım asya 150 t1 hakkında bilgi verebilirim:
    Fiyatı: Kesinlikle fiyatını haketmiyor
    Servis imkanı: Servis imkanı var ama ben alırken 0 motor ile 1nci haftadan itibaren servisle tanışacağımı hiç tahmin etmemiştim
    Yakıt tüketimi: aşırı fazla
    Çıkardığı arıza: Motorun tüm yan donanımından her an bir arıza bekliyebilirsin.Benim başıma gelenler:Fren müşürü, arka stop lambası, karbüratör, kayış(ne kayışı olduğunu bilmiyorum),fren diskleri(sürekli ses yapmaya devam etti satana kadar),akü vs.. sürekli stop etmeler de cabası
    Sürat ve performans:Sürati ve performansı çok kötü, aslında zaten bu tip çin motorlarından performans beklemek hata olur diye düşünüyorum.
    ABİ ADAM OLAYI BİTİRMİŞ YAAA DAHA NE DENİRKİ AYNEN ÖYLEE
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler