merhaba arkadaşlar motorlar konusunda pek tecrübeli değilim ve 5000 ytl civarında bir alet almak istiyorum. choper tarzında düşünüyorum aslında ama grenajlı sport bır modelde olabılır, marka ve model konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım.
merhaba arkadaşlar motorlar konusunda pek tecrübeli değilim ve 5000 ytl civarında bir alet almak istiyorum. choper tarzında düşünüyorum aslında ama grenajlı sport bır modelde olabılır, marka ve model konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım.
Arkadaş O mı almak istiyorsun 2. el mi..
Paran hazırsa benimle irtibata geç...Mükemmel bir alet var honda rebel 2001 model 5500ytl'e verecek çok temiz bir alet.Şu anda imkanım yok olsa ben alıcam.
AKIN FİDAN
alınacak en guzel race tarzı motor honda cbr125.ben aylardır araştırıyorum
bencedee ama 2007 yi de bekle derim 5000 ytl ye kıyma yani üzerne 1000 ytl daha ekle 2007 cbr 125 al
ikinci el almaktansa paran kadar 0 motor alman her zaman iyidir.Malum önümüz kış.
Hayat bisiklet gibidir,durursan düşersin::wish::
chphopper olarak 5400 e zongshen zs250 var. v motor çift silindir çok kaliteli ve istikrarlı bir motor.
racing olarak da gt 250 r ama 8250 ytl fiyatı
yada comet 250 o da 6950 detaylır esim felan istersen irtivbat geç yrdımcı olurum
chphopper olarak 5400 e zongshen zs250 var. v motor çift silindir çok kaliteli ve istikrarlı bir motor.
racing olarak da gt 250 r ama 8250 ytl fiyatı
yada comet 250 o da 6950 detaylır esim felan istersen irtivbat geç yrdımcı olurum
spormot@hotmail.com
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
cruiser yani chopper dostum tavsiyelerim ikinci el temiz bir hyosung gv250 olabilir yamaha viraga 250 olabilir yamaha virago 535 olabilir kawasaki en 500 olabilir. araştır bak hepsi sorun cıkarmayacak motor
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
ya herkez çin diyorda bu çinlilerden alırsan zaten servis paralrıyla filan hersekil zarar ediceksin onn için en mantıklısı yahama virago ikinci el çin almada ne alırsan al.
cbr 125 yada virago..
CBR 600F Honda,
racing istemiyorsan
Honda Dylan150 16hp su sogutmalı max hız 130km/h
bende uzun zamandır araştırıyorum ve ilk defa büyük motora bineceksen
cbr 125 derim.. Hakkını veriyo ve oyuna da geliyo.. 2007 deki moteli makyajlıymış daha iyi yani.. Acele etme derim :D
bi çinlin olucuğına ikinci elde istmeiyorsan scooter al bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)