bencede
bencede
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Mczaga Amerikan versiyonu nasıl oluyor ? Yani belirgin bir farkı falan var mı ? Link ya da foto koyabilirsen iyi olur.
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
1.kawasaki VN 800,Heyula adlı üyeden alıntı
2.white lion'ın when the children cry albumunun 45 ligi vardı. içinden çıkan posterde ilkokuldan itibaren çalışma masamda asılı kaldı. tarz meselesi sanırsam. daha bi rocker, daha bi tarz, daha bi duygusal makinelerdir chopperlar ki, kimi zaman makine diyemezsin. (at,eşek, çomar, iron horse vb.) extra olarak neden digerleri diil sorusu olsaydı, scooter; ayaklar önde toplanıyo, süremiyorum, küçük, karizması eksik, racing; hızlı, cok fazla ölüm riski, derdim en hızlı ben sürerim diil, keyif, enduro; plastik bişi (benım açımdan) ne o ne bu, ne siyah ne beyaz, gri bişi.
3.dragstar gayet hoş bi makina
4. ilk görüştükte aşk. gördüğüm an bu demiştim, keza oturduğumda da.. orta sınıf cruiserlarda üstüne tanımam, resimlerini görüp karşılaştırdıgımda gidon durusu daha dik gelmisti, dragstar ve volusia'a göre. volusia 'a bindigimde de kollarımın durusunu sevmemistim.
5.işte veriyorum.
Beni Cruiser modellerine bağlayan ve beni kendine aşık eden Honda Shadow VT 750 C4 tür. Onun resmini gördükten sonra karar vermiştim motor almaya. Özellikle bu resimden sonra http://www.motoforum.cz/galerie/imag...ow_800x600.jpg
Ben de seneye alırsam buna benzeteceğim motorumu.
Aynı foto bende de var, ayrıca elbette Honda Shadow vt ye âşık olmamın sebebi. Cruiserlar aksesuarlı güzel oluyor zaten. Üstündeki tüm eklentiler honda'nın kendi opsyonel sunduğu parçalar.
EKLENTİ: O fotodaki tüm aksesuarları eklediğin zaman hepsi için toplam $ 1,620.65 (binaltıyüzyirmi dolar ve altımışbeş sent) daha ödemen gerekiyor bilgilerinize...
Hadi yaa iyi para
o zaman Heyula sen al bir shadow taktır aksesuarları bende seneye yaptırayım. Birlikte dolaşırız Shadow I ve Shadow II olarak
Bence en iyisi biz en iyisi her ayın 9,19 ve 29 unda bir araya gelip Millî Piyango sonuçlarını takip edelim. Belki çıkar... Umut motorseverin ekmeği ne de olsa
O da iyi fikir ama Seneye aldığımda Ön camı sisy barı Honda dan alırım fakat cantaları yaptırırım Herhalde.
Bana Shadow un üzerindeki aksesuarların fiyatlarını kalem kalem yazabilir misin?
http://img202.echo.cx/my.php?image=h...2fiyatl6oj.jpg
Fiyatlar http://powersports.honda.com/motorcycles/ adresinden alınmıştır.
Teşekkür ederim Heyula
su an sehir ici 140.000.tl sehir disi 115.000-120.000 arası( basmayada baglı tabi)mczaga adlı üyeden alıntı
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
shadow 750 derim ben.en azından 10 sene sorunsuz kullanırsınaycansezer adlı üyeden alıntı
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
1 km'de 140 bin lira mı yakıyor şehir içi_?CBX 250(Twister) de yaklaşık 1 km'de 110 bin yakıyormuş acaba shadow 600cc + kg daha fazla yakması gerekmezmi gerçi birebir kullanan sensin bilmişlik taslamıyim..yinede sormak istedim bu aralar motor almayı düşünüyorumda olursa shadow olabilir
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
suzuki intruder 1500 LC
kawasaki WN 1500 CT classik tourer
yamaha XVS 1600 dragstar
Confederate
titan ... diye gider chopper ve cruiser olayı geniş senin tercihin
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
Dragstar'ı tek geçerim,ona binerim.Ama bir de şu güzelliğe bakın derim.
Not:Yamaha'da XVS 1600 Dragstar diye bir model mi var yahu?
xvs olup olmadığından emindeğilim ama 1600 dragstar olacak o model
artı bu kawasaki vn 1500 gayet güzel ve bursa da yığınla var
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
resimdeki VN 1600 olması lazım.
XV 1600 olabilir o dediğiniz (Wildstar)
yeni diyorsanız midnight star diye bir model gördüm yeni.
bu arada japonlarda sıralama yaparsam;
1.'liği Dragstar ve Intruder
2.'liği Kawasaki ve Honda diye yaparım.
Arkadaşlar titan üzerine tanımam.. her ne kadar cınlun ile idare ediyor olsamda gönlümde hep titan var
http://www.titanmotorcycles.com
come see what love has done to me !
Doğrudur Yamaha 1600 Wildstar resimdeki de VN 1600 CT Kawa'nın classic tourer modeli
west coast chopper üretimi motorlar.benim chopperim falan yok ama,aslında mobiletim bile yok ,ama alcak kadar param olsa o şirketten bi makine seçerdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)