Max 6000 YTL
karizma dursun
konforlu
hızlı (cok hızlı olmasına gerek yok ben ennnn fazla 110 yaparm)
güvenli olsun bana yeter
yardımcı olursanız sewinirm
bu agustosta scooter ım olacak insallah
Max 6000 YTL
karizma dursun
konforlu
hızlı (cok hızlı olmasına gerek yok ben ennnn fazla 110 yaparm)
güvenli olsun bana yeter
yardımcı olursanız sewinirm
bu agustosta scooter ım olacak insallah
SYM GTS 250 cc bi bak derim... Siteden araştır topiği var...
Cüneyt Eralp
ağustosa çok var daha daha yeni modeller çıkar kampanyalar olur ona göre karar verirsin bence fuara fln gidersin yakından görme inceleme şansın olur ama sym gts 250 de fena deyil
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
en iyi scooter yolda bırakmayandır ben anladımki bir motordan vrim alamıyorsan bu markanın kötü oldugundan degil sadece senin sansın fabrikasyon hatalı bir motor alırsan yandın benim gibi hala tamirde
paranın para zamanı aldım 6000ytl deer152 yi 2250 ye aldığım boatıan celik marka ile arasındaki tek fark görüntüsü sans işte şimdiki aklım olsa haytta almazdım kanuni n yapalım kısmet
sana gilera runner 200 u tavsiye edebilirim yol tutusu frenleri gayet guzel...140km/h a kadar cıkıyor daha bu mtr kadar yuksek ivmeli scooter gormedm performan olarak en iyi 200cc oldugunuda gayet rahat soylerim ama tek 1 dezavantajı war diger scooterlara kıyasla daha yuksek we bacak bolmesi vespalar gibi bos degil yuksek bu nedenle boyun 165 uzeri olmalı...yoksa rahat kontrol edemzsn
daelim s250
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
çin malı almada ne alırsan al
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
(yamaha-suzukı-honda-piaggio) bu markalardan şaşmayın
ya sıfır çinmalı alıcağına git 2. el japon malı al elinde patlamaz kolaylıkla satabilirsin ve problem çıkarmaz.
Biz bunları kıme sölyosak topic sahibi açtı gitti bidahada bakmaz
suzuki burgman 400 hem gösterişli hem güçlü bu tam otomatik bir de 600 seçeneği var isteğe beğlı otomatik ve triptonick 400 lük olanı 6000 ytl civarına ikinci elini alırsın yada 250 lik olanın sıfır ayarında olanını da alabilrsin karar senin. Benim görüşüm scooter'in ağababası BURGMAN
cin malı hariç hepsiii al
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
vespalar hc hosuma gitmio
honda silvering ii gibi o tarz bisi olabilir fiyatı uygunsa tabi
boyum 1.66-67 civarı agustosa kadar hergn süt icersm bikac cm daha uzarım belki
2.el düşünmüyorm
çin malından olmayack
link vererek yardımcı olursanz daha cook sewinirm
bütçen uygunken çin malı hariç tüm motorlar uygundur
bana sorarsan herşeyiyle uygun bi motor bulman imkansız (güç görünüş fiyat yakıt gibi)
onun için bence beğen ve al tabi kaliteli bi marka olmak kaydıyla
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
burger king vs gibi eve servs yapanlrn motorlarından asla istemiyorm
karizma olsun birazck
Dostum sana ideal bir motor önereceğim...Neden bu diye sorma ...sadece markası YAMAHA derim...x max 250...
fakat fiyatı zamlandı uçtu neredeyse...9700
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun..._id=9&u_id=258
Ağustosa kadar fiyatlar değişir modeller herşey olabilir...Biraz erken olmuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
6 milyar verebilirim en fzla dioo xmax pahalı
alırsan çelik motorsiklet al hem kaliteli ama daha iyi alacam diyosam yamaha-honda-suzukı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)