sym den baska alma vs 150 özellikle çok güzel motor
sym den baska alma vs 150 özellikle çok güzel motor
EN KRALI MAXİ SCOOTER VE YENİ KASA DEĞİLDE ESKİ TÜR BURGMAN 400 HAAA Bİ DE 150 ZAT BANA GÖRE
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Ne o hala alamadıkmi bi motor şimdide cbr 125 mi diyon, sen havalar soğuyup kar düştügündede nasıl motora bineyim en iyisi araba alim dersin
C@nsu artık karar ver bence. Yoksa millet birbirine giricek..1 Hafta daha almassan ben gelip alıcam sana ona göre...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kararım kesin
scooterdan vargectim walla cok ozur dilerim (karsıma o cbr cıkmasaydı besiktasta) gidip arn alacaktm
scooter da paran varsa burgman yada silverwing süper
paran yoksa arn veya matrix cok güzel
2007CBR 125 ise hepsinden süper
Tam hayal kırıklığı yarattın bende şimdi.........
Forumları okumadınmı hiç.........
Ama kafana koymuşssan heveslenmişssen yapıcak bişey yok ....al hayırlı olsun şimdiden....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gillera Runner VXR 200
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
eğer kullanışlı sağlam keyifli bir scooter almak istiyorsan sana kymco grand dınk 150 modelini öneriyorum fiatı 5700 ytl kymco nun sitesinden bilgi alabilirsin 100.000km garantisi var.benim fikrimde bu kal sağlıcakla
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]Arkadaşlar, C@nsu 2007 Honda CBR 125 alacakmış işte... daha scooter öneriyollar yaw.. Aferin Bak , Çin..çin malı scooter almadığı iyi oldu... Booşşşveeeeerrrr..
Bisiklet almaya karar vermis
Endurom olsa keşke yazmışsın profiline gidip cbr mı alacaksın
Kusura bakma ama ( onur hariç ) enteresan bi durum..Bence ilerde enduro düşünüyorsan işe bi Kross la başla.125 lik çok çok güzel kroslar var..Sen bilirsin tabii ama cbr bööö bence.Başka da bişey demiyorum
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
suzuki burgman bul ikinci el.
herkes bir sürü yorum yapmış
çin malı almada ne alırsan al buna bende şiddetle katılıyorum.
Keeway scooter'ları bana kalırsa baya bi iyi .. bende onlardan birisini almayı düşünüyorum. Ama 6000 ytl paran varsa hiç durma Gilera Runner VXR 200 al..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Cansu senin vesilen ile Sym GTS 250'lik hedefim oldu Kendimi çok kasmalıyım
Bana göre hiç bir scooter karizmatik değil.Gel sana motosiklet alalım örn yamaha ybr..hem bütçeni fazla zorlamamış olursun,hemde daha karizmatik..ilk motosikletin olacaksa eğitimide çok ciddiye almalısın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)