En iyi scooter sizce hangisi
Reklamlar
-
Starwars-14 adlı üyeden alıntı
Sanırım sen motor bakıyorsun ama öncelikle ehliyetin var mı veya alıcaksan yaş en az 18 mi? Eğer deilse öncelikle beklemelisin motor şakaya gelmezz..
MERHABA
BENİM YAŞIM 34 EHLIYET KURSUNA GİDİYORUM 1 AYSONRA ALACAĞIM
SKUTIR KULLANIYORUM AMA KENDIME GÜZELBI SKUTIR ALMAK ISTIYORUM
SAYGILAR
Reklamlar
-
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
MERHABA
SAYGILAR
ne yalan diyosun senin motor kullandığın varmı ki ayrıca ehliyet alıp alamayacağın kesin değil daha bide sen zaten motor alamazsın. piaggio nun X9 unu beğenmeyen adam. millete yanlış bilgi verme, kaç ay oldu motor alacam dediğin haa senden motorcu olmaz usta boş ver hahaha
-
doganay adlı üyeden alıntı
ne yalan diyosun senin motor kullandığın varmı ki
ayrıca ehliyet alıp alamayacağın kesin değil daha
bide sen zaten motor alamazsın. piaggio nun X9 unu beğenmeyen adam. millete yanlış bilgi verme, kaç ay oldu motor alacam dediğin haa
senden motorcu olmaz usta boş ver hahaha
usta ayıp oluyorha ehlıyet kursuna yazılmadımmı yazıldım daha motor bakıyormuyum bakıyorum dağa ne yapayım hemen kefal gıbı atlamam senin gibi biliyorsun SENDE BENI KISKANMA USTA SENIN İNADINA MOTOR ALACAĞIM
BEN EHLİYET ALMADAN MOTOR BİNMEM USTA SENSEN OL İNSANLARI KÜÇÜMSEME SENDE 1 SENEDİR MOTOR KULLANIYORSUN SENDE YENI MOTOR CUSUN ????
-
usta ayıp oluyorha ehlıyet kursuna yazılmadımmı yazıldım daha motor bakıyormuyum bakıyorum dağa ne yapayım hemen kefal gıbı atlamam senin gibi biliyorsun
SENDE BENI KISKANMA USTA
SENIN İNADINA MOTOR ALACAĞIM
BEN EHLİYET ALMADAN MOTOR BİNMEM USTA SENSEN OL İNSANLARI KÜÇÜMSEME SENDE 1 SENEDİR MOTOR KULLANIYORSUN SENDE YENI MOTOR CUSUN ????
iyide bende ehliyet var. 1 senede 7000 km yaptım hiçte fena değil
-
doganay adlı üyeden alıntı
iyide bende ehliyet var. 1 senede 7000 km yaptım hiçte fena değil
TURKİYEDE 1 SENDE EHLIYET VARYA BAŞKASI ALAMAZ İNSANLARIN HEVESLERİNİ KIRMA BENDE ALACAĞIM EHLIYET BUNU SENDE BİLİYORSUN
AMA SEN BENLE DALGA GEÇİYORSUN AYIP AYIP SENİN YAPTIĞIN
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
TURKİYEDE 1 SENDE EHLIYET VARYA BAŞKASI ALAMAZ İNSANLARIN HEVESLERİNİ KIRMA BENDE ALACAĞIM EHLIYET BUNU SENDE BİLİYORSUN
AMA SEN BENLE DALGA GEÇİYORSUN AYIP AYIP SENİN YAPTIĞIN
yav sen yeterki ehliyet ve motor al hadi bi gaza gel bakalım.
-
Nikolayco adlı üyeden alıntı
Scooter a para verme bence git bi honda titan al daha iyi
scooter almazsam 1 yıl daha beklicem
bu agustosta ehliyeti alıyorm
koyacak yer sorunum yok
motor yazın benm kısın kuzenimde kalacak o da motor hastası babasından 12-13 yaslarında motosiklet kullanmayı ögrenmis simdi 19 yasında maddi durum yüzünden motor alamıyo eylülde okullar acılınca motoru ona devredicem o hem bakımını yapar hem de güzelce kullanır
kararımı verdm
motoru alacagım zaman arn ve matrix i deniycem
hangisi daha uygun olursa hangisi gözüme daha sirin gözükürse onu almayı düsünüorm
-
MERHABA
SAYGILAR
İyii güzelde ben ne yapayım
-
İyii güzelde ben ne yapayım
sen benim yerime zaten bişey yapamazsın arkadaşım orda benim yapacaklarımı yazdım
ÇILGIN MOTORCU
-
sen benim yerime zaten bişey yapamazsın arkadaşım orda benim yapacaklarımı yazdım
Bende sana demek istedimki neden benm yazıyı alıntı yaptın
-
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Bende sana demek istedimki neden benm yazıyı alıntı yaptın
iyi güzelde ben neyapayım demedınmı arkadaşım senin kafanmı güzel
dalga geçecek başakasını bul arkadaş
nedediğinden haberin yok
ÇILGIN MOTORCU
-
gilera runnerscooter ın kralı.bütün tanımlarına uygun
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
erdo2002 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/imag.../icon_razz.gif
Eğer motor kışın baska bir akrabanda kalıcaksa cokda para verme bence
ee herkes kendi malı gibi kullanmaz
akrabanda olsa..ama tabi baska seçeneğin yoksa yer konusunda ne yapıcaksın mecbur orda kalıcak
En fazla 3-4 ay binicen ozaman küçük çaplı bişey al.Honda beat olabilir mesela.2.800 mu 3.000milyarmı öyle birşey fiyatı(sıfır)
Hem ikinci elde satacağın zaman öldü fiyatına gitmez
kolay gelsinn
.pahalı almak istememin bi nedeni de bu ztn motosiklete max 3000ytl verebilrm (6000 cok fazlaymıs yeni dank etti) honda beat guzel deil bence arn veya matrix hem daha ucuz hem daha güzel 2.eli simdilik düsünmüorm vakti gelince biseyler yaparz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23667
bu sayfaya girdm tekrar kafam karıstı
arn ve matrix ucuz ya dylan a göre cok mu kalite farkı vardr
-
MERHABA
SAYGILAR
Al sana ilk alıntı ;;ben bunu cansuya yazmışken cansunun cvp vermesi gerekirken sen bunu alıntı yapıp da verdiğin cvp. Bnde dedim ki ben sana bişey yazmadımki neden bunu alıntı yaptın dediğim bu , yazdığının da farkında deilsin galiba
-
bence sym gts 250 yada gene sym vs 150 yani kullandığım için sölüorummükemmel sağlam motorlar...adam sym joyride ile 98000 e geldi hala tık demio motor ve motorun performansı ve motor aksamı ilk günkünden farksız bence sym...
-
ÇILGIN MOTORCU
-
bir ata sözü vardır APTALLA TARTIŞMA aranızdakı farkı anlamazlar onun için senle tartışmıyorum arkadaşım
Sen kimsin ki tartışıcam ,anaşılan he deyip geçmekmiş başındaan berii sana
-
yaa ben scooterdan vazgectimbirz daha para biriktircem ztn istanbulda trafige fln cıkmıorum ehliyete gerek yok kuzenim cok güzel ögretir bana ztn araba kullanmayı da o ogretmisti gecen yaz
özetle cbr 125 alicam 5.150 YTL
cok hosuma gitti hatta süper
karar degisikliiinin nedeni dün bjk de cbr gördum hatta resmen durup izledim onu gözlerimi alamadım bile
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler