En iyi scooter sizce hangisi
-
C@NSU adlı üyeden alıntı
ya 2el alırım almasına da nasıl alınır temiz midir bizim ailede hiç motorcu yok ki yani kimse 2.elden anlamaz
6000ytl en üst rakam kask ehliyet vs. dahil
simdilk sadece dylan uygun gibi gözüküyo
sizce dylan ın fiyatı artar mı azalır mı agustosa kadar
Cansu yanılmıyorsam 2 ayda 4600 den 5300 e çıkdı...başlangıç içinde güzel aldık gitdi sana dylan ı dylan topicinide bi incele derim resimler e bakınca zaten anlıyıcaksın kaskı montu almaya az bişey kalıyor hem http://www.motosiklet.net/forum/show...ighlight=dylan
bayanlarda rahatlıkla zorlanmadan kullanabiliyorlar
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Reklamlar
-
C@NSU adlı üyeden alıntı
vespalar hc hosuma gitmio
honda silvering ii gibi o tarz bisi olabilir fiyatı uygunsa tabi
boyum 1.66-67 civarı agustosa kadar hergn süt icersm bikac cm daha uzarım belki
2.el düşünmüyorm
çin malından olmayack
link vererek yardımcı olursanz daha cook sewinirm
bak o dediğin olabilir ama çok içmen lazım.Ben denedim oldu yokya benimde boyun senin kadar
uzun yola çıkmıcaksan max1 saat ise honda dylan sana uyar ama biraz daha büyük hacimli motor alsan (250cc) daha iyi olur.2 kişi rahat edersin saygılar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Ben motora sadece zevk için binicem
yani hcc bi işim yok zevk için olacak o yuzden fazla israf olmasn derdindeym
2ayda nasıl o kadar fiyat arttı yaza kadar artarak devam ederse ben bu yılda bisikletle idare ederm artık
-
Coğumuz motora zevk icin biniyoruz, ama zamanı geldiginde gruplarla gezilere katılmak istersin, uzun yol yapmak tüm gün gezmek, sorun çıkmasın motorda istersin hepsini göz önüne alıp secimini ona göre yap.. Ayağımı yerden kessin diye motor alırsan en başından zaten kaybetmissindir. Cok kararsız kalırsan git bayiye al motoru karşına bekle, seni çağırıyorsa motor hic durma.
-
bence kymco s200 al. çok yönlü bir scooter. hem fiyatı da uygun.4500 ytl olması lazım. pişman olmazsın. tabi suzuki ve hondayı da düşünebilirsin. ama yakıt konusunda endişen varsa bundan az yakanı bulamazsın sınıfında.
kymco kullanmak bir ayrıcalık derlerdi de inanmazdım. gerçekten öyleymiş.
-
Kymco Grand Dink 150 aradıgın kriterlere cok uygun bence. Fiyat,konfor,kalite hepsi var.
-
Boyun 166 civarı ise maxi scooter kullanman zor olabilir. Vespaları sevmiyorum demişsin ama bence bir daha bak bir gt 200 alsan renginide özel alsan çok şık ve kaliteli olur. Kmco, daleim vs hiç tavsiye etmem.
-
Honda dylan ın fiyatının artması Euro ile alakalı olsa gerek. Kademe kademe arttırdılar fiyatları. Bkz ben motoru aldığımda 4.700 dü ve euro aşağı yukarı 1.900 lere yeni çıkmıştı ve fiyatlarını arttırmamışlardı. Elindeki eski kurlardan çekilen motorlar bitince ufaktan zam yaptılar.
Kurun değişim oranı aşağı yukarı %20 dir. 4.700 x %0,20 =5.640ytl yapar ki şuanda fiyatı 5.400 ytl dir.
En güzeli 150cc motor satıcılarını ziyaret edip en çok hangisinin tipini beğendiysen onu almandır.
Herkesin motoru kendine göre süperdir, bende dahil
-
motoboy adlı üyeden alıntı
(yamaha-suzukı-honda-piaggio) bu markalardan şaşmayın
Niye KYMCO kötü markamı?
arinrin adlı üyeden alıntı
Boyun 166 civarı ise maxi scooter kullanman zor olabilir. Vespaları sevmiyorum demişsin ama bence bir daha bak bir gt 200 alsan renginide özel alsan çok şık ve kaliteli olur. Kmco, daleim vs hiç tavsiye etmem.
Niye hiç kymco yada daelim kullandınmıda tavsiye etmiyorsun? Ezbere marka karalama hiç etik değil!!
-
kenan0014 adlı üyeden alıntı
Niye KYMCO kötü markamı?
şimdi yamaha honda suzuki piaggio yanında kıyaslanamaz. kabul et.
Niye hiç kymco yada daelim kullandınmıda tavsiye etmiyorsun? Ezbere marka karalama hiç etik değil!!
Arkadaş yardım istemiş. O da kimini tavsiye etmiş kimini etmemiş. neden bu kadar sert çıkıyosun. Gerek yok......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
kymco yu bende araştırdım ve 1.70 boyla üzerinde tattaravalli gibi kaldım alet güzel ama boydan dolayı arkadaşa tavsiye etmem.
-
kymco nun sitesine baktm
fiyatları cok uygun
dylan ile karsılastırdm bence AGILITY 125 daha ii 2.500 ytl cok ii geldi
-
Burdaki bahsi geçen motorları bence araştır.Sonucda bunlar tecrube sonucu kalitesini kanıtlamış motorlar.Gör bak incele.Sana o an için en güzel motoruda al ama önce bir motor bayine git ve fikir al saygılar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Iyi Bir Başlangiç Için 5000 Ytl Lik Bir Motor Alma Bence
Neden Dersen Daha Yeni Başlaman,,, Avrupadaki Gibi Yani Küçükten Büyüğe Doğru Git Bence Tabi Karar Senin,,, Hayat Ve Yaşamak Senin Biz Karişamayiz.
öneri Olarak Kmyco Agility 125 Hem Kaliteli Hem Fiyati Uygun 2500 Ytl Ilk Olarak önerebileceğim Motor
2. Olarak Keway Arn 150 Modeli Olabilir
3. Olarak Kanuni Huusar 125 Olabilir Bence Bu üç Motordan Birini Tercih Et Insanlar Motorlara Binmeden Onlari Tanimadan Karar Veriyorlar Bu Doğru Değil Sonuçta Hepsi Kul Yapisi önemli Olan Senin Hoşuna Gitmesi
Birde önemli Bir Nokta Bence Aldiğin Yer Hem Servis Hem Bayi Olursa Daha Iyi Olur Ne Alirsan Al Bunu Unutma.... şeko
-
HUSSAR 125 2.481 YTL
ARN 125 2,349 YTL
ARN 150 2,449 YTL
AGILITY 125 2.500
Dylan 5.300 YTL
honda foresight 8.750
FJS 400 SILVERWING 13.750 YTL
düşünüyorm büyk ihitmalle ucuzlarından alicam
Burgman 400 ve SYM GTS 250 nin fiyatlarını öğrenebilir misiniz PLS
-
arkadaslar ben cbf 250 almak istiyorum kullananlar tavsiye edermi lütfen yardim edin
cansu bu konuda fikrin varmi ?
150 dylan tam sana göre pisman olmazsin
-
C@NSU adlı üyeden alıntı
HUSSAR 125 2.481 YTL
ARN 125 2,349 YTL
ARN 150 2,449 YTL
AGILITY 125 2.500
Dylan 5.300 YTL
honda foresight 8.750
FJS 400 SILVERWING 13.750 YTL
düşünüyorm büyk ihitmalle ucuzlarından alicam
Burgman 400 ve SYM GTS 250 nin fiyatlarını öğrenebilir misiniz PLS
Cansu,
Fiyat olarak ucuz olsun, başlangıç motorudur ilerde satarım cc yi büyütürüm diyorsan al tabiiki kymco yu. Arn alan arkadaşlarım var ve sorun yaşadılar.
1 tane motor alıcam ve uzun ömürlü olsun diyorsan dylan ı al derim.
bkz. 16hp, sıvı soğutmalı, kombine fren sistemi ...
Ben galiba motorumu çok seviyorum yaw
-
belirlediğin bütçeye göre 0km olarak alınabilecek motor, bence honda dylan 150.Bu arada gts 250 7000ytl, burgman 11500 ytl 0km olarak.
-
acıkcası 6000ytl nasıl biriktircem hcc bilmiorm
kymco ii gibi geldi
nedym = ya bnm motor kulturm cok yok
daha isimlerini yeni yeni öğreniyorm
kymco yu dün öğrendm mesela daha tecrübeli olanlar var onlar varken bnm fikr belirtmem dooru olmaz
Burgman 400 ve SYM GTS 250 nin fiyatlarını öğrenebilir misiniz
-
nehe adlı üyeden alıntı
belirlediğin bütçeye göre 0km olarak alınabilecek motor, bence honda dylan 150.Bu arada gts 250 7000ytl, burgman 11500 ytl 0km olarak.
gts 250:7000ytl
burgman 400: 11500 ytl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler