Kardeşim ne canın istiyorsa onu al.Bu iş maddiyat işi ne kadar köfte o kadar ekmek.Çinlilere şöyle böyle demişler 1,5 senedir çinli motor kullanıyorum tık demedi çevremdekilerde var onların da sorunu yok.Zaten sen biraz bin kendin isteyeceksin daha güçlü daha karizma bir makina.Eğer ilerde değiştirmeyi düşünüyorsan al bir çinli işi ögren sonra sat.Sen kimseye bakma gönlünden hangisi geçiyorsa onu al bu iş gönül işi.
\"Sesini degil sozlerini yükselt; butun güzel cicekler yagmurla buyur,
gokgurultusu ile degil.\"
Yaaa Iyide Bws Lerin Mototu 2 Zamanli Tabiki Seri Kacar Ama O Motorun ömrü 60 70 Bin Km[media]:p [/media]
Hem Alcam Hem Parcalicam Dersen O Zaman Olur... Deli Kaciyor 0yamaha Bvs.
Bende Gomoto 150cc War 130kmh Zorluyorum.ikina Ikina.
Bir yıldır Keeway ARN 125 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi 150 lik leri var. 2500 ytl ye alırsın. kalan 500 ytl ilede kask mont ve ucuzundan mont alırsın. motorun servislerini aksatmazsan arıza çıkarmıyor. ben 11.000 km deyim. sadece triger kayışının değişme zamanı geldi. kayış 30 ytl tutuyo bişe değil.
ama elbette seni bu motor kesmeyecek. daha büyük modellere doğru salyaların akacak.
ben şimdi 125 lik racing düşünüyorum ama çoğu 2 zamanlı ve pahalı. bekliyorum 4 zamanlı çıksın.
istersen sana benim arn 125 i "1.500 ytl" ye satayım. hala motorum sıfır gibi. taş gibi. ama seviyorum onu. ayrılırken içim burkulacak.
piaggio skipper kymco agility vespa 150 bunları araştır 2 zamanlı nın yaakıtını göze alırsan piaggio typhoon al bws gereksiz cok yakar
İkinci el temiz bi italyan yada japaon al.Bak sakın mondial,keeway,asya vb.'lere sokulma.
ikinci el vespa et4 150 öneririm.
4 zamanlı 2 subaplı 12 hp gücünde... bahsettigin rakama kilometresi biraz geckin olur. ancak vespa vespadır. ona scooter demek anneye mutfakta yemek yapan kadın demeye benzer.
kanuni deer 152 var bende scoter çok güzel su soğutmalı satabilirim kırmızı renk digital km 2500 ytl veririm 3500 kmde
bende kymco grand dink 15o war satıyom
2006 model 13 bg 4000 km de
süper bi motor fiyat 4000 ytl
sıfır gibi çizik dahi yok
bende kymco grand dink 150 war.13 bg 400 km de 2006 model.fiyatı 4000 ytl
çizik dahi yok
mustafa_akcakaya46@hotmail.com grand dink 150 bilgi için
keeway kaliteli çin malı diolar ne kadar dooru bilmiorum
ben olsam
arn veya matrix alırdım
cygnus rs yamaha dan şaşma derim cbr 125 i kovalarsın emin ol
Evet Cygnus çok güzel bir motor Ben de kullanıyorum,herşeyiyle çok seviyorum.Buda resmi
Teknik Özellikler
YAMAHA XC 125 E CYGNUS RS -
Motor tipi Tek silindirli, 4 zamanlı, hava soğutmalı
Silindir hacmi
Çap x Strok
Kompresyon oranı
Maks. gücü
Maks. Tork
Yağlama
Yakıt sistemi
Debriyaj tipi
Ateşleme
İlk Çalıştırma
Vites kutusu
Tahrik 125 cc
51.5 X 60 mm
9.5 : 1
8.2 HP-8.000 devirde
0.85 kg-m-6.000 devirde
C.D.I.
Elektrik marşlı, ayakla
Otomatik
V-Kayış
Şase
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Ön fren
Arka fren
Ön lastik
Arka lastik
100/90-10 56J
100/90-10 56J
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY)
Sele yüksekliği
ki teker arası mesafe
Min. Yerden yükseklik
Ağırlık
Yakıt kapasitesi
Yağ kapasitesi
1.860 x 670 x 1.045 mm.
710mm.
120 kg
5.4 litre
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yok canım daha neler
ayrıca dishy motorun güçlüymüş 8,2g diyor.Fakat tipi tamamen tipik bir çinliyi andırıyor bence agility 125 al daha güzel belki 2.eli pek yok ama oda enazından yamaha kadar sağlamdır.9bg in üstündede bir gücü var ve tipide gayet hoş.
not:ama ne demişler tabi "en güzel motor senin olan motordur " güle güle kullan motorunu
lezzet gider,mesuliyet kalır...
En iyisi bence honda beat 2.990 ytl fiyatı var...Arkadas kullanıyor 19.000 km de motorda tık yok
HONDA ACTİVAA hem az yakıyorrr hemde bısey olmuyorrrrr
3 milyara kadar alacağın scooterdan pek memnun kalacağını sanmam. o fiyata daha performanslı modeller var biraz araştır bence sonradan pişman olan çok arkadaşım var
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Bence 2.el bi peugeot speedfight al derim.Yakıt olarak pek cimri deil ama bu motor gerçekten çok kaliteli ve dayanıklı.Ölümsüz desem abartmamış olurum az km'de uygun fiyatta olanlarını http://www.sahibinden.com/ adresinden bulabilirsin
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ben scooter dedinmi maxi scooter dyorum o fiyatada maxi scooter japon zor benim favorim senatör ikinci el yada sıfır arkadaşım da 1 yıl oldu en ufak bir sorun çıakrmadı ve gerçekden iyi bir motor birazda aksesuar yaparsan sırtlık falan şahane bri görüntüye kavuşuyor nede olsa orjinali yamaha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)