honda beat var ya o paraya..hem scooter,hem honda,hemde yakışıklı motor
kardeş benim bisan var 2.600 e almıştım şu an 4000 km de 4 defa uzun yol yaptım hep iki kişi ile bie kez olsun beni darda bırakmadı rezil etmedi bence bisan derim ama sen illede bilindik bi marka istiyorum dersen scooteri bırak biraz bekle 300 daha denkleyip yamaha ybr al karlı çıkarsın
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ALACAĞIN MAKİNE HAYIRLI OLSUN
İKİ TEKERİNDE DÜZ BASSIN
BEN 1 SENE MONDİAL ZAT 150 KULLANDIM
VERİLEN PARANIN KARŞILIĞI ALINABİLECEK BİR MOTOR.
1.850 KM. YOL YAPTIM VE HERHANGİ BİR PROBLEM YAŞAMADIM.
KULLANIŞI ZEVKLİ-PARÇASI UCUZ-SERVİSİ DÜZGÜN HİZMET VERİYOR (ANADOLU YAKASI SEVPA)
BU NEDENLE BU MOTORU GİT GÖR BAK DENEME SÜRÜŞÜ YAP VE AL DERİM.
BEN UZUN YOL YAPMAK İSTEDİĞİM İÇİN BAŞKA MOTOR ALDIM
ŞU ANDA MOTORUM SATILIK
EĞER İLGİLENİR İSEN YARDIMCI OLABİLİRİM
AŞAĞIDA MOTORUM İLE İLGİLİ LİNK MEVCUT
BİR BAK BEĞENİRSEN KONUŞURUZ
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...34103&Preview=
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
en iyisi o paraya honda beet bence makina taş gibi bitane sorun yaşayan görmedim ben yamahanın bws 2006 modelleri çinden geliyor diye duydum
bence kymco agility 125. hiç sorunu yok adından da anlıycağın gibi "seri". çok az yakıyor ki benzin almayı bile unutabiliyorsun.. şu an benim agilitym 1350 km de ve en son depomda 150 km yi 3.65 lt ye gittim. (10 milyon) lastiklerini değiştirip metzelder veya michelin alırsan (ben michelin aldım) yağmurda da hiç korkmana gerek yok.. ben 2600 e aldım motor+ruhsat+yarım kask.
Kaçak benzınmı kulanıyorsun? benzinin litresi kurşunsuz Bp istasyonunda 2,850ytl
Motor kulanma kıtapcıgında yazarkı 100km/2,8lt. 2,8lt * 2,850 = 7980ytl yapar..
5ytl yı sen nerden cıkardın ? 2ytl fazla yakıyor sebebı kullanım seklı ben ıstesem 100km rede 7ytl de yaktırtırım motora ama o kulanımdan zevk almam..
Ah gençler ah...Arkadaş 3.000 ytl var demiş siz aklınıza ne kadar çinli geldiyse önermişsiniz...Mondı 125zn...151sh...vs...bunları makine olarak adlandırmıyorum...bunlar tarlada su motoru olarak belki işe yararlar...Motosiklet sınıfına bile sokmuyorum...Bws de 2 zamanlı ahmak bir motor...Hele o arı vızıltısı sesi yokmu...Benim aklımda şu an kebapcı motoruda deseniz Handa actıva var...veya Kymco agılıty 125 olabilir...
Honda yı bilmiyorum ama agılıty 125 5 litreyle 174 kilometre gidiyor...peşinde 2400 ...
actıva zamlandı 2500e almayanı dövüyordu Özen moto... şimdi 2800 oldu...
Hayatımda actıva kadar sağlam taş gibi bir motor tanımam...Anasını belliyorlar makinenin banamısın demiyor ya...Bakımdan bakıma kazadan kazaya servise gider valla...Ah birde 150 lik motor olsa actıva yemede yanında yat...
www.honda.com.tr
www.kymco.com.tr
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hete_han abi biraz haksızlık yapmıs gibi geldi bana okadarda kötülememek lazım yaa tamam çinliler kötüde hepside değil! benim motorum yok ama kullanıcıların düşüncelerini az çok okudum ve okadarda kötü değiller bütün çinliler+bmw+vede hondanın bazı modelerini kötülemişsiniz yannış yönlendirmemek lazım insanları.Herkes ister yamaha,honda almak fakat öğrencilere hitap eden genelde 1-5milyar arası motorlar.Bunlarda genelde çinlilere denk geliyor yada 2. el japonlara. O yüzden daha yazpıcı eleştiriler gerekli sanırım bu motor alıcaklara benimde motorum yok aynen banada
Valla çin malı almada kardeşim ne alırsan al ikinci el marka al inan memnun kalırsın misal peugeotun modelleri alabilirsin yada 3 milyara alacaksan git honda beat al!evladiyelik binersin,hemde çok memnun kalırsın çin malları durduk yerde bozuluyor görünüşlerine aldanma sakın benden tavsiyeeKAL SAĞLICAKLA
sezon sonu oldu artık eger gidip iyice bi araştırırsan cok makul fiaytlar kymco, daelim veya cygnus falan bulabilirsin sıfır olarak! Beat de olabilir ama bana sorarsan piaggio nun zip diye bi modeli var 100 cc gene onu da bi incele derim
07 EEE 31
Bence de Piaggio zip 100 e bi bak.
Pesin fiyatina 10 taksit kampanyasi vardi.
Piaggio zip 100 mükemmel birazdaklasikle modern tarzı var aglity125 le o arasındab iraz kararsızım aglity de süper motor Piaggio klasik gibi yakından göremedim onu gerçi ama klasik görünm dah çok hopsuma gidiyor
abi bws alın derım.yol tutusu gercekten harıka vırajlarda motoru rahatlıkla yatırabılırsın.benzin de abartıldıgı kadar yakmıo.yag da ne zaman koydugunu bile unutursun.
kardeş dost tavsiye si japondan şaşma çünkü çin çang hemen dökülüyor italyan nın parçası japondan daha daha pahalı
ve bunun yanında satmak istediğinde ikinci elini düşün mek zorundasın
italyanı önermiyormsun pek ikymco agility 125 nedersin o taiwan ama galiba
honda beat alacağın tek scootur olmalı 2 aydır kullanıyorum tek kelimeyle süper gerçkten HONDA hayat ONDA ... SADECE TEK SORUNU ISLAK ZEMİNDE ÇOK KAYIYO bunun içinde kışlık lastik takmalıısın sorunsuz bi motor tavsiye ederim
ben agilityi alalı 20 gün olacak neredeyse. ilk motoru aldığım zaman depoyu iyice bitirdim ve daha sonra fulledim. 15 milyon benzinle tam 220 km gitti. yani dahada açık söylim. km de 75ile 80 bin arası yakıyor. hız olarakta iki kişi düz yolda 110' u gördüm. 1000 km den sonra biraz daha az yakar diyor servis.
kymco kullanmak bir ayrıcalık derlerdi de inanmazdım. gerçekten öyleymiş.
zevkli olsun istiyosan yamaha bwsverdiği zevk sana benzin masrafını unutturur
yok ben sadece ulaşım amaçlı bincem diyosan activa veya beat.her 3 makine de çok sağlamdır.
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)